2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم خیالت جمع رحم به مثانه ارتباط نداره، اونا هم نمی دونم چی بوده، عفونت ادراری که نداشتی، سوزش و ...

ممنونم از جوابت عزيزم ن عفونت ندارم گفتم شايد باقيمانده شيافام باشه.امكانش هست؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنون عزيزم ، ان شا الله همه باردارها بارشون رو به سلامت زمين بگذارن و همه منتظرها هم به زودي اين حس ...

آخ عزیزم خسته نباشی.....اب بخور گرمازده نشی😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تصورتون از جنین چیه.😉 عزیزم سئوال کردن هیچ اشکالی نداره اما نگرانی های واقعا بیخودی بسیار تاثی ...

ممنونم عزيزم از جوابت خاطرم جم شد☺️☺️☺️☺️

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

يك سوال دكر دارم اينه كه خيلي سر درد ميشم طبيعيه يا نه؟؟

گندمک جون دیگه باید چه اتفاقی بیوفته بگی علاىم داری عزیزم از الان بهت تبریک میگم عزیزم ولی صبر کن هم ...

ممنون عزیزم آخ اوندفعه همین علائم بود توکلم به خداست  دوشنبه میرم آزمایش توکل به خدا .

انشالله همون هااه نيني گلته كه ٩ماه مهمون دلت و تا صدها سال مهمون خونه ته گندمك جون ميخوام اولي ...

عزیزم انشالله من که توکلم به خداست خیلی ممنون دعا کنید مثبت بشه بله عزیزم از انتقال قطع کردم گابرلین و ❤❤❤❤❤

ای جان پس مثبته  انشالله😍😍

آزی جون تو که شرایط اون سری و یادتِ مثبت بود چند بار آز بتا دادم اومد پایین بعدشم استرس خارج رحمی و .... اینبار تمام قلب و روحم توکل به خداست مدام ذکر میگم از فکرش اومدم بیرون سپردم به خودش دعا کن اینبار امیدم نا امید نشه ❤❤❤❤❤

عزیزم اتفاقای سری قبل تموم، همش مال سری قبل بود، ان شاء الله این بار همه چی عالی پیش میره، هر موقع ح ...

عزیزم خوردن چیزای ترش ضرر داره تو بارداری؟ 

من همه اش دلم لواشک و البالو خشک میخواد 

میخورم🙄 ولی میترسم 😐😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزم قربونت گلم ماهم خوبیم خودت با پرنسس کوچولو درچه حالی 😍 من دقیقا بخاطر همین میترسم با خو ...

خداروشکر خانمی.پرنسس ماهم خوبه خداروشکر

نترس گلم منم همین حسو داشتم دقیقا...ولی وقتی قطع کردی تازه یه نفس راحت میکشی😂البته من شیافمو قطع نکردم چون هماتوم داشتم ولی همون استرادیول روزی سه تا خیلی رو اعصاب بود😁بعدش همش حس میکردم یادم رفته یه چیزیو بخورم

نگران نباش من دوستام که باهم بودیم چون مشکلی نداشتن شیافو تا همون هفته ی ۱۳ کم و قطع کردن...چون معمولا توی این هفته ها پروژسترون به اندازه ی کافی توی بدنمون هست و دیگه نیازی به شیاف نداریم مگراینکه مشکلی باشه خدای نکرده،مثلا انقباض یا درد داشته باشیم یا لک و خونریزی یا هماتوم.که من بخاطر هماتومم فعلا دارمش

به من مرکز گفت سعی کن یکیشو زودتر قطع کنی مثلا اول استرادیولو کم و قطع کنی بعد شیافو،اما دوستم پرسیده بود بهش گفته بودن مشکلی نیست جفتشو با هم کم و قطع کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم انشالله من که توکلم به خداست خیلی ممنون دعا کنید مثبت بشه بله عزیزم از انتقال قطع کردم گابرلین ...

😘حتماً دعات ميكنم انشالله مثبت بشي و يه دسته گل يه بنده ي صالح واسه خدا تربيت كني،، ببخشيد يه سوال ديگه هم دارم شما موقع تخمك كشي كابرگولينو همچنان داشتي هنوز؟ و اينكه الان من وقتي كه چهار روز ديگه انتقال داشته باشم ميتونم يه دونه اخري رو بخورم؟ يادم رفته از دكتر بپرسم، چن وقت قبل انتقال بايد قطع كرد؟

...
سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالم هیچ علائمی ندارم هیچی فقط گاهی انگار تو پهلوم اندازه یه نقطه منق ...

عزیرم اگه عکس بیبیچکتو با دوربین بکشی عکسش واضح میفته یانه؟ انشالله که بارداری ولی صبر کن روز 15 ازمایش بده