2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
ببخشید آزمابش     dfi  هزینه اش چقدره و آیا توی مرکز ناباروری باید انجام بشه یا آزمای ...

گلم حتما باید تو مرکز ناباروری باشه، بله دکتر باید بنویسه، من آخرین بار پارسال اردیبهشتماه 94 واسه دی اف آی دادم، 26 واسه آنالیز عادی،جمعا 110،امسال دیگه نمی دونم، بهمن ماه میکرو کردیم چون خیلی بالا بود پزشک همسرم اجازه شروع سریع نداد

با يك دكتر اطفال ديگه هم مشورت كن ، شير خشك نان و آپتاميل خوب هست ، من به دخترم از اول آپتاميل دادم ...

سلام خوبی عزیزم 

دیگه چیزی ب زایمانت نمونده تا گل پسرو بغل کنی🥰

منم ب دخترم آپتامیل میدم دکتر دخترم موافق شیر خشک کمکی در کنار شیر مادر هست ک دختر من دیگه از بعد ۴ ماهگی سینه منو نگرفت با اینکه شیر ب اندازه داشتم ولی دیگه سینه نگرفت

دختر شماهم دیگه سینه نگرفت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمارستان گاندی دکتر نصر،من سری قبل مثانم خیلی پر بود بعد از انتقال نتونستم خودمو نگه دارم خیلی بهم ...

گلم یعنی نیم ساعت قبل انتقال یهو دو تا لیوان متوسط آب بخوری، واسه من این مدلی خوب جواب میده😉

سلام بچه ها من قراره دکترم واسم خراش اندرومتر بده به نظرتون خوبه این روش کمک میکنه به مثبت شدن واسم ...

گلم احتمال لانه گزینی رو خصوصا در جای مناسب افزایش میده، دوستانی که انجام دادن گفتن مشکلی نداشتن و راحت بوده و گویا خیلی سریع هست

خانمي همينطوره توي بارداري ريزش مو كم ميشه و موها خوش حالت ميشن ولي به شدت توي دوران شيردهي جبران مي ...

قبلنا ناخنای من ب ی حدی ک میرسید میشکست ک من کاشت داشتم و باردار شدم ریموو کردم الانم بعد از زایمان رشد و کیفیت ناخنام عالی شده

حالا نمیدونم ب خاطر بارداری بوده یا نه موهام هم خیلی خوب شده در کل بارداری برای پوست و مو و ناخن من انگار خوب بوده

ببخشید چرا نوشتید dfiبرای آزو نمیشه انجام نمیشه یعنی برای آزو ها لازم نیست انجام بشه؟من شوهرم آزو اس ...

گلم امکانش نیست انجام بدن واسه آزو، رو تعداد خیلی کم نمی تونن بررسی کنن، و نتایجش هم قابل اطمینان نیست

آره گلم احتمالش هست، فقط تقویتی برای همسرتون فراموش نشه

مرسی عزیزم ک جواب دادی،تقویتی منظورت مولتی ویتامینو ایناس؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام خانم ها ی سوال،آیا متفورمین برای کسی که fsh بالا داره ضرر داره؟یعنی باعث میشه که بالاتر بره و ی ...

گلم متفورمین فقط با داروهای ضد انعقادی خوراکی باید با احتیاط مصرف بشه، و چون قند خون رو تنظیم میکنه، اتفاقا تخمدان ها دوز کمتر fsh نیاز پیدا می کنن، خیلی بعیده باعث افزایشش بشه نگران نباش عزیزم, تازه باعث کاهش اون ممکنه بشه

سلام دوستاي گلم  اگه قابل باشم دعاگوي همتون هستم و دعاي توسلها رو ميخونم ولي زياد روحيه خوبي ن ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحش شاد خودتو ناراحت نکن تو این شرایط ....

درکت میکنم گلم منم نزدیک سال پدرم هست خیلی سخته منم هرلحظه دارم مرور اتفاقات سال گذشته رو میکنم 

از همسرت هم ناراحت نباش مردا کلا همینطورین😣😣😣

من بندرعباسم متاسفانه اینجا تو بحث میکرو امکانات نیست و هزینه ها زیاده

منظورم از لحاظ مسیر به تهران نزدیکتر هستید یا یزد،یا از لحاظ اقامت کدوم شهر براتون شرایطش بهتره ،چون اقامت واقعا بحث مهمی هست ،یزد خونه های ارزون داره ،تهران فوق العاده گرونه،و از لحاظ کیفیت هر دو جا به نظرم یکیه

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ، ...

گلم اگر 4 تا استرادیول داری آره می تونی بخوری، دکتر نصر عالیه میگه اعتقاد ندارم😂😂😂😂 گلم هانا جان اروپا انجام داد، مشکل ایمنی داشت اساسی ولی اونجا هم اصلا اعتقاد نداشتن به سرم، بنده خدا اومد ایران آزمایش های ایمنی و انعقادی انجام داد دستور هم گرفت ولی اونجا گفتن ما اعتقادی نداریم 😂😂😂اگه سرم می خوای برو همون ایران، خلاصه فکر کن هر بار هم یکی براش انتقال میدادن، بار سوم گرفت و الان دخترش بغلشه

خلاصه دکتر نصر هم انگستان بوده و اعتقاد نداره

هومت جان چی شد جوابت اماده  شد؟

نهههههههه😩😩😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️