2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
انشالله من از یه هفته بعد انتقال چون خانوادم نزدیکم نبودن همه کارای خونمو انجام میدم اولین آلارم خ ...

عزیزم. منم.این تیر کشیدون واژن رو از اولش داشتم..هنوزم در طول روز چندین بار دارم..گاهی ازش میترسم دیگه.فکذای بد میاد تو سرم..ولی بازم خودمو میسپرم به خدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3.پووو

4.آرزو

5.negin 69، zizi27، طلایع

6.زینبی بابا

7. رویا

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

گلم اگر تهران هستی برو بیمارستان نیکان متخصص زنان همیشه هست برای موارد اورژانسی مثل شما

نه گلم.من شیرازم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها من  ۱۱ ساله ازدواج کردم سال ۹۱ رویان میرفتم یه بار اونجا میکرو کردم با دوبار انتقال که منفی بود دیگه چند ساله بیخیال  شدیم که تو این فاصله یبار حاملگی طبیعی  پوچم چهارساله پیش داشتم چهار ولی دوباره تصمیم گرفتیم ادامه بدیم الان دو دلم برم همون رویان یابرم بیتک طرازی چون خیلی تعریفشو شنیدم مشکلم از شوهرمه نمیخام دیگه وقتو هدر بدیم میشه راهنماییم کنید کدومو انتخاب کنم ؟؟؟

تاراجان دقیقا یکی از دوستام همین مشکل شمارو داشت البته با بارداری طبیعی عدد بتا درست رشد میکرد اما ...

ممنون عزیزم

انشالله با دعای شما دوستان خوبم این مشکل حل بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سوال تکراری من از همه اینجا اینه که آندومترتون چندبود

اندومترم ۱۲ بود فکر کنم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها لیست رو نی نی سایت نمیذاره کامل بفرستم دو تیکه باید بذارم 28.نیلاسمان 29.armaghan, ninito ...

پس من؟؟؟ 😞

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)