2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست

بچه ها شما مولتی ویتامین چی مصرف میکنین؟من پرگویت داشتم تموم شد رفتم بگیرم اونو نداشت یه چیز دیگه دونه ای بهم داد یه قرص گچی گرد و تخت و بزرگ خال خالیه ک مزه ش هم یخورده ترشه انگار ویتامین ث توش هست.شما میدونین چ قرصیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعد معاینه معلوم شد زخم دهانه رحم دارم دلیل لک بینیم رو همین گفت حالا بعد سه روز دوباره به لک بینی افتادم😢یکم ببشتر شده میترسم نمیدونم چیکار کنم 

کسی چنین تجربه ای داشته ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه🌹🌸  تشکر مهربونم ازینکه بیادم هستی❤️ فسقلی رو همین هفته گذشته د ...

الهام.جون خداروشکر ک.حال نی نی خوبه..خودتم هر چ بری. هفته های بالاتر بهتر میشی عزیزم😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها شما مولتی ویتامین چی مصرف میکنین؟من پرگویت داشتم تموم شد رفتم بگیرم اونو نداشت یه چیز دیگه دو ...

من پرگنازون.میخورم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه هابرادرمان عفونتومقاوم به درمان ی راه طبیعی بگین کرم وچیز معرفی نکنین خیلی استفاده کردم ک فایده ...

من خیلی عنبر نسا رو شنیدم. خودم برای عفونت که نه ولی بعد از زایمان استفاده کردم خیلی خوب بود. البته دور از چشم همسری چون اون خیلی مخالفه و میگه و اینها همش الکیه. اما کل خانواده ی مامانم برای هر بیماری ازش استفاده میکنن و نقش طلا رو تو خونه هاشون داره😂😂😂

بچه ها بعد معاینه معلوم شد زخم دهانه رحم دارم دلیل لک بینیم رو همین گفت حالا بعد سه روز دوباره به لک ...

عزیزم.نگران نباش خب دلیلش ک گفتن زخم هست...حالا برا درمانش دارو ندادن بهت؟

من خیلی عنبر نسا رو شنیدم. خودم برای عفونت که نه ولی بعد از زایمان استفاده کردم خیلی خوب بود. البته ...

چطوری استفاده کنم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
عزیزم.نگران نباش خب دلیلش ک گفتن زخم هست...حالا برا درمانش دارو ندادن بهت؟

نه گلم هیچ دارویی ندادن خیلی ناراحتم اشک امون نمیده نمیدونم واقعا چیکارکنم با این اوضاع

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه گلم هیچ دارویی ندادن خیلی ناراحتم اشک امون نمیده نمیدونم واقعا چیکارکنم با این اوضاع

الهی بگردم عزیزم..من اطلاعی دراین مورد ندارم. ولی دعا میکنم زودخوب بشی ومشکلی نباشه