2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای وااای.اخه یعنی چی.تارا جون بخدا من هنوزم ته دلم یه امیدی دارم به تشخیص اشتباهشون.امیدوارم خدا خود ...

نمیفهمم والله چارشنبه دکتر خودم سونو کرد گفت ساک خالیه الان بعد سه روز این سونو نوشته یک توده ۱۲ میلیمتری داخلشه یعنی یکسانت تو سونوی مرکز قابل تشخیص نبوده؟ چطوری میشه؟

اینام دو تا دکتر خیلی جوون و کم تجربه بودن اخرشم گفتن اون توده قطعا جنین نیست ولی تشخیص بارداری مول با دکترته

ایشونم گفتن داروهاتو قطع کنه چارشنبه بیا ویزیت و پنج شنبه کورتاژ

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

تاراجون چجوری باید مطمئن بشی آخه میگی احتمال دادن

، از خدا میخام آرامش بهت برگردونه و بزودی واست جبران کنه🤲🤲🤲

عزیزم تسلیت میگم بهتون.حتی تصورش هم سخته.امیدوارم دیگه هیچوقت‌غم‌نبینی گلم و به زودی خدا با یه معجزه ...

ممنونم از مهربونیت خاکستری جان، ان شاالله شما هم نینیتو به سلامتی بغل بگیری عزیزم🙏

نمیفهمم والله چارشنبه دکتر خودم سونو کرد گفت ساک خالیه الان بعد سه روز این سونو نوشته یک توده ۱۲ میل ...

تارا جون.. حتما یک سونوی معتبر دیگه برو چک.بشو..همینجوری داروهاتو قطع نکن..اخه سن بارداری هم ک میخونه و 7هفته نشون میده..واقعا شرایط سختیه از خدا میخام خودش کمک.کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تاراجون چجوری باید مطمئن بشی آخه میگی احتمال دادن ، از خدا میخام آرامش بهت برگردونه و بزودی واست جب ...

وای ارمغان جون کاش از اول منفی میشدم 

من کلا ادم ریلکسیم ولی ببین چی داره بهم‌میگذره به همتون استرس میدم ببخشید

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چرا عزيزم معدني بهت انرژي منفي داد ؟ اتفاقا من هر دو تا انتقالم رو معدني برام انجام داد و خيلي بهم ر ...

حافظی چرا ؟؟؟

انتقالهایی  که معدنی انجام داد مثبت شد ؟؟

معدنی دیوونه سر پانکچر تمام تخمکهای ۱۴ و ۱۵ رو خارج کرد .همین سوزنها باعث شد هایپر شدید شم . رفتم اتاق عمل برا تخلیه آسیت .بیچاره شدم 

تخمکهای زیاد سایز کوچیک که جنین نشد این دیوونه بیچارم کرد😢

گندم جان.پستت ریپلای نشد عزیزم من فقط میدونم کنجد بخاطر طبع گرمش میگن تو بارداری نخوری..حالا ک شما ک اول راهی مامان خانوم..پس بیخود ب خودت استرس نده..هیچی نمیشه

الان اون.جوجه ها تازه دارن تلاش میکنن واس چسبیدن ب دلت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای ارمغان جون کاش از اول منفی میشدم  من کلا ادم ریلکسیم ولی ببین چی داره بهم‌میگذره به همتون ...

تارا جون من یبار سقط داشتم و دوبار منفی اما اونباری که مثبت شدم و کلی درد و آخرش سقط شد از لخاظ روحی داغوندشدم و سه ماه تحت نظر روانپزشک بودم تونستم یکم خودمو پیدا کنم ،کاملا درکت میکنم