2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

خدارو شكر زينبي جون🙏🙏

واي خوشبحالت چه استرسي از دوشت برداشته شد

براي من دعا كن دوشنبه سونو دارم

اينقدر استرس دارم همش خواب مطبو و نوبت سونو ميبينم

سونو واژينال بود؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر. مبارکت باشه عزیزم😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه❤️❤️❤️ زینب جون دکتر به شما از ضربانش هم ...

نه گفت خیلی عجله کردی الان زوده، گفت از بس کوچیکه قابل اندازه گیری نيست، خودم فکر می کردم 6 هفته و دو روز باشم دکتر گفت 5 هفته و 6 روز، و گفت هیچ مشکلی نداره این سه روز اختلاف، دو هفته دیگه داپلر نوبت داد توکل به خدا

خدارو شكر زينبي جون🙏🙏 واي خوشبحالت چه استرسي از دوشت برداشته شد براي من دعا كن دوشنبه سونو دارم ...

آره گلم واژینال بود، می فهممت کامل، دیروز این قدر از استرس گریه کردم که هنوز چشام پف داره تا صبح خواب سونو میدیدم، ان شاء الله شما هم دوشنبه خوش خبر باشی

سلام ب همگی خوبین😗من بعد منفی شدن کلا گذاشتم کنار دوا دکتر رو  تو ابن سینا هم انجام دادم ک نت ...

سلام عزیزم

ان شالله به زودی زود صاحب نی نی بشی.

اینجا بچه ها از دکتر نصر و چوبساز و طرازی راضی هستن.

در مورد بیمارستان ارش اطلاع ندارم.

مشکلتون چیه؟

اگه بدونی مامای دیوانه مرکز امروز چجوری میگفت ۹۸ درصد سونو خودمون درسته حالا واسه اون دو درصد احتمال ...

مگه قبلا دکتر نصر که احتمالا سوادش خیلی بیشتر از اون ماماست تو رو‌ نا امید نکرد و‌گفت نمی تونی با تخمک خودت باردار شی؟ دیدی که خواست خدا بالاتر از هر چیزیه. الانم به حرف هیچکس توجه نکن. فقط به خدا توکل کن خودش حواس بهت هست❤️

dfiچی هست زینب جون؟

تست میزان شکست دی ان ای اسپرم هست، و هنوز اثبات نشده عامل شکست آی وی اف هست یا نه، یه سری مقالات میگن آره، یه سری می گن نه

ولی هر چی هست برای ما با رعایت طولانی مدت و مکمل هایی مثل ویتامین سی و ای به مدت 3 سال و مصرف ولمن به صورت سه یا چهار دوره مجزا احتمالا بهتر شد 

یه خوبی که داره مثل مورفولوژی مقاوم به درمان نیست

اینم بگم مشکل اسپرم ما خیلی عجیب و غریب بود، فکر کن بدن اسپرم سالم بسازه بعد مایع پروستات حاوی آنتی بادی علیه همون اسپرم ها باشه،و باعث بشه به هم شدیدا بچسبن، حتی روز پانکچر با چند بار شستشو تونستن یه تعداد رو از هم جدا کنن و نا امیدم کرده بودن به هوش که اومدم

سلام عزیزم ان شالله به زودی زود صاحب نی نی بشی. اینجا بچه ها از دکتر نصر و چوبساز و طرازی راضی هست ...

قربونت برم گلم

من تو این تاپیک بودم چن وقت پیشا

دکتر خودمم طرازی بود تو ابن سینا

ولی نمیخام برم اونجا دیگه بخاطر همین میخام ببینم کجا خوبه برم اونجا

والا اسپرم همسرم بالا پایین میشه همش مورفولوژیشم خوب نیس ولی هفته پیش آز داد ۴۹میلیون شده با مورفولوژی ۵ درصد درحالی ک من میکرو کردم اون موقع ۶میلیون بود با ی درصد مورفولوژی(شانسمونه دیگه)

سلام بچه ها خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم الان توصیه ای چیزی اگه دارین بهم بگین هرچیزی که بتونه کم ...

سلام عزیزم خوب کاری کردی اومدی

گلم به صورت کلی پیاده روی و مایعات زیاد هم برای خانم و هم آقا عالیه، برای آقایون مصرف آنتی اکسیدان و خنک نگه داشتن بیضه، اگر یه خلاصه هم بگی بهتر می تونم کمکت کنم

ژل رويال اصل یا قرصش هم دست کم نگیر برای هر دو تاتون عالیه