2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نفسی من هنوز آمپولو دارم شما چطور آمپولو سه روز بعد انتقال قطع کردن برات؟؟؟

عزیزم.مرکز ما کلا روندش اینطور بود ک از 5روز قبل انتقال امپول میدادن تا 3روز بعد..دیگه ازبعدش تبدیل شد ب دوتا شیاف 400...مگر در مواقع خونریزی ولک بینی امپول تجویز میکردن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.منکه اصلا نداشتم..دکترم هم منع کرده بخاطر شرایطم..ببین باتوجه ب شرایطت نظر دکترت چیه..چون فک.ک ...

منم تا الان نداشتم از دکترم نپرسیدم چون خودم شهرستانم فعلا ریر نظر پزشک شهرستان نرفتم

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما دکترم بهم گفت حالا که عمل کردی دوماه طبیعی اقدام کن بهت یکم قرص واینا بدم کمکی بهش گفتم با وجود اینکه شوهرم واریکوسل داره ارزششو داره اینکارو کنم گفت آره امتحان می کنیم البته قبلا طبیعی اقدام کرده بودیم با دارو ولی نمی دونستیم شوهرم واریکوسل داره از وقتی فهمیدیم شوهرم خیلی ویتامین اینا می خوره رعایت می کنه خیلی چیزارو بنظرتون اززششو داره وقت بزارم دارو مصرف کنم یا آی یو آی کنم یبار دیگه  البته می دونم همه چی دست خداست فقط باید بخواد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم تا الان نداشتم از دکترم نپرسیدم چون خودم شهرستانم فعلا ریر نظر پزشک شهرستان نرفتم

دیگه فدای سر نی نی ها..این چندماهو تحمل میکنیم😅

منکه هر چه میرم بالاتر کلا خودمم میترسم.ترجیح میدم اصلا نباشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما دکترم بهم گفت حالا که عمل کردی دوماه طبیعی اقدام کن بهت یکم قرص واینا بدم کمکی بهش گفتم با وج ...

بهار جون منم با دکترت موافقم اینطوری به بدنت ی استراحتم دادی چون تازه لاپارا شدی ان شاءالله طبیعی باردار میشی من راستش اصلا آی یو آی و تجربه نکردم مستقیم رفتم برای آی وی اف تو هم به نظرم طبیعی اقدام کن الان دیگه لولت درمان شده حتما باردار میشی عزیزم

خدا جونم شکرت...
عزیزم.مرکز ما کلا روندش اینطور بود ک از 5روز قبل انتقال امپول میدادن تا 3روز بعد..دیگه ازبعدش تبدیل ...

چه خوب من الان از ۵روز قبل انتقال دارم آمپول میزنم هر شبم باید همسرم منو ببره تا آمپول بزنم کاش برای ما هم به جای آمپول همون شیاف میدادن

خدا جونم شکرت...
بهار جون منم با دکترت موافقم اینطوری به بدنت ی استراحتم دادی چون تازه لاپارا شدی ان شاءالله طبیعی با ...

آره یجورایی خیالم راحته به دکترمم اعتماد دارم ولی یکم برای واریکوسل شوهرم دودلم اونم توکل به خدا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چه خوب من الان از ۵روز قبل انتقال دارم آمپول میزنم هر شبم باید همسرم منو ببره تا آمپول بزنم کاش برای ...

عزیزم براشما ک.مدت زیادی امپول میزنین..واقعا اگه بتونین تو خونه بزنین خیلی بهتره ک نخای بری بیرون

وای من خیلی نگران شدم . اخه الان دارم گونال میزنم نکنه تاثیر نزاره😭😭

عزیزم یعنی چی تاثیر نذاره انقدر انرژی منفی نده حتما میزاره من باسینال اف که همه میگن خوب نیست ۲۵تا تخمک ازم گرفتن استرس اصلا خوب نیست بیخیال باش هر چی خدا بخواد همون میشه

خدا جونم شکرت...
عزیزم براشما ک.مدت زیادی امپول میزنین..واقعا اگه بتونین تو خونه بزنین خیلی بهتره ک نخای بری بیرون

تو خونه کسی نیست برام بزنه هر چقدرم به همسرم میگم یاد بگیره برام بزنه قبول نمیکنه دیگه مجبورم

خدا جونم شکرت...