2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست
سلام بچه ها . بعد از انتقال باید استراحت مطلق باشیم ؟؟؟ یعنی نباید از جامون تکون بخوریم ؟ پس چرا تو ...

نه عزیزم . من رویان بزور برام ۳ روز نوشت با احتساب روز جراحی یعنی در واقع ۲ روز استعلاجی 

بعدش رفتم سرکار 

گفت اصلا لازم نیس . عین قبل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر روز که میرفتم امپول بزنم اول تو اون صندوق محک که خونمون داریم صدقه مینداختم بماند بقیش  ...

تاراجان اصلا نا امید نباش منم 4تا جنین داشتم دوتاشو انتقال دادم برام گرفت ولی بعدش سقط شد پیگیری کردم گفتن ممکنه ک DNA اسپرمها مشکل داشته

منم برا اون دوتای باقیمانده امیدی نداشتم و دوسال خودمو اواره تهران و بیمارستان گاندی و چوبساز کردم و همش بیفایده بود

بعد دوسال با ناامیدی تمام دوتای فریزمو ک از قبل داشتم انتقال دادم ک بطور معجزه برام گرفت و الان ب لطف خدا و دعای عزیزان هفته 25هستم

شما هم نگران نباش ممکنه اون 4تا کاملا سالم باشنو برات بمونن

نه عزیزم . من رویان بزور برام ۳ روز نوشت با احتساب روز جراحی یعنی در واقع ۲ روز استعلاجی  بعدش ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم . من بار سومم هست و دیگه جنین ندارم . واقعا خسته شدم . از طرفی هم وقتی پا میشم بعدش عذاب وجدان میگیرم . دفعه اول استراحت آنچنانی نداشتم و نشد . دفعه دوم استراحت کردم و باز هم نشد واقعا نمیدونم چیکار کنم . از طرفی هم روز دوم لکه بینی قهوه ای دلشتم نگران و دلواپسم . هیچ علایمی از بارداری رو تو خودم نمیبینم . امروز روز چهارم انتقالمه . نه سینه هام سفت شده و نه درد میکنه و نه هیچ چیز دیگه 😔😔😔

تورو خدا برام دعا کنید همه

بچه ها ببخشید کسی هست ضربه های نی نی رو گاهی تو واژن حس کنه یا تو مقعد؟من احساس میکنم خیلی محکم ضربه میزنه گاهی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آزی جونم سلام خوبی؟ عزیزم اگه تونستی سر در بیاری سینال واسه اقایون چه نقشی داره و خدای نکرده می ...

واای خاک برسرم ببخشید محیا جون یادم رفت بپرسم🙈🙈🙈🙈🙈ببخشید توروخدا اینروزا اینقدر حالم خرابه که اگه کاری رو همون موقع انجام ندم یادم میره. عصر همسرم میاد میپرسم حتما

تاراجان اصلا نا امید نباش منم 4تا جنین داشتم دوتاشو انتقال دادم برام گرفت ولی بعدش سقط شد پیگیری کرد ...

می دونین بر چه اساسی گفتن ممکنه اسپرم مشکل داشته باشه؟

تاراجان اصلا نا امید نباش منم 4تا جنین داشتم دوتاشو انتقال دادم برام گرفت ولی بعدش سقط شد پیگیری کرد ...

خدارو شکر عزیزم

خدا نی نی تو برات نگهداره

چوبسازم گفت مثبت نگاه کن شاید اینایی دیگه مشکلی نداشته باشند و انتقال بدیم بگیرند با اینحال اگه به دلت نیست کاریوتایپ و dfi بدین و پانکچر مجدد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها ببخشید کسی هست ضربه های نی نی رو گاهی تو واژن حس کنه یا تو مقعد؟من احساس میکنم خیلی محکم ضربه ...

عزیزم.خواهرم.میگه من.توبارداری کلا حس میکردم نمدونم دست یا پای نی نیه تو واژنمه همش😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم هر روز که میرفتم امپول بزنم اول تو اون صندوق محک که خونمون داریم صدقه مینداختم بماند بقیش  ...

تاراجان اصلا نا امید نباش منم 4تا جنین داشتم دوتاشو انتقال دادم برام گرفت ولی بعدش سقط شد پیگیری کردم گفتن ممکنه ک DNA اسپرمها مشکل داشته

منم برا اون دوتای باقیمانده امیدی نداشتم و دوسال خودمو اواره تهران و بیمارستان گاندی و چوبساز کردم و همش بیفایده بود

بعد دوسال با ناامیدی تمام دوتای فریزمو ک از قبل داشتم انتقال دادم ک بطور معجزه برام گرفت و الان ب لطف خدا و دعای عزیزان هفته 25هستم

شما هم نگران نباش ممکنه اون 4تا کاملا سالم باشنو برات بمونن

عزيزم من شربت معده آدي ژل ميخورم ، دكترم برام نوشته و همسرم هم از داروخانه پرسيده بود گفته بود اين ن ...

ممنون.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها ببخشید کسی هست ضربه های نی نی رو گاهی تو واژن حس کنه یا تو مقعد؟من احساس میکنم خیلی محکم ضربه ...

اره من دقیقا احساس میکنم الان میاد بیرون

تازه مقعدمم خیلی احساس سنگینی میکنه

منم دو روزه دارم پنتوپرازول میخورم تو بارداری سیفه نگران نباش

فدات عزیزم اگه دیدم بهتر نشدم.میخورم..تا غذا میخورم حس میکنم استخون دندم میشینه تو.معدم همچین.حس فشاری دارم😐