2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم چیکار کردی؟رفتی یزد؟تونستی دکترو ببینی؟

دیگه قرار شد فردا راه بیفتیم جمعه استراحت کنیم اونجا شنبه صبح زود بریم بیمارستان.امروز شوهرم زنگ زد گفت آره دکتر هستن فقط اگه بخواین با ایشون ویزیت بشین طول میکشه.باید منتظر بمونین.شوهرمم گفت مشکلی نداریم.ممنون که به یادم بودی خانوم گل

امروز اینقد خبر بد شنیدم همش هنگم.امیدوارم واسه تاراجون اشتباه شده باشه.

آرامش هم نیومد خبری از خودش بده همش قلبم تو دهنمه از استرس.امیدوارم حال خودش و نی نی خوب باشه و در حال شادی با خونوادش باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

سلام تارا جون.  صفحه ها رو از آخر خوندم تا رسيدم به اينجا ، خانمي به نظر من كه فعلا صبر كن ، ببين عزيزم نميخوام بهت اميد واهي بدم ولي براي من هم دفعه اول كه انتقال دادم همينطور شد ، دقيقا يك ماه بعد از انتقال رفتم سونو خود رويان كه سونو واژينال انجام داد حتي بعدش هم فرستادم داپلر كه قلب تشكيل نشده بود و حتي خونريزي شديد هم داشتم و بهم گفتن داروهام رو قطع كنم تا سقط بشه ولي من اين كار رو نكردم و دو روز بعدش رفتم سونوي شكمي نزديك خونمون كه قلب تشكيل شده بود و حتي ضربانش هم خوب بود حالا خدا نخواست و توي هفته ١٠ سقط شد ولي به هر حال قلبش تشكيل شده بود .

شما هم بگذار يك هفته ديگه برو سونو توكل به خدا .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تارا جون.  صفحه ها رو از آخر خوندم تا رسيدم به اينجا ، خانمي به نظر من كه فعلا صبر كن ، بب ...

مامان سبحان شما مشکلتون چی بود که میکرو کردین ببخشید میپرسم چون انتقالهاتون مثبت شده؟ نی نی تونم که دو هفته دیگه بسلامتی بغل میکننین😊

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم نظر شمارو هم ممکنه بدونم ۶ هفته و ۶ روزم بنظرت شنبه برم سونو یا بگذارم یک هفته بگذره؟ تا هفته ...

من باشم یه هفته بعد می رم

اگه جنینم دیده نشه به احتمال زیاد رادیولوژیس می گه یک هفته بعد باز تکرار کنی

به این راحتی ختم بارداری نمی دن

مامان سبحان شما مشکلتون چی بود که میکرو کردین ببخشید میپرسم چون انتقالهاتون مثبت شده؟ نی نی تونم که ...

عزيزم من خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عملش رفتيم سراغ آي وي اف كه يك بار سقط داشتم با اولين انتقال و دومين انتقال هم كه خدا رو شكر نتيجه اش دخترم هست و بعدش هم كه خدا خواست و طبيعي باردار شدم ، ان شا الله اين روزها قسمت همه دوستان بشه .

سارا1369 هم لطفا بزار 17....... آزی  اهوازی هم بزار 18......... رویا مشهدی......... بچه ه ...

محیا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم فقط برای اوایل مرداد ازمایش قند رو نوشته واسم...ولی انگار بچه ها تو هفته های ۲۷ اینا یه سونو برا ...

عزیزم سونو رشد میفرستت دکتر...حالا زودبوده حتما بخاد بگه

منم امروز ب دکتر درباره اکو قلب گفتم...گفت وقتی انومالی هیچ مشکلی نداشته نیازی نداره بری..گفتم چون ای وی افی هستم..گفت نه نمخاد..منم دیگه اعتماد کردم ب دکتر وبیخیالش شدم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم سونو رشد میفرستت دکتر...حالا زودبوده حتما بخاد بگه منم امروز ب دکتر درباره اکو قلب گفتم...گفت ...

اها مرسی فداتشم.دقیقا دکتر منم گفت‌اگه انومالی خدای نکرده‌چیزی میدید درمورد قلب میفرستادیم اکوی قلب ولی نیازی نیست...منم اعتماد کردم.توکل به خدا.ان شاالله همه نی نیا صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دیگه قرار شد فردا راه بیفتیم جمعه استراحت کنیم اونجا شنبه صبح زود بریم بیمارستان.امروز شوهرم زنگ زد ...

منظورش اینه اونجا ممکنه زیاد معطل شین تا دکتر ببینه یا کلا نوبتتون چند روز طول میکشه؟برای ما همون فرداش دیدیمش.شاید‌جدیدا شلوغتر هم شده باشه..نمیدونم.به هرحال فکرخوبی کردین فردا برین ان شاالله شنبه هم برین دکتر ببینین چی میشه.توکل به خدا.ان شاالله بهترینها براتون اتفاق بیفته

اره منم پیام تارا جونو خوندم به هم ریختم بخدا...خداکنه اشتباه باشه..من همش به فکر ازمایش نگین جون و الانم که سونوی تارا جون و ارامش عزیزهستم...ان شاالله که برای هرسه تاشون بهترینها اتفاق می افته و هیچ مشکلی پیش نمیاد...فقط میتونیم دعا کنیم گلم❤ همه دعا کنین ان شاالله خدا کمکمون کنه

عزيزم من خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عملش رفتيم سراغ آي وي اف كه ي ...

مامان گل پسر چیزی نمونده به زایمانت....التماس دعای ویژه دارم موقع زایمانت البته اگر اون لحظه درد و هیجان اجازه بده بجای دیگه فکر کنی😙😙😙😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم من خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عملش رفتيم سراغ آي وي اف كه ي ...

ای جانم خدا حفظشون کنه براتون الهی شکرررر

معلوم محیط انتقال تمیز و سالم بوده و بدنتون اماده.. که انتقالای موفقی داشتین. من که خودم مشکل دارم چون آندو دارم من احساس میکنم اگه مرد مشکل داشته باشه راحتتره تا زن مثل یه گلدونه اگه خاکش مناسب باشه بذر توش رشد میکنه هرچند کیفیت بذرم ملاک مهمیه. محیط رحم منم که کلا انگار بدرد نمیخوره خشک برهوته فکر کنم تخم طلام بکارم در نیاد سه بار منفی😭الانم که تازه رفتم سونو فهمیدم اندومتریوزم دوباره برگشته و شدید هم هست و عملا بار آخر انتقال فقط جنینام حیف شده و پول دور ریختم و با روح روانم بازی شده.خدا از دکترم نگذره من بخاطر کمکاریش و بی مسیولیتیش نمیبخشمش.خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم.

برای من و دوستان دعا کنید الان دعا شما بیشتر مورد قبوله

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه ها امروز زیر دلم درد میکنه...حس بدیه...کسی مثل من بوده؟همش زیر شکمم تیر میکشه...یکم خوب میشم دوباره...