2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

عزیزم ناراحت نباش. حتما کارش خوب نبوده یا دستگاهشون دقت نداشته. اخه مگه میشه اصلا؟ بتا شما خیلی خوب بود نمی تونه جنینی ندیده باشه. تازه ممکنه برای قلب زود بوده باشه چون قلب برای بعضیا دیرتر تشکیل میشه اما اینکه حتی جنین هم ندیده باید بهش شک کرد. برو یه سونوگرافی معتبر. مطمینم همه چیز خوبه و الکی نگرانت کرده😍

برات ایت الکرسی خوندم. نگران نباش. همه چی خوبه❤️❤️❤️

الان منم برای همه بچه های تاپیک کلی دعا کردم کاش بیاییم اسم بنویسم یه لیست بشه هر روز برای یه نفر ی ...

من موافقم..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم ناراحت شدم .ولی قبول داری بازی شیرینی هست این بازی الهی ک هیچ وقت برات بازنده نداشته با ...

ممنونم دوست عزیز،اره واقعا هیجانمون بیشتر میشه 🤣 هرموقع جواب منفی رو میبینم خیلی میریزم بهم ولی بعدش اروم میشم و میگم باز شروع میکنم الان داشتیم با همسرم برنامه ریزی میکردیم به امیدخدا بری ۵ ماه دیگه دوباره اقدام کنم..

انشالله ❤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
الان منم برای همه بچه های تاپیک کلی دعا کردم کاش بیاییم اسم بنویسم یه لیست بشه هر روز برای یه نفر ی ...

مررررررسي مامان زينب ما منتظرا خيلي محتاجيم انشالله ني ني تو سالم بغل كني 

خيلي خوبه اگه اين كارو كنيم خيلي آرامش بهمون ميده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ناراحت نباش. حتما کارش خوب نبوده یا دستگاهشون دقت نداشته. اخه مگه میشه اصلا؟ بتا شما خیلی خوب ...

اخه چطوری میشه با اون بتای بالا

بعد من این یکماه اصلا یک لکه هم ندیدم

خودم حسش میکنم زیر دلم شیرینی که میخورم بلافاصله یک کششی اون قسمت حس میکنم به دکترم گفتم من حسش میکنم .....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ناراحت نباش. حتما کارش خوب نبوده یا دستگاهشون دقت نداشته. اخه مگه میشه اصلا؟ بتا شما خیلی خوب ...

انشاله تارا نینیش رو میبینه....

اما من بارداری پوچ اولم بتام عالی جلو میرفت...متاسفانه فقط ساک دیده شد...طوری که به ما گفتن ممکنه مول باشه...هر روز کارم ازمایشگاه و دکتر بود....شکر خدا هفته 12 خودش سقط شد.....چون واقعا روزای بدی بود چقدر گریه میکردم مول نباشه...

انشاله که برای تارا جنین شنبه سالم دیده بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اخه ۰طوری میشه با اون بتای بالا بعد من این یکماه اصلا یک لکه هم ندیدم خودم حسش میکنم زیر دلم شیرین ...

اگر حسش میکنی ایمان داشته باش هست....انشاله

مررررررسي مامان زينب ما منتظرا خيلي محتاجيم انشالله ني ني تو سالم بغل كني  خيلي خوبه اگه اين ك ...

پس می نویسم، شما هم اضافه کنین، حالا حتما نباید هر روز یک نفر باشه، شاید مثلا چند نفر با هم تو یه روز جواب آزمایش یا سونو قلب دارن،خودم هفته آینده سونو قلب دارم

تاراجان شما چه روزی بذاریم برات؟ 

1.امروز مامان آرامش که الان رفته سونو قلب

2.

انشاله تارا نینیش رو میبینه.... اما من بارداری پوچ اولم بتام عالی جلو میرفت...متاسفانه فقط ساک دیده ...

ماما گفت اگه دردسر نشه و سقطش به رحم اسیب نزنه شما میتونی امیدوار باشی که دفعه اول مثبت شدی دفعه بعدیم با همین فرمول مثبت میشی...

والله دیگه حرفاشو نمیشنیدم ... 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پس می نویسم، شما هم اضافه کنین، حالا حتما نباید هر روز یک نفر باشه، شاید مثلا چند نفر با هم تو یه رو ...

منم بزار هر وقت دوست داشتی...اینماه تمام تلاشمو کردم امیدوارم به دستان پر مهر خدا که 14 روز دیگه پرئود نشم و باردار باشم.

ماما گفت اگه دردسر نشه و سقطش به رحم اسیب نزنه شما میتونی امیدوار باشی که دفعه اول مثبت شدی دفعه بعد ...

انشاله نینی رو میبینی...