2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

چرا امید نباشه عزیزم.اگه شما روز 18 میرفتی الان بتا 800 بود و خیالت راحت.بتای لاله رو همه بچه ها یادشونه ک 50 بود و الان گل پسرش بغلشه.مبارکت باشه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من الان یهو یه ترشح زیادی بی بو و بی رنگ اومد چی بود ؟      

ترشحات اوایل بارداری خیلی زیاد میشه منم اوایل میدیدم خیلی میترسیدم بعد از چند وقت کم میشن دوباره.فقط اگه ترشح رنگی یا بدبو بود اگه سوزش و خارش داشتی پیگیری کن حتما

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ما تو این شرایط از سایه خودمونم میترسیم.انشالله بری غربالگری نی نی نازتو ببینی چطور تکون میخوره خیال ...

اره واقعا خدا محافظ نی نیامون باشه ..من هفته پیش ک سونو رفتم گفت یکیش توقف رشد کرده خیلی نگران اون یکیم تا غربالم دو هفته مونده نگرانم ...شما رفتی غربال ؟؟

خدا جونم شکرررت  
[QUOTE=97325762]وای جدی میگی؟مبارکههههههه چقدر زود آز دادی،علائم نداری نه؟[/QUOTمرسی عشقم..نصفه نیمه ...

چه نصفه نیمه ای عزیزم مثبت خب زود آز دادی وگرنه هر روز دو برابر میشه بتات تا روز ۱۶ میترکونه دیگه

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

واااای مبارکت باشه عزیزم ان شاءالله بارداری و زایمان راحتی پیش روت باشه و صحیح سالم دنیا بیاد...

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

سلام بچه ها دوستانی که هفته های ۱۸ به بالا هستین یه سوال دارم ازتون،همتون قرص کلسیم مصرف میکنین؟و ا ...

سلام عزیزم.کلسیم رو برا منم دکتر نوشت ولی گفت خیلی واجب نیس بعدش از چند نفرم پرسیدم گفتن اگه شیر و ماست و اینا ب اندازه کافی بخوری دیگه نیازی ب قرص نیست.بستگی ب کلسیمی ک بدنت داره دریافت میکنه داره

نه عزیزم بی بو و رنگ بود   ...

خو پس نگران نباش از این ب بعد زیاد میبینی از اینجور ترشحات.تقریبا تا ماه چهارمم ادامه دارن بعدش کم میشه

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

هرازماشالله کاکل پسری رو خدا براتون حفظش کنه و تبریک میگممم قدم نو رسیده رو گلم 🌹😍🌸❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸