2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
منم آخرين پريم ٨ ارديبهشت بوده😊راستي سونو قلب رفتي سن جنين و رو بهت كمتر گفت نسبت به آخرين پري؟ به ...

اره دو روز فکر کنم کمتر گفت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

🔊🔊🔊🔊🔊سلام دوستان عزیز یه سوال دارم خوردن نیمرو مشکلی نداره بعد انتقال جنین؟ انقدر جیزهای عجیب و غریب تو سایتها نوشته گیج شدم  و یه سوال دیگه من کلا اینبار استراحت کامل نکردم همه اش بلند میشم راه میرم سر پا امروز که روز دوم انتقال بود غذا پختم به پهلو میخوابم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی منظورش این بوده که هم سالم هست هم غیر طبیعی هم وجود داره؟

بله عزیزم نگفته که 100 درصد مطلق اسپرم بدشکلن.... 

نمیتونن که همه اسپرمارو چک کنن.... 

فقط یه تعدادی رو به عنوان نمونه چک میکنن و یه درصدی میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا دلم برات تنگ شده بود😍😍😍😙😙😙😙😙

منم دلم براتون تنگ شده حسابی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اگه اسپرما کلا غیر طبیعی و غیرنرمال بودن بهمون میگفتن؟با دکترشم که بعد از عمل صحبت کردم گفت ...

خوب عزیزم به ندرت میتونی کسی رو پیدا کنی که همه اسپرماش شکلشون نرمال باشه.... 

شایدم اصلا پیدا نکنی.... 

آنا جون معمولا پسرایی که تو کوچکی شیطونن تو بزرگی بسیار آرومن😎 پسر من یکبار روغن مو بجای کرم مالید ...

خدا حفظش کنه..... 

سلامت باشن شیطونیشون رو به جون می‌خریم.... 

زنگ زدم گفت واسه شهريور وقت ميديم

عزیزم نگران شدم مگه چیزی شده؟ 

سلام آناجون خوبی ؟درکت میکنیم عزیزم دوتا بچه کوچیک شیطون ،خدا حفظشون کنه ،کلی مسولیت رو دوشت هست&nbs ...

عزیزم ممنون که درکم میکنین.... 

دوستون دارممممم.... 

سلام  آنا جون خوبی . انشاالله همه سالم و خوش باشی در کنهر فرشته هات . آنا جون ..اگه منو یادتو ...

عزیزم آره میشناسمت.... 

سر سقطتم خیلی غصه خوردم.... 

همش منتظر خبرای خوبت بودم.... 

عزیزم والا من شخصا ط ر ا ز ی رو توصیه میکنم.... 

باز با هر دو ویزیت شو ببین چه حسی بهشون داری.... 

محیا جون مگه شما انتقال داشتی؟؟کی اجازه داد بی بی بزنی 😤آنا کجایی بیا اون ماهیتابه رو کجا گذاشتی؟😁 ...

عزیزم همونجا جلو چشمه، کابینت بالای ظرفشویی گذاشتم..... 

مختاری ازش استفاده کنی..... 

آزي جون كدوم سونو برم كه هم معتبر باشه هم زود وقت بده  سونوهاي خيلي معتبر دير وقت ميدند به بقي ...

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه اما صدری هم خوبه.... 

من همه سونوها مو پیش صدری میرفتم.... 

هر روزم برا همون روز میتونه همسرت بره اول وقت اسمتو بنویسه و ساعت ٧ به بعدم برین وقتی درو باز کردن باشین زود نوبتتون میشه.... 

آخ آنا جون گفتی... من کلاسای بیمارستان رو شرکت کردم چون هفته ام بالا بود فقط یک جلسه آموزش زایمان دا ...

عزیزمممممم.... 

اونا که بلندم بخورن.... 

براشون مهم نیست مامانشون سینشون زخم بشه یا نه مکشون رو میزنن.... 

حتما بعد زایمان که اومدن برا آموزش شیردهی خیلی دقت کن.... 

من سر دخترم خیلی زجر کشیدم.... 

عزیز دلم آنا جان، شما خیلی گردن ما حق داری حتی اگر خودت هم نخونی ما جات می خونیم

عزیزم فدات بشم.... 

سعی می‌کنم بخونم اما شاید نتونم هر روز بخونم.... 

شرمندم میکنین....