2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها اینم آزمایش 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه ها میشه اینوتفسیرکنین میخوام دقیق بدونم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم واسه من که اثر داشت با این که هایپر شدم همه تخمکا خوب و بالغ بودن، روی اسپرم هم خیلی اثر مثبت دا ...

خداروشكر،، طبيعيشو خوردي زينبي جون؟ روزي چقد؟ تا چه مدت؟ يعني منظورم اينه چن وقت بخوريم؟ 

...
عزیزم الهام جون خیلی ناراحت شدم😔😔😔 اما خوشحالم که روحیه مثبت و بالایی داری و باید گاهی وقتا این ش ...

عزيزم دفعه ششم خراش يا هيسترو يا كار خاصي انجام دادين كه متفاوت از سري هاي قبليتون باشه؟؟

...
خدا خیر بده و نگه داره مادرامون رو، والا من شنیدم خوبه🤪🤪🤪تازه بعد انتقال هم کلی خوردم، تو یوتیوب ...

واقعا خداخیرشون بده....من مادر شوهرم که هروز ناهار میفرسته برام بهم گفت تا آز دومت هم ناهار درست نکن میفرستم مامانم هم که کارای خونه رو میکنه خودم دیگه خجالت میکشم همش منفی.....داشتم به شوهرم میگفتم خجالت میکشم دیگه انقدرخم وراست نشو جلوم😞😞😞امیدوارم هرچی صلاح خداست رقم بخوره برامون.......

زینب جون شیره انگور اوایل انتقال خوردین یا قبلش؟من همش پتو روی پام میگیرم که سردنشه اینسری از تجربیات شما استفاده کنم انشالله.....

شاید فرجی شد.....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

ن خیرمثه اینکه منونمیخاین ک جوابمونمیدین

خانومی انشالله به زودی صدای قلب نی نی رو میشنوی و به سلامتی چند وقت دیگه بغلش میکنی خانومی من حس می ...

ميتونم بپرسم مشكل انعقاديتون دقيقا كجا بود؟؟ اگر ژن انعقاديتون مشكل داشت شايد لازم باسه ب٦ و ب١٢ ب تجويز دكتر هم امتحان كنين، خاكستري يا مرجان و لوبياش يكيشون مثل شما افت بتا داشتن و مشكل انعقادي فك كنم هتروزيگوت بودن كه با دو ماه ب٦ كه با هفته اي يك ب١٢ همراه بود البته به تجويز دكتر، دفعه بعد ديگه براشون افت نكرد الحمدلله

...
من گرفتم شربت نبود مثل عسل بود

طلايع جوني شما چ مدت خوردين اين ژل رويالو؟؟

يه سوال ديگه هم داشتم ازتون خوب شد پيامتونو ديدم، تو ابن سينا قبل از انتقال ب شما امپول ديازپام زدن؟؟؟

...

[QUOTE=95621039]راستی من‌یه سوال دارم، اون‌دکترایی که روز ۲۱ انتقال برای مریضاشون آزمایش می نویسن از روش خاصی استفاد ...[/QUOTE

سلام دوست عزیز من شیراز هستم دکتررستمی روشش ۲۱ روزه اس و خودم دوباری که پیششون انتقال دادم ۲۱روزبعد انتقال آز دادم 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام بچه ها من ۴ جنین دارم ۲تا b هستن دوتا c گفت احتمال c رشد نکنه الان فریز کردن تا ماه بعد پریود ش ...

بله خيلي احتمال داره سي رشد كنه، من سي داشتم بلاست هم شد درسته مثبت نشدم ولي احتمال زياد ربطي ب سي بودن نداشت چون با آ هم مثبت نشدم متاسفانه، توكل ب خدا كن گريد رو ول كن، ميبيني كه سي بلاست هم شده و شنيدم مامان حسرت تو اين تتپيك با همون سي مامان شده درحالي كه خيلي ها تو همين تاپيك با آ هم مامان نشدن، خونسرد بودن رابطه ي مستقيمي با مثبت شدن داره

...
مبارکههههههههه به سلامتی، خیلی عالی بودن گرید بچه هات🤩🤩🤩🤩، فعلا که سفیده تخم مرغ و رژیم پر پروتی ...

خب وأما شربت گل پنيرك😋😋 طرز تهيه شو ميفرمايين زينبي خانوم نازنين؟ سپاس

...
آره گلم ولی اگر کسی چیزی دیگه خوند یا نرسید من جاش می خونم

زينبي جان توسل از كي شروع ميشه؟ و اينكه ژل رويال روي همسرتون چ تاثيري داشت و روزي چقدر مصرف ميكردن؟

...