2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

سلام به همگی

دوستان ۹ روزه که آمپولهای سیکلموو شروع کردم من قبلا دوبار پانکچر داشتم هر دوبار ۱۲ تا تخمک داشتم,الان فقط ۵ تا تخمک دارم تا یک شنبه که عمل پانکچر دارم چکار کنم که شاید تعدادشان بیشتر بشه?و با کیفیت تر بشن?اووابوست و کیوتن هم میخورم 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

تارا جون همه چی دست خدا بسپار ،دنبال دلیل منطقی نگرد،من بار اول پانکچر هشت تا تخمک با سایز عالی ازم گرفتن،بعد بهم زنگ زدن هر هشت تا پوک بود ،خیلی دنبال دلیل گشتم،و ......،و دکتر گفت ممکنه همیشه پانکچر کنی اینجوری بشی،بار بعد پانکچر دوتا بی داشتم بقیه سی، بار سوم دکتر گفت کیفیت آ هست،خدا بهم ثابت کرد هر چی بخوام میکنم ،میتونم بدون دلیل علمی تخمک پوک بهت بدم،میتونم بی ،میتونم آ بهت بدم ،من توکل و اعتمادم خیلی کم بود ،همش چشمم به دست دکتر و سرچ و اعداد و ارقام ازمایش بود ،نه کیفیت آ گرفت برام نه سی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی دوستان ۹ روزه که آمپولهای سیکلموو شروع کردم من قبلا دوبار پانکچر داشتم هر دوبار ۱۲ تا ...

عزیزم بخدا به تعدا نیست ایشالله همون 5تا جنین باکیفیت درست شه دوقلو باردارشی

تارا جان شما مگه کاریوتیپ را نداری؟ آیا قبلش مشاور نشدید؟ من بخاطر دو تا بارداری پوچم چک شدم و هیچ ...

نه عزیزم کاریوتایپ رو ندادیم و dfi اسپرمو 

خیلی از ازمایشام به اصرار خودم نوشتن وگرنه میگن انتقال اوله نیازی نیست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم حتما بايد قرص شو خورد من هفته اي يه بار آمپول بكمپلكس ب ١٢ ميزنم به نظرت خوبه يا قرص شو بخورم ...

نمیدونم عزیزم من خیلی ساله که ب کمپلکس زینک پلاس و کیوتن رو سالی چند ماه میخورم به توصیه یکی از دوستان که گفتن برای سلامت پوست و مو .... خوبه

تارا جان عزیزم خودتو با این امار و ارقام اذیت نکن. منم اینقدر مقاله خوندم سرچ کردم که دیوونه شدم اخر ...

آزی جان میخام ولی نمیتونم هم کنجکاوم هم با این سرچا اروم میشم یا باید گریه کنم یا مطالعه

دفعه قبل مال شما میکرو بود؟ هفته چند متوقف شد؟

واسه بعضی ازمایش های ژنتیک تیوب های خاصی ازمایشگاه می ده و نمونه داخل اونا انتقال داده می شه اما من ...

مشاوره رو که برم ضرری نداره یا اونم بیفایدس؟

💜💜💜💜💜💜💜💜زینبی جان برای سرم ای وی ای جی چه فاکتوری رو چک میکنن که طرف میتونه بزنه سرم یا نه؟ ...

عزیزم چند تا چیز رو بررسی می کنن، دقیق نمی دونم باید چند تا فاکتور تو رنج نباشه، ولی بر حسب شرایط به بعضی افراد سرم میدن، به بعضی افراد پردنیزولون، و تفسیرش خیلی تخصصی هست، حتما هم باید حداقل سه بار انتقال منفی داشته باشه فرد، نه این که برای اولین انتقال

ایران چقد شمارو تحویل میگیرن   اینجا اصلا تخت نداشتن، گفتن میتونی اگه خواستی چند دقیقه رو صند ...

😂😂😂😂

عزیزم ان شاالله 10 روز دیگه خوش خبر باشی، تنها نکته مثبت شما همین زمان کم انتظار هست، اینجا دو هفته، 17 روز، 21 روز🤪🤪🤪🤪بابا چه خبره

ایران چقد شمارو تحویل میگیرن   اینجا اصلا تخت نداشتن، گفتن میتونی اگه خواستی چند دقیقه رو صند ...

خوب حتما این دراز کشیدنه تاثیر نداره تو نتیجه اونا بهتر میدونن نتیجه گیری اونجا چند درصده؟