2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن عزیز چیز خاصی نباشه چون یه لخته کوچیک هم دفع کردم

عزیزم چیزی نیست ولی زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت هست، حسابی هم پیاز داغشو زیاد کن تا به دکتر هم وصل نکردن دست از سر کچلشون بر ندار، این جوری خیالت هم راحت میشه ولی حتما زنگ بزن، ماما چیزی بلد نیست

ذخیرم 2.48 هس متولد 70 هسم 

ذخیرتون که خوبه عزیزم،من فکر میکنم ذخیره خودم پایین باشه،نگران نباش انشالله که موقع پانکچر تخمک های باکیفیتی داری،من خودم ۱۰ تا تخمک داشتم،فقط استرس نداشته باش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

پیازدرمانی کسی میدونه چیه؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
شادی جان منم یبوست داشتم.زردآلو زیاد بخور انجیر زیاد بخور و آب زیاد و یه چیز دیگه ببخش که اینطور میگ ...

خیلی ممنون از راهنماییت   دیروز به همه چی روغن زیتون زدم و خوردم   امروز کمی اثر کرد 

زینب جان مگه استرادیول با دوز بالا خطرناکه ؟

گلم نه اون جور که فکر کنی ولی دکترم میگه واسه این دوز احتیاط شرط عقله، این دوز استرادیول احتمال تشکیل لخته خون خصوصا تو پاها هست، خصوصا اگر آب کم مصرف بشه و تحرک کم باشه

من شنیدم پرواز های بین قاره ایی که ساعت های زیادی روی هوا هستن مسافرا رو مجبور می کنن قدم بزنن به خاطر خطر تشکیل لخته خون، جوون و پیر هم نداره 

یا دیدی تو مسافرت های بین شهری با اتوبوس به خاطر بی تحرکی پا حس ورم داره آدم، واسه همین تحرک خیلی مهمه اون قدر که با لکه بینی چون هماتوم ندارم دکترم گفت حتی پله هم می تونی بری بالا پایین و اصلا یه بند نخواب

فردا روز ۱۴ اما ازمایشو روز ۱۶ یعنی چهارشنبه نوشتن😏

امپول هاش سی جی داشتی و اخریش و کی زدی؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم