2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
کسی پیام منو نخوند😭😭😭😭

عزیزم سوالای تخصصی رو بیشتر آنا و زینبی جون و smpa میدونن ک الان متاسفانه آنلاین نیستن بیان حتما کمکت میکنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسفم ان شاء الله به زودی دلت رو شاد کنه خدا😔😔😔😔

زینب جون چند تا از بچه ها سوال داشتن چ خوب شد زود اومدی😆😆😆

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏 تا الان دو بار زنگ زدم ازمایشگاه ۵۰۰ بار رفتم تو سایتشون. میگن تا ۶عصر جوا ...

آخ آخ منم روز آز اول تا جوابو گرفتم برام کلی گذشت، و طولش هم دادن، بعد واسه تکرارش قشنگ سر 2 ساعت آماده شد

سلام عزیزم.کلسیم رو برا منم دکتر نوشت ولی گفت خیلی واجب نیس بعدش از چند نفرم پرسیدم گفتن اگه شیر و م ...

ممنونم گلم.پس حتما لازم نبوده❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من سیکلم نچراله فعلا استرادیول ندارم،آسپرین فکر نکنم مضر باشه اخه داروی خاصی ندارم فقط خودم دارم فول ...

نه اتفاقا همچین بی ضررم نیست، یکی از دوستان اینجا تازه با تجویز پزشک خورده بود ولی خون تو ادرارش بود، نه به صورت لخته، با ادرارش خون میومد، زیادی هم لازم نیست خون رقیق بشه

من عاشق سیکل نچرالم ان شاء الله باردار بشی بارداری شما کم ریسک تره

ممنونم گلم.پس حتما لازم نبوده❤

آره من یه ورق گرفتم ک روزیکه لبنیات مصرف نکردم قرصو بخورم.سعی میکنم بیشتر لبنیات بخورم

فقط برو پیش آصف جاه . اون خیلی تجربه داره و تو اندو آصف جاه و خزعلی خوبن . خزعلی که ایران نیست الکی ...

عزيزم منم آندوم گريد ٤ و خيلي شديد بود اسفند با دكتر گرگين عمل شدم هر دو لوله رو برداشت بخاطره چسبندگي خيلي حس بديه كه هيچ وقت طبيعي باردار نميشم 

شما هم لوله اي رو برداشتن برات يا نه

سلام بچه ها دوستانی که هفته های ۱۸ به بالا هستین یه سوال دارم ازتون،همتون قرص کلسیم مصرف میکنین؟و ا ...

عزیزم.منم اونموقع ک.هنوز ویار داشتم ب دکتر گفتم اصلاشیر ولبنیات نمخورم..برام کلسیم نوشت و دیگه هنچنان هرروز میخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

عزیییزم خداروشکرمبارکت. بتات خیلی هم خوبه مخصوصا ک روز12هم بودی....جدیدا دیدی که دوستمون با بتای 40 دقلو داشتیم😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون خدا نی نی شماروهم حفظ کنه،اتفاقا تاالان دوباری ک وسط پاهام بالشت سبک و نرم گزاشتم خوابیدم صبح ...

عزیزم طبیعیه.بالاخره بدنمون داره تغییر میکنه حالا ان شاالله بیای هفته های بالاتر متوجه میشی که بیخوابی چیه😁تازه هنوزم من به مراحل سختش نرسیدم.ماه هشت و ۹ رسما باید روز و شب بیدار باشیم و انواع دردا رو تجربه کنیم...بازم خداروشکر.ان شاالله تموم منتظرا این روزا رو ببینن و تجربه کنن

گلم همون بالش وسط پاهات بذار.منم میذاشتم از همون اول.یکم بگذره عادت میکنی و بدون بالش نمیتونی بخوابی اتفاقا...اولاش منم دوسش نداشتم صبح که بیدار میشدم رون و‌لگنم و همه جام درد میکرد.اما الان بدون بالش خوابم نمیبره

درمورد پهلو به پهلو شدن هم دکتر هم ماما گفتن اگه بتونی خیلی اروم بچرخی نیازی نیست بلند شی.مخصوصا چون شبا ادم به زور‌ خوابش میبره،بعضیا با نشستن و پهلو به پهلو شدن بی خواب میشن...من تا الان همش میچرخیدم توی خواب الان سعی میکنم بشینم.چون انگار اذیت میشم.کلا تا ماه ۵ همش اروم‌میچرخیدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم