2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
گلم LH هورمونی هست که کمی قبل تخمک گذاری یهو بالا میره و پایین میاد و باعث رها شدن تخمک میشه، غیر از ...

زینب جون رفتم ازمایشهای خونه رو نگاه کردم ی از پیدا کردم ۲۱ مرداد ۹۷ انجام داده بودم اما توش ذخیره نبود چرا

سر پسرم اونقدر برام عقده شده بود بی بی چک که بعد که فهمیدم باردارم بی بی چک زدم تا دوتا خطشو ببینم و ...

خوب کردی😁😁

ماهم دل داریم خب😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر این روحیه مامان چیپس دوست،  وووووویییی منم عاشق چیپس و پفکم😍😍😍😍

😁😁😁😁

امروز میرفتم در کابینتو باز میکنم فقط نگاشون میکردم🤣🤣

در این حد بحث عشق و عاشقیه😄😄😄😁😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

البته من میخواستم برم سرکار الکی گفتم دو ساعت بیدارم واسه همین پرولاکتینم بالا بود برام شر شد منو فرستادن غدد نوبت غددم ی ماه معطل دوباره دکتر حسینی غدد از نوشت که اکی بود . انگار خودشون میمردن تکرار بنویسن طبق دستور ازمایشگاه که تکرار نوشته بود ی ماه معطل غدد بودم 😐

البته من میخواستم برم سرکار الکی گفتم دو ساعت بیدارم واسه همین پرولاکتینم بالا بود برام شر شد منو فر ...

شما مشکلتون چی بوده؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم میشه بگی آزمایش همسرتون‌چه جوری بود؟ تحرک و نرمال بودنش رو، میخوام بدونم‌منم میتونم به طبیعی ا ...

ممنون عزیزم آز همسرم همه چی خوب بود فقط تعداد اسپرم کم بود توی اقدام آمپول اچ سی جی هفته ای یدونه میزد خودمم متفورمین روزی سه تا میخوردم از روز ۲ پری شبی۳ تا لتروزول خوردم تا ۵ شب روز ۱۳ دوفاستون یکی صبح یکی شب و روز ۱۴ آمپول اچ سی جی ۲تا باهم زدم متاسفانه برای اندازه فولیکول سونو نرفتم مایل نبودم بدونم میگم ادم استرس کمتری میگیره 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
شماهایی که مثبت شدید میگید چ علائمی داشتید؟؟اصلا بدون علامت مثبت میشه کسی🤔

من خواهرم ۴ ماهش بود هنوز نمیدونست بارداره چرا نمیشه تازه ۴۴ سالشم هست ولی من خیلی علائم داشتم مثل سردرد احساس سوزن توی رحمم داشتم و خیلی بیحالم و دو روز قبل پریودیم ساعت ۶ صبح از ضعف و گرسنگی بیدار میشدم و باید صبونه میخوردم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
انشالله این هفته جواب مثبت بگیرید بهمون خبر خوش بدی 😄😄

انشالللللللللهههههه🙏🙏🙏🙏

یه دکتر تو خوزستان رفتم گفتش خودتم ضعیفی. گفتش مث این میمونه من دارم یه زن 37_38ساله رو درمان میکنم ...

سلام عزیزم شما که ذخیرتون خوبه،چرا این حرف رو بهتون زده؟آمپول زیاد داشتی؟آخه دکتر منم همین حرف رو بهم زده گفته به اندازه خانم ۴۰ ساله دارو گرفتی ؟ولی بعد از خوندن پرونده که سونو میکنه میگه این چیزی که من میبینم با اون آمپول ها یکی نیست؟شما همیشه روزهای اول سیکل چند تا آنترال دارید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...