2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

آره مشخصه سفیده راس میگی.انشالله نشون یه بارداری خوشگل و راحته ک سفید دراومده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پیچوندنش لای چندتا چیز ته سطل اشغاله😁😁 نمیشه کاریش کرد😂😂😂

هومت جان شما کرد هستی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هومت جان شما کرد هستی؟

بعععععععلههههه😁

چطور مگه؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بعععععععلههههه😁 چطور مگه؟؟

هیچی منم کردم دیدم خبلی خوش خنده ای گفتم حتما کردی😍😍😍😅😅😂😂😂😂

هیچی منم کردم دیدم خبلی خوش خنده ای گفتم حتما کردی😍😍😍😅😅😂😂😂😂

اهااااا😁😁

کلا معروفم تو فامیل

سایلنت ریسه میرم دو ساعت🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اهااااا😁😁 کلا معروفم تو فامیل سایلنت ریسه میرم دو ساعت🤣🤣🤣

عزیزم انشالله همیشه شاد باشی و خندون.برات یه اشک شوق حساااااااااااااااااابی آرزو میکنم تو چند روز آینده با دیدن آز مثبتت گلم👪

عزیزم انشالله همیشه شاد باشی و خندون.برات یه اشک شوق حساااااااااااااااااابی آرزو میکنم تو چند ...

ان شالللللللللللللللللههههههههه🙏🙏🙏🙏🙏

یعنی برام مثه رویا میمونه بی بی چک مثبت

البته یه بار مثبت شد. ولی دووم نداشت. یه مثبت راستی راستکی دلم میخواد😊

ان شالللللللللللللللللههههههههه🙏🙏🙏🙏🙏 یعنی برام مثه رویا میمونه بی بی چک مثبت البته یه بار مثب ...

انشالله یه بتای تپل مپلی راستکی راستکی اینبار میبینی.برا همه ما بی بی چک مثبت رویا بوده عزیزم ولی خدا گوش ب زنگ وایساده ک همین آرزوهای ما رو بشنوه و رویاهامونو برامون ب واقعیت تبدیل کنه.امیدوارم شادی روز مثبت شدن بی بی چکمو ک با هیچی تو دنیا نمیتونم مقایسه ش کنم خدا نصیب همه منتظرا خصوصا تو ک همزبون عزیز دلمی کنه.خدا خیلی بزرگه خیلی

انشالله یه بتای تپل مپلی راستکی راستکی اینبار میبینی.برا همه ما بی بی چک مثبت رویا بوده عزیزم ولی خد ...

ممنون عزیزم برا دعای قشنگت😍😍😍😍

ان شالله🙏🙏

خدا نی نی شماهم صحیح و سالم بذاره بغلتون🥰🥰😍😍

ممنون عزیزم برا دعای قشنگت😍😍😍😍 ان شالله🙏🙏 خدا نی نی شماهم صحیح و سالم بذاره بغلتون🥰🥰😍😍

مرسی عزیزم😍😍

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه

خدا خودش معجزشو شامل حالت کنه عزیزم.انشالله تو و هومت هر دو با هم میاین اینجا رو میترکونین با بتای مثبتتون

مگه ذخیره همون fsh نیست ؟؟؟

AMHذخیره تخمدان رو نشون میده 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم نگو این حرفو حالا کلی آدم اونجا نتیجه گرفتیم، واقعا این جوری که فکر می کنین نیست

نتیجه گرفتن بحث من اینه کاری رو که باید در مرحله اول انجام بدن میزارن مرحله سوم و چهارم و حرف اصلی بنده این بود که به خواسته بیمار اهمیت نمیدن 

شاید عجله کردیم . بعد ده دقیقه وسواسی شدم رفتم نگاش کردم یک خط هاله افتاده بود نمیدونم بر اثر موندن ...

میگن اگه بی بی بعد از تایم مورد نظر هاله بندازه معتبر نیست تو خودش هم نوشته اما راستش من تا حالا هرچی مورد اینشکلی دیدم همه مثبت بودن حتی یادمه تو همین تاپیک یکی از دوستان میگفت بعد از یکساعت از تو سطل درش اوردم چک کردم دیدم هاله انداخته بعد هم ازمایشش مثبت شد. به نظر من که مثبته