2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام خانوما من امروز رفتم سونو واسه اینکه ببینم وضعیت تخمکام چجوریه که دکتر گفت خدارو شکر همه چی خوب ...

سلام عزیزم ان شاءالله موفق باشی. میشه بپرسم چند تا فولیکول و به چه اندازه هایی داشتی؟hcg هم بهتون داد دکتر؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما جنسیت بچه تو غربالگری اول 12هفته مشخص میشه عایا یا زوده؟

اکثر سونوگرافیها جنسیت رو میگن ولی میگن قطعی نیست.

ولی معمولا درست میگن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 سلام عزیزم ان شاءالله موفق باشی. میشه بپرسم چند تا فولیکول و به چه اندازه هایی داشتی؟hcg هم به ...

والا راستش تعدادشو نگفت منم نپرسیدم سونو هم انگلیسی اما الان عکسشو می‌زارم شاید خودتون سر در بیارید

فک میکنم خیلی خوب باشه . واسه روز چندم پریودیتونه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام عزیزم خوبی نبودی چند وقت؟؟ منم ۴ شنبه این آمپولو زدم ولی خارجیش گیر نیاوردم ایرانیشو زدم،ماه پ ...

سلام گلم شما خوبی؟؟ اره مدتی بیخیالش شدم سری گذشته که منفی شد بیشتر از حد تصور داغون شدم ، چوبساز میرم امروز گفت این امپول بخاطر اینه رحم رو صافتر میکنه و واسه ضخامت خوبه ، فکرکنم واسه انتقال دوم و ... میدن ، شما تا بحال انتقال دادی؟؟؟ ماه گذشته چرا استفاده کردی؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
روز نهم عزیزم

خیلی عالیه عزیزم . ان شاءالله کلی تخمک تپل ازت میگیرن😍😍😍

دوستان، من کلینیکی که میرم، ۲ ساعت و نیم با خونمون فاصله داره (یه شهر دیگست)، به دلایلی اونا فک میکنن که ما همون شهریم بنابرین نمیتونم این سوالو ازشون بپرسم، که بعد انتقال مثلا دو شب اون شهر بمونم آیا؟! واسه دستانداز و جاده،... میگم.

مراقبتای بعد از انتقال در چه حدی باید باشه؟

کسی تجربه مشابه داشته؟

ایشالا عزیزم ممنونم فداتشم

فدات عزیزم ـ واسه منم دعا کنین فردا فولیام بهتر شده باشن😍😍

سلام گلم شما خوبی؟؟ اره مدتی بیخیالش شدم سری گذشته که منفی شد بیشتر از حد تصور داغون شدم ، چوبساز می ...

انشاالله اینسری حتما مثبت میشی،دی ماه پانکچر کردم،الان میخوام انتقال بدم ماهه پیش سینافکت گرفتم با استرادیول ولی آندومترم شفاف و ۳ خطی نشد،اینسری این آمپولو داد با قرص استرومارین ببینم اینبار چی میشه