2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

ای خدا چرا آخه😭😭تارا جون ان شاءالله تا شنبه قلب و میبینی عزیزم

خدا جونم شکرت...
دوستان سلام. خوبین همگی؟  یه مشورت دارم باهاتون ،  اینکه متاسفانه دکتر طرازی هنوز از مر ...

مرجان جون دکتر طرازی که اگه اشتباه نکنم دیروز بچه ها باهاش ویزیت شدن البته تو مطب خودش

من تو ابن سینا با دکتر محمدزاده بودم به نظرم دکتر خوبیه جدی هست ولی تو کارش دقیق و حواسش به همه چی هست انتقالاشم با سونو انجام میده اگه نتونستی با طرازی باشی محمد زاده به نظر من خوبه

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرجان جون دکتر طرازی که اگه اشتباه نکنم دیروز بچه ها باهاش ویزیت شدن البته تو مطب خودش من تو ابن سی ...

۵ش میدونین طرازی مطبش هست یا نه؟ 

من فردا صبح بلیط دارم ، باید مستقیم برم ابن سینا. اگر ظهر به بعد مطبش باشه ، بتونم برم عالیه.

کجاست مطبش اصلا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرجان جون دکتر طرازی که اگه اشتباه نکنم دیروز بچه ها باهاش ویزیت شدن البته تو مطب خودش من تو ابن سی ...

برای انتقال که ان شاالله خود طرازی هست. ولی ممنون که گفتی، زنگ میزنم اگر شد عوض میکنم نوبت فردام رو.

فقط سوپ بخور و غداهای رون و بدون نفخ

مرسی عزیزم

آخه من خیلی شرایط بدی دارم.دوشنبه اسباب کشی داشتم.و دیروز انتقال.خونه ام هم به طور کامل آماده نیست،به خاطر همین خونه مامان یا مادر همسرم هستیم.که هیچ کدوم هم از قضیه مشکل ما خبر ندارن.روم نمیشه بگم برام سوپ درست کنین.😉تازه ممکنه بپرسن چرا همش سوپ می خوری.خلاصه نمی دونم چیکار کنم

مرسی عزیزم آخه من خیلی شرایط بدی دارم.دوشنبه اسباب کشی داشتم.و دیروز انتقال.خونه ام هم به طور کامل ...

بگین هوس کردین، 

یا اصلا بگین یبوست شدین دکترتون گفته سوپ بخورین.

منم دکتر بخاطر یبوست گفت شیر رو حذف کن ، هم خودم هم پسرم ، جایی بریم بگن شیر بخور میگم توی رژیم غذاییم بخاطر یبوست ممنوعه.

صبح همگی بخیر من دیروز انتقال داشتم.سه تا جنینی که داشتم دوتاش بعد اینکه یخ زدایی شدن کیفیت مناسب ب ...

دارو نخوووووووووووورررررر

طبیعی میتونی درمانش کنی

حیفه بخاطر یه مشکل به این کوچیکی دارو بخوری

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

به نظرم شما رو خیلی زود ناامید کردن

تا وقتی ساک حاملگی به ۲۰ میلی متر برسه فرصت برای تشکیل جنین هس و تا ۲۵ برسه برای تشکیل شدن قلب

خیلی ها تو ۱۱هفته قلب رو می بینن

شما هنوز فرصت داری

خیلی میوهومی خورم ولی نمی دونم چرا جواب نمیدهظ😞

کباب بخورید

میوه و مخصوصا هندونه

اب ولرم ناشتا و قبل از خواب معجزه میکنه

من اینجا به همه میگم اینو ولی نمیدونم کیا رعایت میکنن کیا نمیکنن🙄

ولی حس میکنم چیزی که میدونم باید به بقیه بگم اگه نگم عذاب وجدان میگیرم😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️