2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خاکستری جون چه حس خوبی میده این پستت😍😍 عزیزم خداحفظش کنه من ک دارم دیووونه میشم.هردفعه تصمیم میگ ...

عزیزدلم حسابی برات دعا میکنم ان شاالله که به زودی خدا جواب دل مهربون مامانتو میده.شک نکن به زودی مامان میشی گلم

من برای تمام زنای منتظر دعا میکنم هرچه زودتر به آرزوی قلبیشون برسن.چون واقعا انتظار عذاب آوره...ولی شک نکن حکمتی داره.ان شاالله بعد عروسی برو دنبال کارات عزیزم‌منم سری اول که نشد انتقال بدم اندازه ی ادمی که منفی شده تو ذوقم خورد...اما الانا میگم همون انتظارا و صبر کردنا حتما حکمتی داشت و من اونموقع عجله داشتم واسه انتقال

این مسیر هر مرحله ش آموزش صبوریه

امیدوارم به زودی تیکر خوشگلتو ببینم دوستی😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم خوب اگر بخوري كه بهتره ولي من كلا اصلا اهل صبحانه خوردن نيستم و فقط يك ليوان شير و موز و با چن ...

مرسی برای توضیحاتت مهربونم

خداروشکر که‌ وزن وروجکا خوب بوده

خدا حفظشون کنه گلم😘❤ایشالا به سلامتی بیاد بغلت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

4.آرزو

5.negin 69، zizi27، طلایع

6.زینبی بابا

7. رویا

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

سلام ب همگی خوبین😗من بعد منفی شدن کلا گذاشتم کنار دوا دکتر رو  تو ابن سینا هم انجام دادم ک نت ...

سلام عزیزم، چه قدر خوشحالم که اومدی، بیمارستان آرش من تعریف آی یو آیش رو شنیدم، و فکر می کنم رزیدنت و انترن باشن باز خودت ببین محیطش چه جوریه

دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

مگه با آی وی اف هم بارداری مول ایجاد میشه؟

عزیزم من برات خیلی دعا کردم

انشالله خدا بهترین رو برات درنظر گرفته

آنا جون 

یه سوال 

من که هموزیگوتم اگه باردار بشم و از اول تحت نظر باشم بارداری سالمی خواهم داشت؟؟ چون الان چند وقته که اطلاعاتمو زیاد کردم دیدم خیلی ها با امپول هم بازم مشکل داشتند

هتروزیگوت ها ریسک پایین دارن ولی هموزیگوت ریسکش بالاس

با اونحال که تا حالا سقط طبیعی نداشتم ولی خیلی نگرانم سنم هم بالا رفته و خلاصه خیلی می ترسم 

چی کار کنم حداکثر ایمنی رو داشته باشم 

از قبل بارداری

وای زینبی جون خداروصدهزار مرتبه شکر خیلی خوشحال بودم از صبح از سردرد دارم میمیرم قرص استامینوفن هم خ ...

منم مثل تو حدود ٦ روز سردرد وحشتناك داشتم به طوري كه از اتاق بيرون نميرفتم فقط خواب بودم تو اتاق تاريك. 

مايعات به شدت زياد خوردم مخصوصا آب سيب . و به هم خييلييي خوردم فوق العاده تاثير داشت و بهتر شدم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

خدای من تارا من با سردردم فقط دنبال خبر خوب تو بودم نمیدونم چی بگم هنوزم باورم نمیشه و امیدوارم باز بری ببینی اشتباه بوده و بیای خبر خوب بدی عزیزم👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم