2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046797 بازدید | 684550 پست
نه بابا هیچ اشکالی نداره خدا نکشتت منم وسوسه کردی بیبچک بزنم

اگه از منفی شدنش ناراحت نمیشی و بخودت قبولوندی که الان زوده و منفی شدنش طبیعیه بزن

درغیر این صورت اگه میدونی روت تاثیر بد میذاره نزن

میگم من بقیه رو دلداری میدادم که اشکال نداره زود زدم😁😁🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم اگر دوست داری شما هم بیا، بنویسم اسمتو، فقط چند روز که دیر تر جوین شدی رو بعدا جبرانی بخون

میشه اسم منم بنویسید و لیست اسامی هم بدین

انشاله تو اون هفته باید برم انتقال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فکر کنم ذخیره شما خیلی بالا باشه و پیورگان خیلی داروی خوبی هست اگر اشتباه نکنم قوی تر هم هست، ...

ممنون از راهنمایی هات دوستم 😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بعد شما با ivf بسلامتی مادر شدی؟ دکترم که گفت اینارو ازمایشگاهم ببری ارزش بررسی نداره  گفت هز ...

نه عزیزم...متاسفانه من با ذخیره 1.35 فقط سه تا تخمک خوب ازم گرفتن از 6 تا فولی.که تو ازمایشگاه یکیش اصلا رشد نکرد دو تای دیگم در مرحله دو سلولی متوقف شدند😪😪😪😪

الانم موندم استراحت و طبیعی اقدام که نشد که بشه....

انشاله با داروهای جدید و دکتر جدید نتیجه بگیرم ....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خدا هیچ کس رو از درگاهش ناامید برنمیگردونه عزیزم. به خدا شک ندارم که دوباره باردار میشی حتما لیاقشو ...

ممنون خواهر خوبم........من فقط دلم به دعای دیگران در حقم خوشه.....

اینماه هم با تمام امیدی که داشتم و بخدا گفتم تو حتما حتما لایق دوباره مادرشدنم میکنی نشد که بشه و ترشحات قبل از پریم روئت شد😐.اما حتما خدا دکتر رو واسطه قرار داده که هدیشو از اون باید بگیرم😶پس این راه رو ادامه میدم 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله که خیره معمولا درد پری هم از علائم بارداریه. 

ان شالله🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستان 

ی سوال میشه اگه میدونید کامل راهنماییم کنید

من هیچ مشکلی ندارم و تا پارسال هر ماه فقط ی سری دارو میدادن و سونو  و امپولهای برای ازاد سازی تخمک و بعد تعیین برای روزهای نزدیکی

۹۶ ی دکتر جدیدی رفتم منو فرستاد رویان برا آز اسپرم همسرم گفت جاهای دیگه احتمال خطاش زیاده تو مشکل نداری باید همسرت چکاپاش دقیق انجام شه بعد رفت آز اسپرم و ... گفت برید دکتر اسپرمش ضعیفه برید ارولوژی و بعد واریکوسل خفیف داشت گفت بخواهید مینونید جراحی کنید میتونیدم نکنید اما همسرم ی دکتری تو بیمارستان پارس انتخاب کرد و جراحی شد بعدش اسپرم و تحرکش بعد ۳ ماه کمتر شد که به پیشنهاد دکترم رفتیم رویان و تشکیل پرونده دادیم اول کلی عکس و آزمایش و ....

بعدش گفتن مشکلی نیس حتی طبیعی هم میتونید باردار شید با داروهای کمکی اما من قبول نکردم و بخاطر سنم میکرو رو پیشنهاد کردم اما قبول نکردن و گفتن اینجا ی مرکز پژوهشیه اول بعد درمانی پس ریسک نمیکنیم حتما باید iui داشته باشی و به اجبار iui کردم که منفی شد بعد  دفعه بعد به اصرار رفتم تو سیکل میکرو پانکچر و هایپری شدید و دوباره اتاق عمل و تخلیه آسیت و کلی داستان میکرو و نتیجه منفی و هی  تکرار مکررات .‌..‌..

الان که دیروز جواب میکروم منفی شد یادمه بچه ها قبل پانکچر ی سری آزمایش انجام دادن که من و همسرم هیچ کدومشو انجام ندادیم

نه عزیزم...متاسفانه من با ذخیره 1.35 فقط سه تا تخمک خوب ازم گرفتن از 6 تا فولی.که تو ازمایشگاه یکیش ...

انشالله خدا زود زود دامنتو سبز كنه دوست مهربونم 

والله نميدونم چه حكمتيه من خيلي اصراري به بچه دار شدن نداشتم تو اين سن همسرم آدميه كه تو زندگي فقط دنبال آرامشه هرچيزي كه آرامش زندگيمونو مختل كنه حذفش ميكنه منظورم اينه كه اصلا فشاري من نمياره واسه بچه دار شدن 

ولي خب من رفتم ازمايشهاي اوليه رو دادم و هر دكتري ديد تعجب كرد بعدم اومدم تو مراحل تخمك كشي و تشكيل جنين و انتقال و مثبت شدن و ... همه چيز خيلي خوب پيش رفت يعني اصلا مافوق تصور دكترم. نميدونم حكمت خدا چي بود تو اين داستان چرا منو تا اينجا راحت آورد بعد يدفه ازم گرفت؟ شايد ميخاد آرزوي مادر شدنو تو من قوي تر كنه نميدونم اخه من كه بزور ازش نخاستم كه داد و زودم گرفت

تهش ولي جز تسليم و رضا كو چاره اي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم هومت جان هیچ حسی ندارم 

نگران نباش

الان خیلی زوده

من روز ۱۴ میرم ازمایش دیگه بی بی نمیزنم

عزیزم فکر کنم ذخیره شما خیلی بالا باشه و پیورگان خیلی داروی خوبی هست اگر اشتباه نکنم قوی تر هم هست، ...

زینب جون این روزا خیلی درگیری دارم عیبی نداره از امروز ایت الکرسی بخونم به نیت دوستان بجای توسل😶😶😶😶😶😶😓😓هر روزش اگر تونستم توسل میخونم..

انشالله خدا زود زود دامنتو سبز كنه دوست مهربونم  والله نميدونم چه حكمتيه من خيلي اصراري به بچه ...

تارا جون خدا خواست بگه اصلا کاری بسنت ندارم...پس حرف دکترا رو گوش نده😉

رحم تو شرایطش برای مادرشدن عالیه مطمئن باش...این حرف خدا بودااااااا😁

جاری من هم سن شماست الان باردار شده.

پس مهم اون دل پر امید و مهربون خودت و همسرته که حتما خدا با دادن بچه بیش از قبل شادش میکنه😘