2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
ظاهرا اين پروسه ivf از اول تا آخرش شانسه به همين علت ميگند اينقدر بايد تكرار كنيم تا بالاخره به نتيج ...

دوست جان حال و احوالت چطوره؟

روبراهی؟ از نظر روحی آروم شدی؟

با هر بار ای وی اف ۲۵درصد احتمال داره که جواب مثبت بگیری پس بنابراین با یه دکتر ۴بار باید پانکچر بشی و انتقال بدی (البته نه به شکل تکرار سری پیش ، با برسی و رفع مشکل قبلی ) انوقت که صد در صد یه دکتر پر شد و شما همچنان نتیجه نگرفتی میتونی بگی من باید دکترم یا مرکزم رو تغییر بدم

متاسفانه دوستان ما خیلی عجول هستن و تا یه بار منفی میشن نا امید میشن و همه تقصیرها رو گردن مرکز یا دکترشون میندازن

(البته من طرف حسابم دکترهای کاربلد و مراکز تخصصی هست وگرنه دکتر بی سواد و بی مسئولیت رو باید ترکوند😉)

من خودم سری دوم پانکچر فقط ۶میلیون پول دارو دادم و متوجه شدیم که اصلا روی من حالت تهاجمی و دوزهای سنگین جواب نمیده

خوب دکتر بیچاره از کجا بدونه 

بگیم تجربه... خوب یکی دقیقا با شرایط مشابه من این داروها براش عالی عمل کرده اما برای من اصلا مناسب نبوده.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره صبح رفتم ازمایش ولی خیلی دیر جوابو میدن دلم شور میزنه چرا داروهاتو قطع کردی😳😳😳😳خب یه ازما ...

عصر میرم ازمایش میدم جوابش یکی دوساعتی طول میکشه باور کن انرژی هیچ کاری رو ندارم میخاستم برم ارایشگاه نتونستم به زور یه غذایی واسه ظهر گذاشتم الانم همش دراز کشیدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله مثبتی دوستم 😍

خداکنه🙏🙏🙏

استرس کشته منو😩😩😩

هرروز نت گوشی رو خاموش میکردم که ضررش کمتر باشه

امروز یه‌ثانیه هم خاموش نکردم. میخوام یه جوری حواسم پرت شه😢😢😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اره صبح رفتم ازمایش ولی خیلی دیر جوابو میدن دلم شور میزنه چرا داروهاتو قطع کردی😳😳😳😳خب یه ازما ...

انشالله خوش خبری

به دلت بگو شور نزنه ، شیرین بزنه🌹

عصر میرم ازمایش میدم جوابش یکی دوساعتی طول میکشه باور کن انرژی هیچ کاری رو ندارم میخاستم برم ارایشگا ...

ان شالله خدا سوپرایزت میکنه بعد عذاب وجدان میگیری که چرا داروهاتو قطع کردی😁😁😁😁

بدجنسم خودتی😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدا رو شكر كه خوبي عزيزم ، ان شا الله كه سالم باشه تپلي هم نباشه مهم نيست ولي شير خشك هم بدي كه ضرر ...

مرسی 

منم از اینکه حس میکنم لازمه شیر خشک بخوره ناراحتم اما بهتر از اینه  که بچه گرسنه بمونه ..فقط دکترش باید راضی بشه شیر معرفی کنه..

خدا دخملی رو نگهداره واست وهمچنین گل پسرت 

انشالله خوش خبری به دلت بگو شور نزنه ، شیرین بزنه🌹

شیرین بزنه🤣🤣🤣🤣

خودمم شیرین میزنم😂😂😂😂

اتفاقا منم دیروز داشتم میگفتم به مامانم اینا که چندتاییم تو نی نی سایت تقریبا به هم نزدیکیم هممون ه ...

آزمایشگاه های کوچیک صبر میکنن تا ظهر که بقیه هم بیان بعد کیت شون رو باز میکنن اخه اون کیت ها نمیدونم دقیقا( مثلا )۵۰تایی هست و بقیه ش حیف میشه.

ان شالله خدا سوپرایزت میکنه بعد عذاب وجدان میگیری که چرا داروهاتو قطع کردی😁😁😁😁 بدجنسم خودتی😅😅 ...

قربونت برم خداکنه ازا این عذاب وجدانا بگیرم انشالله خدا دله همه منتظرا رو شاد کنه

آزمایشگاه های کوچیک صبر میکنن تا ظهر که بقیه هم بیان بعد کیت شون رو باز میکنن اخه اون کیت ها نمیدونم ...

عههههه

من چه خوشحال

گفتم یه ازمایشگاه خلوت و نزدیک پیدا کردم اونم فوقش یکساعته بهم میده جوابو دیگه😒😒

قربونت برم خداکنه ازا این عذاب وجدانا بگیرم انشالله خدا دله همه منتظرا رو شاد کنه

ان شالله🙏🙏🙏🙏

دوست جان حال و احوالت چطوره؟ روبراهی؟ از نظر روحی آروم شدی؟ با هر بار ای وی اف ۲۵درصد احتمال داره ...

سلام عزيزم 

بهترم پذيرفتم كه اون ني ني قسمتمون نبود ديروز دو سه ساعتي دفع لخته داشتم و بعدش تبديل شد به يك پريود معمولي نميدونم دفع شده يا نه؟

من گله اي از مركز و دكترم ندارم ميتونم بگم من، دكترم و گروه مامايي مركز همه كار كرديم كه مثبت بشم خودم كلي مطالعه كردم و نكته به نكته با دكترم چك ميكردم رفتم سراغ زرناني و آزهاي ايمني انعقادي در حاليكه انتقال اولم بود و شايد اصلا خيلي از پزشكا لازم ندونند در انتقال اول اينا بررسي بشه گروه مامايي هم خيلي دقيق وظيفشونو انجام ميدادند بنده خداها هر بار ميريم دونه به دونه نكات رو مينويسن روي كاغذ از ساعت آمپولها تا روش تزريقشون و داروهايي كه بايد مصرف كنيم و مهرش ميكنند يعني مسئوليتشو ميپذيرند. حتي يبار يكيشون فراموش كرده بود بمن بگه ويتامين D رو هم دامه بده دو ساعت بعد هراسون زنگ زد كه يادم رفت بگم ويتامين D رو هم ادامه بده كه من تعجب كردم گفتم بهرحال من هر روز ويتامين D  رو ميخورم چه تو پروسه انتقال باشم چه نباشم. 

ولي خب قسمتمون نبود خاستيم خارج از صف يك يكدونه اي بگيريم كه نشد چاره اي نداريم يا بايد بريم تو صف يا بيخيال بشيم بريم زندگيمونو بكنيم 

الان تنها سوال توي ذهنم اينه كه با جنيناي باقيمونده چه كنم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوست جان حال و احوالت چطوره؟ روبراهی؟ از نظر روحی آروم شدی؟ با هر بار ای وی اف ۲۵درصد احتمال داره ...

چرا اینطوری شده بودی؟ چه مشکلی پیدا کردی؟

من این سری دفعه دوم پانکچرمه و 4 میلیون داروهام شده. نکنه رو من  هم جواب نده. تا حالا این امپولها را نداشتم

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ، ...

درسته اسپرین خیلی بی ضرر هست اما هیچ دارویی رو بدون تجویز پزشک فعلی ت نخور چون اون ممکن دارویی بده که با اسپرین تداخل داشته باشه اصلا ریسک نکن ، میتونی ازش بپرسی بگه بخور یا نه.