2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان من روز دهم انتقال جنین   بی بی زدم یک هاله صورتی داشت.  روز دوازده زدم کل ...

بهارخانم یعنی بعداز خشک شدنم هاله نداره؟تنها راهش ازمایشه خونه انشالله خدا دلت رو شاد کنه

سلام خانمی مبارکتون باشه، چند روزه بودن گلم؟ مال ما سه روزه کامل بودن، موقع انتقال دو تا بودن که یکی ...

ممنونم عزیزم، والا نمیدونم چند روزه بود، اینقدر از لحاظ روحی داغون بودم که اصلاً نپرسیدم 

آخه همه میگن لانه گزینی لک داره و این چیزها ولی من تا حالا لکه ندیدم، فقط زیر دلم گاهی درد میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارخانم یعنی بعداز خشک شدنم هاله نداره؟تنها راهش ازمایشه خونه انشالله خدا دلت رو شاد کنه

نه عزیزم روز دهم هاله داشت کلی خوشحال شدم .الان داغونم حتی نمیتونم حرف بزنم .باورم نمیشه این همه تلاش بی نتیجه این همه التماس و دعا 😥

نه عزیزم روز دهم هاله داشت کلی خوشحال شدم .الان داغونم حتی نمیتونم حرف بزنم .باورم نمیشه این همه تلا ...

عزیز دلم منم شرایطم مثله شماست شایدم ازمایشت مثبت شد چند بار ای وی اف کردی؟

من دیرور رفتم سونو گفت جفتت خیلی پایین برا همین همش خونریزی دارم کیا جفتشون خیلی پایین بوده😢😢😢😢 ...

عزیزم استراحت مطلق کن موقع خواب پاهات بالاتر باشه زیر پاهات بالش بذار.... 

استراحت کنی به مرور بالا میره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه ذخیره همون fsh نیست ؟؟؟

نه عزیزم اون amh هست

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام محدثه جون ، خوبي خانمي ؟ ني ني ات حالش خوبه ؟ لكه بينيت قطع شد عزيزم ؟

سلام عزیزم. ممنون بیادمی. توکل بر خدا فردا نوبت دکتر دارم ببینم درچه حاله شازده پسر. اره شکر خدا شیاف گذاشتم قطع شد ولی حالتی مثل عفونت دارم حالا به دکترم میگم ببینم چی میگه. انشاالله شماهم سر زایمان مارو یاد کن و همه مامانا به سلامتی بچه هاشون بیاد بغلشون.. امیدوارم خودتم زایمان راحتی داشته باشی خانمی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
البته اون سردرد شما شاید علت دیگه ای داشته باشه،یادمه گندمک جون هم سردردای بدی میگرفت تا زمانی که بت ...

آينوش جان شما سي دي هاتون همه نرمال بود؟ يعني آيتم هاي ايمني تون نرمال بود ولي سرم گرفتين؟

...
ممنون عزيزم از جوابت من روز 8 انتقال اونقدر سرم درد ميكرد كه شوهرم فكر كرد فشارم رفته بالا رفتيم بي ...

خواهش می کنم عزیزم.

معمولا سر درد همراه با سرگیجه هست منم گاهی سردرد میشدم اما گذرا بود .به جاش بیشتر سرگیجه داشتم والان هم دارم.سرجام نشستم یه دفعه خونه دورم چرخ میزنه😩

اصلا نگران نباش این شکستا باعث میشه قوی تر بشیم.من هر سری قوی تر از قبل میشدم مامانم و شوهرم کم آورده بودن و میگفتن چرا بی خیال نمیشی .چرا خودتو عذاب میدی.اما یه نیرویی منو میکشوند و دلم روشن بود میشه منم روزی مامان بشم😉😄

سرم آی وی آی جی کلا تنظیم کننده سیستم ایمنی بدنه بالانس میکنه.بعد از خراش آندومتر و پی آرپی وهچینگ و.....آی وی آی جی به نظرم مرحله آخره که مطمئنا جواب میده👍👍👍👍👍به امید خدا شما هم حتما این سری جواب میگیری عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آينوش جان شما سي دي هاتون همه نرمال بود؟ يعني آيتم هاي ايمني تون نرمال بود ولي سرم گرفتين؟

از من سی دی مارکرهارو نگرفت 

یه سری آزمایشات دیگه بودکه نزدیک ۲میلیون دوسال پیش شد.اونجا معلوم شد.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام دوستان کسی هست اخیرا لاپاراسکوپی کرده باشه من دنبال دکتر خوب میگردم که هزینه منصفانه هم بگیره. ...

سلام عزیزم . من مرداد ۹۷ با آصف جاه عمل کردم . منم آندو گرید ۴ بودم . هم لاپرا کرده هم هیسترو . خیییلییی هم راضیم از عملش چون بعدش دردهای پریودیم از بین رفت و در حد یکم انقباض که خیلی وقت ها حتی یه مسکن ساده هم نمیخورم . فقط بیمارستان لاله عمل هاشو انجام میده تا جایی که میدونم .و طرف قرارداد با هیچ بیمه ای نیست باید هزینه هارو پرداخت کنی بعدا از بیمه ات بگیری . هزینه خود بیمارستان شده بود دوازده و نیم . قبلش خودش سه تومن زیرمیزی گرفت و با هزینه های دارو شده بود در مجموع شانزده میلیون . ولی من برگردم عقب باز هم انتخابش میکنم چون راضی بودم ازش

ممنونم عزیزم، والا نمیدونم چند روزه بود، اینقدر از لحاظ روحی داغون بودم که اصلاً نپرسیدم  آخه ...

عزیزم منم هیچ لکی ندیدم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم استراحت مطلق کن موقع خواب پاهات بالاتر باشه زیر پاهات بالش بذار....  استراحت کنی به مرور ...

انشالللللله ممنون عزیزم💖🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم