2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

عزیزم فقط امیدت ب خدا باشه اگه بخواد بده چ با آی وی اف چ بی آی وی آق میدد

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=95882762]گلم تو رویان با داروها واسه من شد 5ونیم ولی شما هم مکمل ه. به من دکتر فعلا چیزی نداده به شوهرم ویتامین داده شما آی وی اف شدید؟من مرکز ناباروری مشتاق اصفهان میرم.هزینه میکرو از آی وی اف بیشتره؟نمیدونم صبر کنم باز هم ویتامین بخوره شوهرم یا شروع کنم آخه مرتب نمیخوره هی میخوره و به هر بهانه ای قطع میکنه بیشتر بچه های اینجا که جواب گرفتن چه سنی بودن سن من خیلی زیاده به نظرتون

@مامان_سبحان7     @دریا_دل3236     مامانا😍 میشه در مورد انوکسان راهن ...

خوب ب بازو بزن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

من 18سال دارم تنبلی تخمدان دارم 3سال عروسی کردم دکتر گفته بایدبکاری ولی شوهرم نمیاد چی کارکنیم منم خجالت میکشم بهش بگم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
از امروز واسه کسی یا کسانی که نوبتشون میشه دعا توسل بخون، خودت هم بگو چه روزی اسمتو بنویسم

میترسم نت نداشته باشم یا نتونم پیگیری کنم نوبت کیه مدیون بشم.ان شاالله همه حاجت روا بشید.من همین طکری دعا میکنم برای همه.چون وارد نیستم گاهی نمیتونم پیامارو باز کنم 

[QUOTE=95882762]گلم تو رویان با داروها واسه من شد 5ونیم ولی شما هم مکمل ه. به من دکتر فعلا چیزی نداد ...

آره گلم منم میکرو کردم، دقیقش picsi بود، هزینه ها فرقی نداره گلم، 

همین که همسرتون نصفه نیمه هم بخوره خوبه

گلم اصلا سن شما بالا نیست و امیدوار باش، اینجا اغلب رنج سنی شما باردار میشن

من 18سال دارم تنبلی تخمدان دارم 3سال عروسی کردم دکتر گفته بایدبکاری ولی شوهرم نمیاد چی کارکنیم منم خ ...

خوش اومدی خانمی، گلم باردار شدن و پیگیری این مسائل همراهی و کمک هر دو نفر رو لازم داره و مشکل زن یا مشکل مرد معنی نداره، هر مشکلی هست مربوط به هر دو شماست

ان شاالله به زودی نتیجه بگیرین

ای خدا @تارا_777     جون چه اتفاقی افتاده اخه!به هم ریختم پیاماتونو خوندم.امیدوارم همش خطای دستگاه باشه و تا هفته ی دیگه نی نیت خودشو نشون بده...بنظر منم صبر کن یه هفته دیگه سونو بده...هنوز خیلی زوده برای ناامید شدن و این حرفا.

هممون دعا میکنیم این موضوع ختم به خیر شه و نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت عزیزم  شنیدن بهترین صدای دنیا صدای قلب نینیت هر لحظه گوارای وجودت  عزیزم منم تا م ...

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله همه ی باردارا به سلامتی زایمان کنن و همه ی منتظرا هم تک تک این لحظه هارو تجربه کنن❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم