2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
دیگه خسته شدم جنین فیریز ندارم یعنی بازم برم از صفرِ صفر شروع کنم ؟ بدنم داغون شد روانم له شد عمر و ...

عزیزم ناامید نشو. تو که اینجا داری میبینی چقدر همه تلاش میکنن خیلی ها بعد از چندبار پانکچر نتیجه گرفتن خیلی ها بعد از چندمین انتقال بالاخره راه سخته. باید یا علی گفت و دوباره شروع کرد

ان شالله استرست با خوشحالی تموم میشه

خداکنههههههههه😩😩

ازمایشگاه گفت زود اومدی

۱۴ روز زوده مگه؟؟🤔🤔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  بهترم پذيرفتم كه اون ني ني قسمتمون نبود ديروز دو سه ساعتي دفع لخته داشتم و بعدش تب ...

تارا جان بهتره از دکترت بپرسی که احتمال بارداری سالم با اون جنینا هست دوماهه دیگه انشالله بری واسه انتقال

جدی پس من دوسه روزه دیگه برم وازمایش بدم

شما داروهاتو قطع کردی

اگه دو سه روز دیگه میری حداقل داروهاتو استفاده کن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تارا جان بهتره از دکترت بپرسی که احتمال بارداری سالم با اون جنینا هست دوماهه دیگه انشالله بری واسه ا ...

نميدونن نه جنين شناس نه دكترم هر دوشون گفتند اين فقط يك اتفاق بوده يك بدشانسي كه به احتمال خيلي زياد ديگه تكرار نميشه

حالا ميرم از زرناني هم ميپرسم ولي بعيده اونم بدونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چرا اینطوری شده بودی؟ چه مشکلی پیدا کردی؟ من این سری دفعه دوم پانکچرمه و 4 میلیون داروهام شده. نکنه ...

دلیل نمیشه چون من اینجوری شدم شما هم بشی

ببین از اول راه نکنه ، نکنه بگی تهش یه منفی چاق و چله برات میمونه از ما گفتن.

من ذخیرم در حد صفر هست و تخمدان تحمل این همه دارو رو نداشت هنگ کرد قهر کرد یه دونه تخمک داد که البته جنین شد ولی انتقالم منفی بود که اون هم هزارتا دلیل داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نميدونن نه جنين شناس نه دكترم هر دوشون گفتند اين فقط يك اتفاق بوده يك بدشانسي كه به احتمال خيلي زياد ...

به نظرع من بازم جنینات رو انتقال بده. بهر حال با انتقاله جنینا دارویه زیادی مصرف نمیکنی ولی اگه بخای از اول شروع کنی باید یه عالمه دارو مصرف کنی وعمل بشی بازم 

نميدونن نه جنين شناس نه دكترم هر دوشون گفتند اين فقط يك اتفاق بوده يك بدشانسي كه به احتمال خيلي زياد ...

وقتی متوجه میشن که جنین رو برسی کنن و اون جنین دست کاری میشه و بهتره انتقالش ندی چون ممکن روی شکست های کروموزومی ش تاثیر بزاره 

بهترین کار اینه انتقال بدی و توکل کنی به خود خدا که بهترین تپلوی دنیا رو بهتون هدیه بده انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دلیل نمیشه چون من اینجوری شدم شما هم بشی ببین از اول راه نکنه ، نکنه بگی تهش یه منفی چاق و چله برات ...

من سه بار انتقال دادم منفی شده. دیگه این سری باید از اول پانکچر بشم. برام دعا کن خیلیییییییی استرس دارم