2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنونم عزیزم ولی شبا انگار رو اب واتیش میخابم خیلی بیقرار وناراحتم شوهرمم که میگه دیگه اسم ای وی اف ...

هممون همینطوریم. منم حفظ ظاهر میکنم ولی از درون له شدم. همش میگم چرا من؟؟؟ ولی نباید اینطور گفت. حالا یا خواست خدا یا بی توجهی بشر خودش تو گذشته، به هرررر دلیلی اتفاق افتاده دیگه. ما از اول مهر تا الان بالای 25تومن هزینه کردیم. با دارو و رفت و آمد و هزینه عمل. دیگه باید با دانایی جلو بریم. بدون اضطراب بدون دلهره. میدونم سخته. من خودم سلطان نگرانی و دلهره دائمی هستم. حتی وقتی همه چی خوبه هم نگرانم چه برسه به الان که درگیر شدم. پناه برخدا. امیدمون به خدا باشه و دیگه کمتر بهش فکر کنیم. انرژی مثبت به خودمون بدیم. یکم برا خودمون احترام قائل باشیم. بخدا حقمون نیس انقذ روحمون رو بخاطر یه مساله عذاب بدیم.از خدا بخواییم به هر نحوی که خودش میدونه بهترین هارو بهمون بده و حال دلمون رو خیلی خوب کنه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
الهی امین اره همین الان مامانم یه سر اومد ازش پرسیدم 😁😁😁 واقعا چی به روزم اومده ها مثل قطع نخاعی ...

خدا نكنه عزيزم ، ان شا الله بارداري بعدي حسابي برات جبران ميشه خانمي 😄😄😄 ، الان داشتم به همسرم ميگفتم توي بارداري قبلي بنده در زر ورق بودم ولي اين بار اين قدر خسته ميشم با بازيگوشيهاي دخترم كه اصلا نميفهمم پسرم تكون ميخوره يا نه ، سر دخترم همش در حال استراحت بودم و قرآن خوندن و دعا خوندن براي اين بنده خدا اصلا فرصت هيچ كاري رو نداشتم . تازه بنده خدا همسرم هم خيلي كمك ميكنه وگرنه كه ديگه رسما نابود بودم الان . 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه تو سونو معمولی مشکوک باشن که سرویکس کوتاهه اونوقت سونو واژینال میدن که اندازه دقیق مشخص بش ...

درسته.ممنون فداتشم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم چون خودم سابقه این لرز داشتم خواستم بهت بگم  این به خاطر مشکل ایمنی بدن هست که رحم جنین ...

من پردنیزولون داشتم  قبلا ana بالا داشتم  اما دوبار بعد از اون آز دادم منفی شده بود آخریش  قبل انتقال بود.. شما بهتون دارو چی دادن برا ایمنی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دستت درد نکنه خواستم خبرت میدم حالا تا داروخونه هایی ک دوستان گفتن بپرسم . آمپول پرولوتون هم هستش ای ...

باشه عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم عزیزم ولی شبا انگار رو اب واتیش میخابم خیلی بیقرار وناراحتم شوهرمم که میگه دیگه اسم ای وی اف ...

الهی امین🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم روز  ۱۲ بی بی گذاشتم و یه خط خیلی کمرنگ افتاد☺️ انشاءالله مثبتی عزیزم😍

مسی جان خوبی

کی رفتی سونو و گفت چند هفتت؟

زین جان اگه خواستی بگو همسرم بهش میگم بگیره و برات بفرسته 🌷🌷

عزيزم شياف سيكلوژست رو از تهران تهيه كردي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خدا نكنه عزيزم ، ان شا الله بارداري بعدي حسابي برات جبران ميشه خانمي 😄😄😄 ، الان داشتم به همسرم مي ...

اره واقعا کلا سخته۲تاش هم خیلی استراحت باشی هم درگیر باشی نشه استراحت کرد.خلاصه خدا خودش کمک کنه برای همه👐🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

من پردنیزولون داشتم  قبلا ana بالا داشتم  اما دوبار بعد از اون آز دادم منفی شده بود آخریش ...

من برای ایمنی سرم ای وی ای جی زدم و پردنیزولون هم میخورم هر روز۱عدد بعد صبحانه و تو هفته ۸هم باز زدم سرم و 🌷🌷🌷

عزيزم شياف سيكلوژست رو از تهران تهيه كردي؟ 

اره عزیزم تهران دارن بدون نسخه هم من گرفتم🌷🌷

مسی جان خوبی کی رفتی سونو و گفت چند هفتت؟

ممنون عزیزم. خوبم شکر خدا. انشاءالله خودت و نی نی ات سلامت باشید 😍😍

من همون دو‌هفته پیش رفتم که گفت ۶ هفته و ۴ روزی

حالا دوباره فردا سونو دارم و پر از استرسم🤭 

راستی شما یه هفته بعد سونو قلب دوباره رفتی؟مگه بهت نگفته بودن دو هفته بعد برای کنترل رشد بیایید؟ خودت زودتر رفتی؟

اره عزیزم تهران دارن بدون نسخه هم من گرفتم🌷🌷

كدوم داروخانه داره ممنون ميشم بهم بگي من خيلي داروخلنه هارو رفتم نداشت اصلا

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

عزیزم بسلامتی 

ما رو هم دعا کن 💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بجه ها جون يك سوال داشتم...بعد از انتقال جنين يادم نيس روز اول يا دوم توي ادرارم لكه چربي سفيد ديدم ...از ان وقت نگرانم مكم نكنه جنين ها بودن؟؟؟امكانش هست كه دفع شده باشن؟؟تو روخدا هر كي ميدوند جوابمو بده🙄🙄🙄

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻