2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم . من مرداد ۹۷ با آصف جاه عمل کردم . منم آندو گرید ۴ بودم . هم لاپرا کرده هم هیسترو . خییی ...

ممنون ازت ولی ظاهرا خیلی دیر وقت ویزیت میده چطور وقت بگیرم که زودتر برم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان سختی داشتم تو تک تک لحظه ها بهتون فکر میکردم.... انشالله که خدا صدامو شنیده باشه و دل همه رو شاد کنه

سلام عزیزم . من مرداد ۹۷ با آصف جاه عمل کردم . منم آندو گرید ۴ بودم . هم لاپرا کرده هم هیسترو . خییی ...

ذخیره تخمدانت بعد از عمل کم نشد چون من جنین فریزم ندارم ذخیره ام الان کم شده ۱.۵ دکتر میگفت بعد عمل نصف میشه.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol، آژند

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی، 

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ای جان چه دخمله شیرینی انشالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ شه قدمش پر ازخیر وبرکت باشه براتون

ببخشید کجا مشاوره خون برم.غلظت خون در چه حدی باشه مشکل پیش میاد مننظورتون اینه هماتوم پیش میاد؟فاکتو ...

اگر کلا یه متخصص خون پیدا کن برو پیشش کمکت می کنه، همه بیمارستان ها دارن، از اونجا باید سراغ بگیری

نه به تنهایی، فکر کنم تعداد بالای RBC یکی از نشانه هاست

آره گلم منم شنیدم شعبه اصفهان و اهواز زدن ولی دیگه درحد شنیده بود تحقیق نکردم ببینم چه قدر صحت داره، ...

نه زینب جان پژوهشگاه اهواز ربطی به رویان نداره من خودم اول فکر میکردم زیر نظر اونهاست بعد متوحه شدم کاملا جدا هستن و ارتباطی ندارن اسمش هم کلینیک ناباروری جهاد دانشگاهی هستش

مرسی عززززیزم. من خودمم الان یک ماهه برنجو کم کردم و هفته ای س بار میخورم نونم سنگک کم میخورم بیشتر ...

گلم گلوتامین رو بذار برای بعد پانکچر اونم درصورتی که انتقال نداشته باشی این جور مطمئن تره

زینب جان باور کن الان که ساعت یه ربع به سه با اینکه خوابم میاد ولی دارم تو خونه آروم آروم راه میرم&n ...

نه بابا ام اس کجا بود آخه، این همه دارو و آمپول استرس هم روش، معلومه عوارض میده آخه، اصلا بی محلی کن، اگر غلظت خون شدید داری همون آب و مایعات و پیاده روی عالیه مامی مهربون 

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ای جانمممم😍😍😍😍😍چه نازنین پسری😍😍😍ماشالله هزار ماشالله خدا بهت ببخشتش زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه😘😘😘😘

دوستای گلم ما یه مشکلی داریم یه مدته خیلی آرامشمونو ازمون گرفته ممنون میشم تو دعاهاتون برا رفع مشکلم ...

عزیز دلم نبینم آرامشتون بهم خورده باشه، ان شاء الله خدایا به حق این روز قشنگ مشکل آنا جونمون رو حل کن

زینب جان مشاوره خون‌ کجا میشه رفت، منم جهش داشتم ولی نمی دونم در چه حده؟ ترجیحم اینه زیاد دارو الکی ...

گلم شما تا حالا باردار شدی؟ اگر نه باید از لحاظ ایمنی هم بررسی بشی، که همون پیش زرنانی بری خودش آزمایش های مرتبط رو میرسه