2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان ضخامت اندومتر در حالت طبیعی باید چند باشه ؟؟

گلم تو روزهای مختلف سیکل فرق داره، روزهای اول پری نازک هست، بعد یواش یواش بیشتر میشه تا روز تخمک گذاری بین 7 تا 10 و اگر بارداری رخ بده به بالای 12 میرسه، ولی اینها همه رنج داره که الان یادم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كسي راجبه اين آزمايش چيزي ميدونه آزمايش ايمني و انعقادي  نگرانم ميشه لطفا اگر ميدونيد جواب بدي ...

گلم چون رنج نداره بعضیاش متخصص باید ببینه، ولی اونها که رنج داشت اوکی بودن، تازه متخصص ایمنی نه زنان

سلام نازنین دوستان ببخشید نزدیک بیست صفحه عقب هستم دارم از اخر میخونم دیدم اسمم رو اینجا نوشتید ولی ...

عزیزم یکی از دوستان گفت اسم شما هم بنویسیم قراره 40 روز دعای توسل بخونیم هر روز به نیت اونهایی که نوشتیم تو لیست

برا من انتقالم بدون سونو بود ولی عمق رحمم هم اندازه نگرفتن مگه باید اندازه میگرفت؟

والا تا اونجا که من دیدم اصولش با سونو یا عمق رحم هست، علت اینکه انجام نمی شه رو نمی دونم کاش بپرسین ازشون به ما هم بگی گلم

عزیزم‌چه جوری معلوم‌میشه استروژن‌از پروژسترون‌بیشتره؟ 

گلم با آزمایش و حساب کردن نسبت اونها، ولی دقیق ترش رو نمی دومم، فقط خبر دارم نسبت این دوتا برای متخصص زنان اهمیت بیشتری داره این جور مواقع

عزیزم شوهرت در چه حد مشکل داره؟میخوای میکرو انجام بدی؟ درمورد مصرف ویتامین خب اقایون یکمی دیر به دا ...

شوهرم آزو اسپرم انسدادی هست با عمل و ویتامین شده دو ملیون و بیست درصد حرکت و صد درصد بد شکل.نمیدونم بریم برای میکرو یا ویتامین ادامه بدیم.پارسال اعداد آزمایش بسیار بدتر از الان بود طبیعی باردار شدم ولی خارج رحم شد و یک لوله از دست دادم.ی و چهار سالمه

والا تا اونجا که من دیدم اصولش با سونو یا عمق رحم هست، علت اینکه انجام نمی شه رو نمی دونم کاش بپرسین ...

برای ما هم عمق رحم نمیگیرن انتقالم بدون سونو بود عزیزم 

خدا جونم شکرررت  

2.تارا

3.پووو

4.آرزو

5.negin 69، zizi27، طلایع

6.زینبی بابا

7. رویا

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا، نیلاسمان 

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

دوستان من نمی دونم چی شد اون لحظه به دلم دعا توسل افتاد، کلا به همه ذکرها و قرآن اعتقاد دارم و برام فرقی نمی کنه ولی نمی دونم الان روز اول رو دعا خوندیم بقیه روزها چی میشه،یا نظمش بهم میخوره ولی اگر کسی دوست داره آیه الکرسی جدا می خونیم اصلا سختی نداره

در هر صورت هدف اصلی دعا واسه هم دیگه هست