2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046751 بازدید | 684544 پست

سلام ی سوال،تا چند وقت قبل از سیکل میتونیم فولیک اسید بخوریم؟بعد منم فولیک ۵ میخورم مشکلی نداره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم امروز سقط کرد. با ۸تا قرص زیرزبونی تو خونه جنینش تو هشت هفته متوقف شده بود رشدش فک کنم شماهم ...

خیلی وحشتناکه من واقعا میترسم درد زایمانه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
صبح که رفتم رویان برا آز . انگار رو ابرا بودم اصلا فکرشمم نمیکردم منفی شه . رفتم اداره به همسرمم گفت ...

عزیزم ناراحت نباش به این فکر کن که میتونست مثل مال من مثبت بشه یکماه تمام هر روز باهاش حرف میزدم که خیلی ساله منتظرشم و منو باباش خیلی دوسش داریم هر روز ازش تشکر میکروم که اومده پیش ما بمونه ولی حالا مجبورم سقطش کنم حتی بهش گفتم اونقدر مهربون نبودی که پیشمون بمونی تورو خدا اقلا خودت با مهربونی برو بیش از این ازارم نده خیلی حس بدیه تا اون هفته عاشقش بودم....

ولی چاره ای نداریم باید راضی به رضای خدا باشیم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اخه منم ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۵ سال درگیر  الان دیگه ۳۷ سالمه وقتش کیه پس

عزیزم منم ۳۷ سالمه.. اولین انتقالم ک منفی شد گفتم بسه دیگه نمیرم... اما الان دوباره عزممو جمع کردم این ماه دوباره انتقال بدم. الان سن ازدواجا بالا رفته تو فامیلمون خیلی ها مث من هستن . میدونم الان حالت چیه اما کم کم آروم شدی قوی تر ادامه بده . خدا خودش کمکت میکنه و دلت شاد میشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوستان کی پریود میشم ؟ داروهامو اره خودم قطع کردم به رویانم نزنگیدم . باید قطع میشد دیگه درسته ؟  ...

اره باید قطع کنید..معولا یک هفته طول میکشه،خودم بعد یک هفته امروز پری شدم،سری قبل هم باز ی هفته طول کشید 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
صبح که رفتم رویان برا آز . انگار رو ابرا بودم اصلا فکرشمم نمیکردم منفی شه . رفتم اداره به همسرمم گفت ...

عزيز دلم باور كن با اينكه الان از اون روزهاي سختم ميگذره ولي چون دردت رو كشيدم تا حدود زيادي دركت ميكنم ، باور كن اين بغضهاي خفه كننده رو همه ما داشتيم ، ولي تمام ميشه ، من هنوز هم بعضي وقتها فكر ميكنم دارم خواب ميبينم چند روز ديگه كه ان شا الله پسرم به دنيا بياد تقريبا ٣ سال از زمان پانكچرم ميگذره اصلا اون موقع حتي به ذهنم هم خطور نميكرد كه توي زمان به اين كمي بعد از ٦ سال انتظار سخت من بتونم مادر دو تا بچه باشم ، از ته دلم هميشه براي همه منتظرها دعا كردم ، ميدونم شايد اين حرفم بي ربط باشه چون مطمئنم كه همه ما در نهايت از خود خدا فرزند سالم و صالح ميخوام ولي حتما بندگان خوب خدا رو خيلي توي دعاهات واسطه قرار بده ، من خودم از همون سالي كه شروع كردم به درمان خيلي مشهد رفتم البته قبلش هم سالي يك بار رو حتما ميرفتم ولي اون زمان شايد سالي ٣ الي ٤ بار هم رفتم حتي خيلي كوتاه ، روز قبل از انتقالم رفتم گلزار شهدا چون مطمئنم اونها هم پيش خدا ارج و قرب زيادي دارن ( برادر من هم همزمان با من ازدواج كرده و اونها هم بچه ندارن امسال يكي از شبهاي قدر خودش تنهايي رفت گلزار شهدا توي دلم خيلي خوشحال شدم و گفتم حتما شهدا بين خودشون و خدا واسطه ميشن و اونها هم به زودي فرزندشون رو در آغوش ميگيرن ) ، ان شا الله كه خدا به حق خوبان درگاهش به شما و همه دوستان عزيزم به زودي فرزندان سالم و صالح عنايت ميكنه . 

سلام دوستان لطفا در مورد امپول ستروتاید که به بازو میزنن کمکم کنین چطوری بزنم راستی یخچالی هس

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام دوستان . من بعد از مدتها اومدم . تبریک به همه عزیزانی که مادر شدن 🎈❤🎉

یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنید . یک جنین بلاست هچینگ شده دیروز برام انتقال دادن و الان که روز دوم هست لک قهوه ای رنگ دیدم . چه اتفاقی افتاده ؟ زنگ زدم مرکز گفتن اگز زیاد شد تا فردا زنگ بزن. این لکه بینی از چیه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه مثله سوپر فکته باید با زاویه 45 درجه زده بشه هر روز باید بزنی ؟

اره روز 12/13/14پریود باید بزنم صبح ها ساعت 8تا 10

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان . من بعد از مدتها اومدم . تبریک به همه عزیزانی که مادر شدن 🎈❤🎉 یه سوال دارم لطفا راهن ...

انشالله لک لانه گزینیه نگران نباش شایدم موقع انتقال کمی زخمی شدی استراحت کامل کن تا جایی که میتونی دراز بکش تا لکه ها تموم شه

انشالله لک لانه گزینیه نگران نباش شایدم موقع انتقال کمی زخمی شدی استراحت کامل کن تا جایی که میتونی د ...

الان برای لانه گزینی خیلی زوده آخه.من دیگه جنین ندارم و این بار سومم هست