2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزيزم من زنگ زدم ازمايشگاه مسعود گفت تو اينجور موارد اول بايد بياييد مشاوره ژنتيك تا بهتون بگيم چه آ ...

تارا جان کلا من شنیدم یکی از بهترینهای ایران مسعود 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای قشنگم برام دعا کنید قلب بچه هام فردا تشکیل شده باشه همه چیشون نرمال باشه...ممنون عزیزای دلم انشاالله شماهم حاجتروا وعاقبت بخیر بشید🙏

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها چطوری بعضی‌هاتون عکس پروفایلتونو متحرک میکنین میشه ب منم یادبدید

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه بابا😉 هستیم در خدمتتون نی نی سایت برای من باید یه تیکر اختصاصی بسازه طولش رو زیاد کنه😁

گل پسر بهش خوش میگذره تو شکم مامانش

ان شاءالله یه سلامتی به دنیا میاد

خدا جونم شکرت...

دوستاي عزيزم 

يه سوال اين خط قهوه اي رنگ كه تو بارداري روي شكم و زير ناف ايجاد ميشه براي شما ايجاد شده؟ 

ببخشيدا واسه من از روي استخوان شرمگاهي يه خط قهوه اي افتاده به سمت ناف ميخاستم ببينم اين همون خط كه بيشتر ميشه و مياد تا بالا؟ براي شما هم از اونجا شروع شد و ادامه داشت من هفته ١٠ هستم. 🙏🙏🙏

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستای قشنگم برام دعا کنید قلب بچه هام فردا تشکیل شده باشه همه چیشون نرمال باشه...ممنون عزیزای دلم ا ...

عزیز دلم انشاللله به امید خدای ارحم الراحمین تشکیل شده🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ان شاءالله قسمتت تک تک منتظرا رفتم خدا رو شکر ی دونه فسقلی بود صدای قلبشم شنیدم 

خدارو صدهزار مرتبه شکر😊😊😊😊🌷خیلی خوشحال شدم عزیزم

چه جالب من روزی که انتقال دادم رفتم دسشویی بعداز نیم ساعت خیلی ناراحت شدم. از اون روزم تقریبا استراح ...

من تازه ۱ روزه   

تو این یه روزم اکثرا یا رو مبل بودم یا رو تخت، ولی راه هم رفتم،... اونجوری خیال آدم راحتتره، انشالله که حسابی بهت چسبیده.

دوستاي عزيزم  يه سوال اين خط قهوه اي رنگ كه تو بارداري روي شكم و زير ناف ايجاد ميشه براي شما ا ...

عزیزم برا منم هست.آره همونه میگن تا بالای شکم میاد برا من خیلی کمرنگه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین