2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
آخه الان تازه روز ۴ هستم میترسم  از یه طرفم آسپرین و هپارین هم دارم اونارو اونوقت چیکار کنم 😢

هیچی نمیشه، نهایت یه ذره دیر تر خونش بند نیاد که اونم بستنی بخور و پک سرد بذار حله، ولی بدون هیچ خطری نداره، مگر این که مثلا جای بدی باشه یا جراحی وسیع بخواد، وگرنه عادی دربیاد خیالت راحت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب منفی شد😭😭😭😭😭😭😭 دیگه خسته شدم بخدا ۵ ساله درگیرم حکمته .ذلته . هر چی بس نیس واقعا

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم . به حکمتش راضی باش . بگو هر وقت به صلاحمه بهم بده مطمئن باش وقتش که برسه بهت میده. من چی بگم 13 ساله منتظرم . مطمئنم به وقتش بهمون میده فقط دعا کنیم وقتش زودتر برسه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

دوستان من امروز پانکچر شدم . امسال همـمث پارسال فقط نصیبم ۵ تا تخمک شد ـ ولی هنوز بهش امید دارم حداقل چند تایی جنین تشکیل بشه . امیدوارم این بار امیدم نا امید نشه و به صلاحم کنه ـ توکل به خودش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام خانم ها من هشت هفته و چهار. روزم  زيز دلم از صبح دردميكنه  قبلا ميگرفت و ول ميكرد ...

عزیزم دل درد اوایل طبیعیه.اگه تا فردا خوب نشدی برو دکتر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به من همچین چیزی نگفتن البته دمای اتاق  اینجا تا ۴۰ درجه هم میره بالا اگر کولر روشن نباشه برا ه ...

نمیدونم عزیزم داروخونه اینجوری گفتش و منم حتی میگم یک درصد هم درست گفته ریسک نمیکنم و دوباره تهیه میکنم آمپولارو، چون تو این مسیر سخت هزینه و هدر رفتن انرژی و زمان زیادی را صرف کردم و این مقدار هزینه اضافه ارزشش را داره که با خیال راحت مسیر را ادامه بدم

والا😁 اتفاقا امروز تو مطب براش یه دختر پسندیدم.... البته تو شکم‌ مامانش بود...ولی خب میگن مادرو بب ...

به سلامتي دامادش هم ميكني گل پسرت رو رويا جون ، من كه خيلي دوست دارم زودتر اين روزها برام بگذره ، پسري من كه تا توي دلم بود اينقدر دخترم ما رو با خودش مشغول كرده بود كه اصلا خيلي فرصت حرف زدن باهاش رو نداشتم البته آبجي جانش حسابي باهاش كشتي گرفته و آشنايي دارن با ايشون . 

حالا هم فقط لحظه شماري ميكنم ببينم برخورد دخترم با پسرم چطوريه ، ميدونم اوايل حتي تا يك سال اول خيلي سخته برام ولي باز هم حاضرم زودتر پسرم رو در آغوش بگيرم .

از خداي بزرگ اين لحظه هاي قشنگ رو براي همه منتظرها از ته دلم ميخوام .

من ۱۸ خرداد انتقال دادم کار خاصی نکردم عزیزم فقط استراحت کردم و آب زیاد خوردم و اینکه ایمان داشتم خد ...

مبارک باشه عزیزم دست راستت زیر سر ما

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏