2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

رفتم آزمایش دادم خدایا منتظر خبر خوب هستم 

دوستان دعا کنید برام 

🙏🙏🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
به به..بهار جون..معلومه حسابی سرگرم بچه داری شدیا... انشاءالله ک خودت و دخمل گلت هم.درپناه خدا صحیح ...

سلام عزیزم😘

حساااااااابی سرگرم شدم ک نگووووووو🤣

فدات عزیزم ....دیگه برای شما هم چیزی نمونده تا گل پسرو بغل کنی، الهی ک ب خوشی و راحتی این دوران باقیمانده رو بگذرونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا خود دکترا وقتی میفهمن مشکل آزو اسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن خودشون این آز ها رو میننویسن چون م ...

پس گلم شک به جنین شناس داره درست از آب درمیاد، روی خنک نگه داشتن به همسرتون تاکید کن گلم هم با غذا هم با مکمل تقویت کن ان شاء الله به زودی جواب عالی می گیرین

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

سلام به روی ماهت 😍

مبارک باشه عزیزم😍😍😍

اسم گل دختری رو چی گذاشتید؟😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یا خدا چقدر گرون شده 😑😑چه خبره!

آره ديگه اينا خارجين و با قيمت دلار بالا ميرند دقيق يادم نيست 15 يا 20 تاش شد 106 تومن
واقعا خيلي هزينه ها بالاست خيلي از بيمه ها هم هزينه نازايي را يا پوشش نميدند يا درصد كميشو ميدند 

الان انوكسا دونه اي 16 هزارتومن!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چجوری تقویت کنم الان ویتامین ب و دی می خورم و گوشت و سبزیجاتم می خورم دیگه چی بخورم ؟

گلم پس اگر با سرما مشکل داری حسابی به خنک کردن بیضه به همسرت تاکید کن، خودت کیوتن و فولیک اسید و ولوومن بخور، با ژل رویال و پیاده روی زیاد و مصرف میوه و آنتی اکسیدان، همسرتون هم همین طور فقط ایشون ولمن مصرف کنن، اینا روی خیلیا جواب داده، ولی از دکترتون هم بپرسید

مصرف قرص ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 هم برای آقایون در کنار ولمن عالیه

ویتامین د3 هم چک کنین کمبود نداشته باشین هر دوتا تون

سلام بهار جونم ، دخملي گلت خوبه ؟ خودت خوبي خانمي ؟ ان شا الله كه اين روزهاي انتظار براي همه دوستان ...

فدات عزیزم خوبیم خداروشکر

شما ک دیگه چشم ب هم بزنی گل پسری تو بغلته و خواهر گلش داره باهاش بازی میکنه😘

ایشالاااااااا ک دیگه روزهای انتظار تبدیل میشه ب روزهای خوش بچه داری🙏🥰

آره ديگه اينا خارجين و با قيمت دلار بالا ميرند واقعا خيلي هزينه ها بالاست خيلي از بيمه ها هم هزينه ن ...

خدا به هممون رحم کنه..بیمه ما که تامین اجتماعیه و تکمیلی نداریم.اصلا به درد نمیخوره..همیشه همه داروها ازاد حساب میشه...تو بیمارستانای خوب هم اصلا به هیچ کاری نمیاد.نه واسه پانکچرم به درد خورد.نه انتقال.نه لاپاراسکوپی...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خدمتت عرض کنم که😁😁😁😁😁 بنده در این روزها... دردهای جدیدی رو تجربه میکنم 😂😍 شکرخدا... و از زای ...

منم خدمتت عرض کنم ک اینا طبیعه و منم هر هفته و هر ماه چیز جدیدی میومد سراغم😘🤣

از زایمان نترس فقط ب اینکه قراره ب زودی برای ناز دختری لالایی بخونی فکر کن 🥰

سيكلوژست 400  فكر كنم 15 يا 20 تاش شد 106 تومن اينبار

ممنونم منم همین رو برام نوشته بود بسته بیست تاییش 78 ت با دفترچه ،ولی الان تموم شده و تو شهرمون نیست،یخوام ببینم اگه کسی ایرانیشو استفاده کرده بپرسم چطوره
قبلی ها رو از تهران گرفتم

سلام عزیزم ممکنه اسم دارویی که باعث شد مورفولوژ نرمال بشه رو بگی ؟ الان بعد دارو ها مورفولوژی چند شد ...

سلام عزیزم. مورفولوژی همیشه 1بود یکبارم 4 شد. ولی معمولا 1بوذ. دفه قبل شد 7چندروز پیش دوباره آز داد شد5. دارو خیلی میخوره. فرتیل اید و موتولیتی بوست کانت بوست و سلم پلاس و فولیک اسید و پنتا، و آمپول هورمونی و آمپول تقویتی و خیلیای دیگه. ولی بعد از 70روز نه تعداد نه حرکت خوب نشده بودن فقط مورفو اونم حس میکنم بخاطر کیسه یخی که همیشه یکساعت قبل آزمایش میذاره 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
رفتم آزمایش دادم خدایا منتظر خبر خوب هستم  دوستان دعا کنید برام  🙏🙏🙏

ان شاء الله دلت شاد میشه عزیزم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)