2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ب کمپلکس هم ب ۶ داره هم ب۱۲ و بقیه ب هارو هم داره، دیگه نمی دونم🤔😬

عزيزم طبق اون مقاله اي كه لينكشو فرستادم پايين بودن هموسيستئين مفهوم سطح بالاي فولات، ب 6 و ب 12 هست و احتمالا به همين علت بمن گفتن نياز به تزريق ب 6 و ب 12 نداري 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جان نمونه پاتولوژی باید داخل فرمالین ده درصد باشه و اگه داخل سرم باشه نمونه لیز می شه کلا پا ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم، منظورم از سرم همون نرمال سالین هست دیگه🙈🙈 حواسم نبود اینجا به سرم به ivig میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصر گفت اصلا ناثیر نداره،گفت هر قرصی بگن تاثیر داره جایزه نوبل میدن کلا میگه تو همینی و فرقی نمیکنی، ...

عزیزم بعد پانکچر ۲ یا  ۳ ماه  تاثیر داروهای تحریک تخمدان تو بدن   وجود داره و شانس بارداری بالاتر ماههای دیگه است 

در مورد مکملها بنظر من خیلی موثرند ولی دکتر نصر بهشون اعتقادی نداره دلیل نمیشه که ایشون حرفش درست باشه  

زینب جان نمونه پاتولوژی باید داخل فرمالین ده درصد باشه و اگه داخل سرم باشه نمونه لیز می شه کلا پا ...

عزيزم من زنگ زدم ازمايشگاه مسعود گفت تو اينجور موارد اول بايد بياييد مشاوره ژنتيك تا بهتون بگيم چه آزمايشهايي لازمه و چجوري بياريدش ... نميدونم حالا بخش ژنتيك مسعود خوب هستند يا نه؟

بالا بودن هموسيستئين دلايل مختلفي داره كه يكيش ميتونه ناكافي بودن فولات و ويتامينهاي گروه ب باشه. ا ...

سلام تارا جان، من درگیر بچه داری بودم و خیلی وقته نیومدم تو این تاپیک و دقیقا نمیدونم مشکل شما چی بوده، فقط خواستم تجربه خودم رو بهت بگم. من قبل از انتقال به اصرار خودم رفتم پیش زرنانی برای مشاوره، کلی من رو دعوا کرد که وقتی سقط و انتقال ناموفق نداشتی برای چی اومدی پیش من. ولی من اصرار کردم که ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه چون از نظر سنی وقت آزمون و خطا نداشتم. نتیجه این شد که دو تا از ژنهای هموفیلی جهش داشتن و هموسیستءین نزدیک به مرز بود. زرنانی اول گفت دارویی لازم نداری فقط آسپرین بخور. گفتم لازم نیست ب۶ و ب۱۲ بخورم؟ گفت چرا، بد نیست بخوری. خودم یه سری مقاله خوندم که فرم متیل کوبالامین برای ما مفیده و ب۱۲ رایج که سینو کوبالامینه جذب نمیشه. یادمه تو بازار فقط یه برند از این فرم ب۱۲ داشت که الان یادم نیست.از دکتر زنانم هم خواستم برام انکسوپارین بنویسه که قبول کرد.

در کل من ب۶، ب۱۲، انکسوپارین، آسپرین استفاده کردم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
عزيزم طبق اون مقاله اي كه لينكشو فرستادم پايين بودن هموسيستئين مفهوم سطح بالاي فولات، ب 6 و ب 12 هست ...

اره دیگه منم منظورم همین بود که شما چون ب کمپلکس مصرف میکردی دیگه نیازی به اونا نداشتی، درست میگم؟؟🤔

سلام تارا جان، من درگیر بچه داری بودم و خیلی وقته نیومدم تو این تاپیک و دقیقا نمیدونم مشکل شما چی بو ...

سلام عزيزم 

من چون دو تا IUI منفي داشتم دعوام نكرد ولي خب با توجه به پايين بودن هموسيستئين گفت نيازي به B6-B12 نداري

آسپرين رو از سه ماه قبل انتقال برام تجويز كرد انوكسا هم از چند روز قبل انتقال پردنيزولون هم از 1.5 ماه قبل انتقال تو برگه توصيه هام براي دكترمم نوشته مورد خاصي نداره و صرفا بخاطر سنش و اينكه پدر بيمار داراي مشكل غلظت خون هست اينارو تجويز كردم حالا نميدونم شايدم كلا من نيازي به اين انوكسا نداشتم؟ 

از طرف ديگه من خودم ميدونم كه استرديولم پايينه و شايد اين شياف و آمپول پروژسترون كه دادن تعادل هورموني رو بهم زده به اين قضيه شك كردم چون الان 5 روزه داروهامو قطع كردم و دريغ از يك لكه 

هموسيستئين شما نزديك به مرز بالا بود يا پايين؟ مال من نصف مرز پايين بود اينجور كه متوجه شدم نشان دهنده بالا بودن ميزان فولات و B6-B12 در بدنه

ارمغان جون زرناني باهام چك كرد گفت انوكسا بهت 4000 دادن؟ و اوكي داد  نميدونم والله خل شدم بس ك ...

بتای شما کم نبود بارداریت پوچ محسوب نمیشه رشدش متوقف شده  

انقد خودتو اذیت نکن اطلاعات نت خیلی آدم سر در گم میکنه و یجورایی وسواس فکری میگیری  ،خیلیا با آی وی اف بارداری ناموفق داشتن و دلیلی برای سقطشون پیدا نشده 

اینایی که میگی یعنی چی ارغوان جان الانم بهت دارو داده واسه ایمنی؟

نه عزیزم الان فقط آ اس آ دارم و دکتر حیدر برای ایمنیgcsfمیده و واسه انعقادی چه آزمایش بدی یا ندی آنوکساپارین ۴۰۰۰ میده  شما خودتو نگران نکن من قبلا بیخودی رفتم اونهمه آزمایش دادم  

سلام دوستان من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود تیتر بتا صفر بود ۲تا جنین انتقال داده بودم روز ۱ ...

عزیزم خیلی سخته اما نا امید نشو من فهمیدم که اتفاقا هر بار که منفی میشیم روش و تغییر میدن و بالاخره بعد ۳.۴بار مثبت میشیم و یکی از راهها برامون خوب پیش میره اتفاقا هر بار به مثبت بیشتر نزدیک میشی و درصدش میره بالا عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فقط حواست باشه یبوست نگیری

💜💜💜💜💜💜💜💜زینبی جان برای سرم ای وی ای جی چه فاکتوری رو چک میکنن که طرف میتونه بزنه سرم یا نه؟ چون میگن خطر مرگ حتی داره

فاکتور ig a چیو چک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم