2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزم. مورفولوژی همیشه 1بود یکبارم 4 شد. ولی معمولا 1بوذ. دفه قبل شد 7چندروز پیش دوباره آز داد ...

گلم اسم دکتر همسرتون رو می گین، اینا رو دکتر داده بود؟ خیلی عالیه که با اینا مورفو بهتر میشد، مرسی بابت اشتراک تجربه تون😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله همون میشه چراغ خونتون، گلم آیه الکرسی بنویس ببند دو شکمت روز انتقال، آیه فاالله خیر ...

ممنونم انشالله همین برام بمونه میترسم فردا برم همینم از دست داده باشم 😥😥

خواهش میکنم عزیزم ایشالله که مشکلی پیش نمیاد. خدارو شکر که سریع تونستی پیدا کنی و تزریق کردی. ماها ا ...

بله مطب سعادت آباد رفتم

دكتر بود فكر كنم

من نديدمش

ولي مطب خيلي شلوغ بود

ممنونم منم همین رو برام نوشته بود بسته بیست تاییش 78 ت با دفترچه ،ولی الان تموم شده و تو شهرمون نیست ...

من امروزسیکلوژست گرفتم 30تادونه 180تمن یعنی دونه ای 6 تمن.😐.قبلا هم بیمه درصدیش رو قبول میکرد ارزونتر بود ولی الان کلا ازاد حساب میشه دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زينبي جان من تو سايت دكتر روازاده خوندم براي لكه بيني بارداري مويض(ز) و شيره انگور خوبه  ...

چجوری بخوریمکچند تا و قاطی کنیم؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من امروزسیکلوژست گرفتم 30تادونه 180تمن یعنی دونه ای 6 تمن.😐.قبلا هم بیمه درصدیش رو قبول میکرد ارزون ...

شيافو تا ماه چند بايد استفاده كنيم؟ و اين آمپول پروژسترونو تا كي؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ان شاء الله دلت شاد میشه عزیزم 

ممنون عزیزم انشالله🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
شايفو تا ماه چند بايد استفاده كنيم؟ و اين آمپول پروژسترونو تا كي؟

منکه امپولو تا 3روزبعد انتقال داشتم..بعدش شد روزی دوتا شیاف تا 3ماه..معمولا بعد 3ماه نیازنیست. ولی من بخاطر شرایطم و جفت پایین هنوز روزی یکدونه دارم ک احتمالا تا اخر بارداری ادامه داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم انشالله🙏

عزیزم انشاءالله ک خوش خبری

بچه ها شیاف سیکلوژست اصلا دفترچه ای نیست ازاده و چرا انقدر گرکن به شما میدن تو هر جعبه ۱۵ تا داره و ۷۸ تومان

یعنی ۳۰تاش میشه ۱۵۶۰۰۰ تومان من تازه همینجوری ازاد مامانم رفت داروخونه خرید دیروز

۲۰تاش۱۰۰ تومان

و جعبه ۱۵تاییش ۷۸ تومان

🌷🌷🌷🌷قیمتش همینه چون من تا حالا از۲تا داروخونه گرفتم همین حساب کرد

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم خوبی‌ گل، حال دخترت چه طوره؟ خیلی دلم برات تنگ شده بود چه خوب کردی سر زدی حسابی واسه ما ...

فدات عزیزم منم دلم برات تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم تیکر خوشگلتو دیدم😘الهی ب سلامتی و خوشی این دوران بگذرونی و نینی جانو بغل کنی🙏🥰