2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من ساعت 11 زدم دیگه 😕😕😕😕

مشکلی نیست عزیزم..ولی هرروز باید سر یک تایم بزنی...اگه میتونی زنگ بزن ازشون بپرس..چون ما کلا ساعت امپولا بهمون میگفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلی نیست عزیزم..ولی هرروز باید سر یک تایم بزنی...اگه میتونی زنگ بزن ازشون بپرس..چون ما کلا ساعت ام ...

اتفاقا هرچی زنگ زدم برنداشتن 

دیگه منم ساعت 11 زدم خدا کنه اشتباه نزده باشم

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

مامانا...من خارش واژن گرفتم...تافردا ب دکترم دسترسی ندارم نمدونم میتونم دارویی استفاده کنم یانه😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اتفاقا هرچی زنگ زدم برنداشتن  دیگه منم ساعت 11 زدم خدا کنه اشتباه نزده باشم

نگران نباش مهم تاثیر دارو تو بدن هست 

سلام عزیزم، من یه سوال داشتم، دفعه پیش گفتم باید یه دکترم یادآوری کنم برای آمپول تشکیل ریه، حالا این ...

گلم دیگه عوارضش از منافعش کمتره و اشکال نداره، حتما بزن، برای ریه نی نی خوبه و باعث میشه سورفکتانت ترشح کنه، اگر خدای نکرده عجله داشت راحت ریه ها باز بشه و تنفس عادی انجام بده

زینبی جون شماکی میرین سونو؟چندم انتقال داده بودین؟رویان میرین؟

گلم من گفتن 19 هم بیام ولی دوباره لک دیدم خیلی خودمو کنترل کنم دوشنبه 17 هم میرم، آره رویان بودم، 19 خرداد انتقال دادم

خیلی برام دعا کن قلبم داره میاد تو حلقم، دکترمم بار اول لک دیدم گفت الان اصلا نیاز نیست بیایی

محیا جان من سرخود این ازمایشهارو دادم به کدوم دکتر ببرم نشون بدم حالا؟؟ بارداری قبلیم هفده سالم بو ...

گلم اگر یک بارداری با زایمان داشتی احتمالا مشکلت خطری نیست، ولی یه متخصص خون می تونه کمکت کنه 

گلم من گفتن 19 هم بیام ولی دوباره لک دیدم خیلی خودمو کنترل کنم دوشنبه 17 هم میرم، آره رویان بودم، 19 ...

عزیزم نگران.لک نباش برامن تا 3ماهه اول طول کشید..هیچ مشکلی هم.پیش نیومد..من حتی.3بارم.خون تازه دیدم..منم از روز16انتقال لک دیدم. تا رفتم سونو قلب از استرس قلبم اومد تودهنم😄ولی خداروشکر نی نی خوب خوب بود .

آره دقیقا اثر داره، فقط من چون دوباره آسپرين شروع کردم دوباره دیشب لک دیدم😢😢😢 دکترم گفت فعلا قطع ...

نگران نباش زینب جان استرس نداشته باش تمام دوستان دعا گوت هستن انشاالله دوشنبه دلت اروم میشه و ما هم از خوشحالیت خوشحال میشیم عزیزم 

عزیزم نگران.لک نباش برامن تا 3ماهه اول طول کشید..هیچ مشکلی هم.پیش نیومد..من حتی.3بارم.خون تازه دیدم. ...

خدا رو شکر عزیزم، منم چون هنوز سونو نرفتم رسما دارم اذیت میشم، همش روز شماری، همش حساب کتاب، اقلا قلبو ببینم با ضربان مناسب خیلی خیالم راحت میشه و دیگه قول میدم استرس نکشم