2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم امیدوارم حال شما وتو دلی هم خوب باشه😊 آخر هفته خوبی داشته باشید و عیدتون هم پیشاپیش مبا ...

اینوش جان خوبی عزیزم..نی نی ها خوبن؟رفتی سونو مجدد واس گل پسری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اینوش جان خوبی عزیزم..نی نی ها خوبن؟رفتی سونو مجدد واس گل پسری؟

سلام عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر😚ان شالله سه هفته دیگه میرم.تو خوبی گل پسرت خوبه؟😄

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol، آژند

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی، 

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

38.mazin70

39.yasimah

40.محمد باران 

سلام عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر😚ان شالله سه هفته دیگه میرم.تو خوبی گل پسرت خوبه؟😄

انشاءالله بسلامتی عزیزم

نی نی خوبه خداروشکر .منم هرروز با ی درد جدید دست وپنجه نرم میکنم😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

سلام عزیزم خوبی، ان شاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی

برای سالم و سلامت دنیا اومدن بچم دعا کن، ممنونتم

دوست عزیز هزینه ها متفاوت از پنج تومن هست تا ۱۵ میلیون کل هزینه  بستگی به دارو و مرکز درمانتون ...

ممنونم عزیز، تو نت سرچ کردم چیزی نیومد بخاطر همین پرسیدم.

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام عزیزم.هنوز فکرکنم جواب سلفری نیومده.ان شاالله که خوش خبره @negin69    

قربونت عزیزم آره هنوز نیومده گفتن اومد بهت زنگ میزنیم منم همچنان منتظرم توکل به خدا

الحمدالله❤
@negin69     نگین جون عزیزم.یه خبر از خودت بده...جواب سلفری نیومد؟

سلام نه نفس جون هنوز نیومده گفتن اومد بهت زنگ میزنیم منم چشم انتظار... التماس دعا عزیزم🙏

الحمدالله❤
بچه ها پروستروژن و استرادی هفته چندم قطع کردید ؟؟؟

الهام جان دکتر به من گفت استرادیول و روزی ۴تا میخوردم گفت ۵روز ۵روز کم کن الان دارم ۳تا میخورم ۵روز بعد ۲تا و ۵روز بعد یکی و بعد قطع میشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

رویا جون‌عزیزم، امیدوارم به سلامتی و راحتی زایمان کنی، مارو‌از دعا فراموش نکن، 🥰🥰🌺🌺💖💖