2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
با آزمایش مشخص میشه هر چی تو آزمایش باشه درسته گلم

آزمایشم ۱.۹ بود اما دکتر روز دوم پریودی که سونو کرد گفت ۸ تا فولی داری .از نظر تعداد فولی که داری ذخیرت به ۰.۸ میخوره.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم. مورفولوژی همیشه 1بود یکبارم 4 شد. ولی معمولا 1بوذ. دفه قبل شد 7چندروز پیش دوباره آز داد ...

من شوهرم همه ی اینا رو داره اما مورفو اصلا تغییری نکرده.جدیدا به جای فرتیل اید داره فرتیل پلاس هم مصرف میکنه .یه چند وقت دیگه بره آز بده ببینیم چطور شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۵ بار پانکچر شدم دوبار هیستورو...این دفعه اخر هم سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم خراش دادم خلاصه کا ...

حرفت درست تا خدا نخواد نمیشه😔الهی خدا خیلی زود غافلگیرت کنه و شاد بشی💕

خدایا سپاسگزارم🌺❤
هستی جون مکمل مولتی ویتامین میشه خودت شروع کنی اما بعضیا تخصصی تر هستن و دکتر دستور مصرفشو بده بهتره ...

من این دوره که پانکچر داشتم دکتر برام اوابوست نوشت روزی چهارتا که یک روز قبل از پانکچر گفت دیگه نخور.الان خودم میتونم مصرف کنم؟ اگه آره روزی چندتا؟

شما دو قلو دارید درسته? انشالله خدا حفظشون کنه و همیشه شاد و سلامت باشید

ممنون عزیزم اره خدا کوچولو شمارم حفظ کنه کی انتقال دادین تیکرامون چه نزدیک به همه😍

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
وزنش250گرم.بودک.دکتر گفت براالان خوبه..البته ذهنتونو درگیر وزن نکنید..چون الان واقعا ملاک نیست..و بر ...

آره راست میگی زیاد مهم نیس الان.میگم من تبخال زدم شبا خیلی خوابای بد میبینم از وقتی باردار شدم.تو خواب بد میبینی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من ۵ بار پانکچر شدم دوبار هیستورو...این دفعه اخر هم سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم خراش دادم خلاصه کا ...

ایشالا که خدا جواب همه این سختی هاتون با یه اتفاق خوب بده به زودی زود دلتون شاد بشه....

آزمایشم ۱.۹ بود اما دکتر روز دوم پریودی که سونو کرد گفت ۸ تا فولی داری .از نظر تعداد فولی که داری ذخ ...

عزیزم من ذخیره ام نزدیک ۳ بود، فکر کنم بین ۱۱ تا سیزده تا فولی داشتم.یعنی من باید ۴۰ تا فولی میداشتم که به ذخیره ام بخوره؟ من پزشک نیستم اما بی اطلاع هم نیستم. مگه ذخیره به تعداد فولی هست؟ یعنی به سایز تخمدان و نوع دارو هیچ ربطی نداره؟ متاسفم که انقدر بدبینانه نظرمو میگم اما به نظرم حق باشماست بحث همون دلال بازی و اینا

بابا خواهر من طفلی دوم دبیرستان بود دل درد گرفت رفت دکتر، دکتر بی وجدان الکی گفت آپاندیسه، نگو درد کیست بوده، عمل کرد کاش کیست رو درمیاورد، کل تخمدان راستش رو قیچی کرد برداشت. کی فهمیدیم؟ بعد ازدواج که میخواست بچه دارشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره راست میگی زیاد مهم نیس الان.میگم من تبخال زدم شبا خیلی خوابای بد میبینم از وقتی باردار شدم.تو خو ...

من بیشتر صبحا اگه زیاد بخابم خوابای عجق وجق میببینم 😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من بیشتر صبحا اگه زیاد بخابم خوابای عجق وجق میببینم 😁

خخخخ پس توام میبینی.من نگرانیام تمومی نداره،امروز مجبور شدم تو آشپزخونه رو بشورم الان عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه بد باشه.واقعا دیگه نمیتونستم همینجوری بزارمش سعی کردم زیاد بهم فشار نیاد ولی خب خسته شدم.فک کنم فقط تو سه ماهه اول خیلی مهمه این چیزا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آزمایشم ۱.۹ بود اما دکتر روز دوم پریودی که سونو کرد گفت ۸ تا فولی داری .از نظر تعداد فولی که داری ذخ ...

منم سونو کرد کلی فولیکول داشتم روز عمل شد سه تا تخمک از اون سه تا یکدونه جنین شد من که سر در نیاوردم از این سیستم