2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

رویا جون انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم و گل پسرو بغل بگیری...😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها پروستروژن و استرادی هفته چندم قطع کردید ؟؟؟

سلام عزیزم خوبی نی نی گلی خوبه ؟

من استرادیول از هفته 8کم شد تا 11کامل قطع شد ولی پروژسترون همچنان ادامه دارد 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
درسته عزیزم.. نمیدونم چرا حس میکردم تا روز ۵ جنین ب رشدش ادامه داد و روز ۶ با اون لرز که بهم دست داد ...

عزیزم چون خودم سابقه این لرز داشتم خواستم بهت بگم 

این به خاطر مشکل ایمنی بدن هست که رحم جنین پس میزنه ومیخواد لانه گزینی کنه اما نمیزاره و درد رحم به خاطر همینه.من تو ۶ بار انتقالم ۴ بار اینطوری شدم که بعد مشخص شد.

هیچ وقت به درگاه خدا ناامیدی نیست و الهی این دفعه محکم به دلت بچسبن.برات دعا می کنم از ته قلبم عزیزم🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام عزیزم خوبی نی نی گلی خوبه ؟ من استرادیول از هفته 8کم شد تا 11کامل قطع شد ولی پروژسترون همچنان ...

سلام عزیزم شکر هردوتامون خوبیم خودت درچه حالی با فسقلی نازمون😍

برای منو گفت از ۱۲هفته باید کم کم هردوتاشو قطع کنم ولی اسپرین رو تا ۳۴هفته 😶 

فکر کردم زوده برای قطع کردن داروها انگار بهشون عادت کردم😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامممم سلاممم همگی امیدوارم حال همتون خوب باشه🌹🌸

سلام عزیزم امیدوارم حال شما وتو دلی هم خوب باشه😊

آخر هفته خوبی داشته باشید و عیدتون هم پیشاپیش مبارک💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐🌷

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام عزیزم امیدوارم حال شما وتو دلی هم خوب باشه😊 آخر هفته خوبی داشته باشید و عیدتون هم پیشاپیش مبا ...

سلامت باشی دوست گلم امیدوارم حال شما و فرشته ی نازت خوب باشه 🌹😍 تشکر عزیزم لطف داری منم عید رو تبریک میگم پیشا پیش🌹🌸

سلام عزیزم خوبی نی نی گلی خوبه ؟ من استرادیول از هفته 8کم شد تا 11کامل قطع شد ولی پروژسترون همچنان ...

اگه قطع نشه مشکلی پیش میاد بنظرت؟ یه جور ترس دارم 

سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

اخییی😍😍😍دیگه چیزی نمونده دنیا میزبان یه فرشته ی اسمونیه دیگه بشه. خدا نگهدار خودت و نی نی مون باشه

اگه قطع نشه مشکلی پیش میاد بنظرت؟ یه جور ترس دارم 

اصلا نترس عزیزم من برای پسرم سرخود اسپرین و شیاف رو قطع کردم هیچ مشکلی پیش نیومد البته کار من اشتباه بود من میترسیدم عوارض داشته باشه و از طرفی چون یه بارداری طبیعی سالم قبلش داشتم میگفتم من که خودم مشکلی ندارم چرا دارو مصرف کنم ولی شما که دکتر گفته دیگه نگران چی هستی

سلام عزیزم شکر هردوتامون خوبیم خودت درچه حالی با فسقلی نازمون😍 برای منو گفت از ۱۲هفته باید کم کم ه ...

ماهم خوبیم خداروشکر😊...نه نگران نباش زود نیست واسه قطع کردنش..من اسپرین رو هم چون مشکل غلظت نداشتم همون حدودای 15هفته قطع شد