2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
خيلي مسير سخت و خسته كننده ايه تمام زندگي آدمو تحت الشعاع قرار ميده الان دو ماهه از زندگي كردن افتاد ...

الهی آمین👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام آزمایشم منفی شد امیدوارم بقیه دوستان دست پر باشن این ماه❤

اخی عزیزم

منم دل تو دلم نیست تا جواب بیاد😢😕

امروز چندمین روزتون بود؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی نیست تو روخدا بیاین بگین چیکار کنم از شدت فکر و ناراحتی مشکل قلبی پیدا کردم موندم رویان نوبت بگی ...

عزیزم ترخدا اینقدر خودتو اذیت نکن مخصوصا که خودت مشکل نداری بالاخره نتیجه میگیرین من چون مشکل از خودم بود همیشه عذاب وجدان دارم اگه شوهرم فقط مشکل داشت اینقدر خودمو ناراحت نمیکردم 

سلام آزمایشم منفی شد امیدوارم بقیه دوستان دست پر باشن این ماه❤

گندمک جان منم هنوز ازمایش ندادم مرددم میگم بیبیچکم منفی شده خوب بتام بالانرفته ولی از دیشب داروهامو قطع کردم بتات چند بود؟

عزیزم ترخدا اینقدر خودتو اذیت نکن مخصوصا که خودت مشکل نداری بالاخره نتیجه میگیرین من چون مشکل از خود ...

من داغونم بخدا دست خودم نیست از خدا خواستم اگه قسمتم مادر شدن نیست حداقل صبر و روحیشو بم بده

دیگه خسته شدم جنین فیریز ندارم یعنی بازم برم از صفرِ صفر شروع کنم ؟ بدنم داغون شد روانم له شد عمر و ...

عزیزم نمیگم درکت میکنم ولی میدونم چقدر سخته این همه امیدت تبدیل به ناامیدی بشه برو ی مدت برای خودت زندگی کن از زندگی لذت ببر هر وقت دوباره انرژی داشتی برو برای ادامه راه از خدا میخوام بهترینا رو برات رقم بزنه و به دلت آرامش بده😘😘

خدا جونم شکرت...
من داغونم بخدا دست خودم نیست از خدا خواستم اگه قسمتم مادر شدن نیست حداقل صبر و روحیشو بم بده

تو این راه باید صبور باشی مطمین باش مادر میشی خدا رو چه دیدی شاید دوقلو باردار شدی 

هومت جان امروز ازمایش دادی؟

اره صبح رفتم ازمایش

ولی خیلی دیر جوابو میدن

دلم شور میزنه

چرا داروهاتو قطع کردی😳😳😳😳خب یه ازمایش میدادی دیگه. اینهمه هزینه کردی. ارزششو نداشت یه ازمایش اخرم بدی؟؟؟؟؟؟😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چه قدر زياد براي من هميشه نيم ساعته آماده ميشد.  ان شا الله كه با خبر خوش ميا خانمي .

اره نمیدونم چرا اینقد دیر میدن

نمیگن ادم دلشوره داره😩😩😩