2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
عزیزم واسه شوهر منم تو آزمایشگاهای دیگه که ناباروری هم بود تو کرج همیشه زیر یک میلیون میزد ولی تو اب ...

آز dfi داده طول میشه تا جوابش حاضر شه. تا اون پایین نیاد اصلا وارد سیکل میکرو نمیشم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، می فهممت، واقعا زمان سخت میگذره، انگار وزنه داره عقربه های ساعت، از کلاس های بعد از ظهر و ناها ...

دقیقاااا...دارم افسردگی میگیرم😩

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
یعنی حرکت و مورفو مهم نیس. انقد امروز خودم و مادر شوهرم گریه کردیم. بخاطر اینهمه سختی تو این سن کم د ...

Dfiبه دکتر ارولوژی ابن سینا نشون بدین دارو میده ،گریه نداره با دو سه ماه دارو انشالله مشکل حل میشه 

جالب اینجاست مادر شوهرت  میدونه این خیلی خوبه حداقل مثل مادر شوهرمن نیست  تو  توهماتش همه چیو میندازه گردن من  🤣

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

مبارکه عزیزم😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
😘😘😘😘

عزيزم بهت تبریک میگم ان شاء الله بارداری بی خطری داشته باشی 🙏🙏🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آز dfi داده طول میشه تا جوابش حاضر شه. تا اون پایین نیاد اصلا وارد سیکل میکرو نمیشم

عزیزم پس خداروشکر کن حواسشون بوده اینطوری خیلی خوبه با خیال راحت وارد سیکل میشی اصلا نگران نباش به خدا این چیزا حل میشه تازه وارد مرحله های بعدی میشی پس صبور باش،به خدا ماام سنمون کمه من ۲۷ سالمه افتادم تو این راه ولی قسمتمون این بوده خدا دردو داده درمونشم خودش میده  

زینب جون میشه سوال منم جواب بدی  من این ماه قراره انتقال بدم جنین فریز دارم دکتر گفته روز دوم ...

گلم بستگی به نوع سیکلت داره، اگر انتقال لانگ باشه فقط الان یه سونو میری و 30 روز دیگه، و بعد سه بار حداقل باید بری

اگر لانگ نباشه فکر کنم همون سه بار میشه بستگی داره ضخامتت چه قدر بالا بره

اگر سیکل نچرال باشه هم دوستانی که سیکل نچرال داشتن بیان راهنمایی کنن اونم حداقل سه تا سونو رو می خواد ولی بیشتر باشه رو نمی دونم 

گندمک جان منم هنوز ازمایش ندادم مرددم میگم بیبیچکم منفی شده خوب بتام بالانرفته ولی از دیشب داروهامو ...

سر خود دارو رو قطع کردی یا با دستور پزشک ؟ بتام روم به دیوار یک بود😂😂😂