2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
خانوما میشه اگه اطلاعی داربن راهنماییم کنید اعصابم خورده😭😭 امروز رفتم دکتر معاینم کنه مطبش که جای ...

کاش برات جذبی نمیزدن شاید دردسر بخیه کشیدن نداشته باشه ولی به نظرم اصلا خوب نیست من همسرم بخیه هاش جذبی بود ترشح داشت زنگ به دکترش گفته بود چیزی نیست عادیه شما هم نگران نباش زنگ بزن مطب از دکترت بپرس

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برات جذبی نمیزدن شاید دردسر بخیه کشیدن نداشته باشه ولی به نظرم اصلا خوب نیست من همسرم بخیه هاش ج ...

آره واسه من قبلیا کشبدنی بود بخیش اینطوری نمیشد 

نمی دونم حالا  چون شکلش یجوری بود انگار گوشت اضافه داشت دیروز که رفته بودم پیش دکتر نگاه کنه یکمی با قیچی واینا دستکاری کرد دردم گرفت همون درد بخیه کشیدنو تجربه کردم با اینکه جذبی بود الان هنوزم ترشح دارم به دستیارش دیشب  گفتم گفت طبیعیه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره واسه من قبلیا کشبدنی بود بخیش اینطوری نمیشد  نمی دونم حالا  چون شکلش یجوری بود انگار ...

بهار جون اونم که میگی مثل گوشت اضافست بخاطر بخیه هاست همسر منم همینطوری بود من همش میگفتم چقدر بد بخیه زدن و فکر میکردم عفونت کرده چیزی نیست خودش خوب میشه عزیزم

خدا جونم شکرت...
بهار جون اونم که میگی مثل گوشت اضافست بخاطر بخیه هاست همسر منم همینطوری بود من همش میگفتم چقدر بد بخ ...

واقعا وای اعصابم خورد بود می دیدمش ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی خدا نییتو برات حفظ کنه سلامتی بغلش کنی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من کلا سه تا تخمک داشتم پس من چی بگم ؟😂😂😂 ذخیره ام ۱/۶ نمیدونم چرا تخمکام اینجوری شدن !

امکان داره برا من دکتر اشتباه کرده باشه که ذخیرم کم هست؟ اولش که سونو کرد گفت کلا هشت تا فولی داره ذخیرت به ۱.۹ نمیخوره به ۰.۸ نمیخوره.امکان داره این ماه من تخمدانم استثنائا این ماه فولی های کمی تولید کرده باشه؟

نمیدونم کلا گیج شدم.ای کاش دکترم اشتباه کرده باشه.کدومش دقیق تره سونو یا آزمایش؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
امکان داره برا من دکتر اشتباه کرده باشه که ذخیرم کم هست؟ اولش که سونو کرد گفت کلا هشت تا فولی داره ذ ...

به نظر من که همش چرته

من توی یه آزمایشگاه دوبار آزمایش دادم کلی باهم فرق داشت

همش بستگی داره بدنت به داروها چطور جواب بده

من خودم و همسرم هردو27َساله ایم. خودم ذخیرم1.95بود مرداد97. عکس رنگی و آزمایشات هورمونیم مشکلی نداشت ...

سلام عزیزم ممکنه اسم دارویی که باعث شد مورفولوژ نرمال بشه رو بگی ؟ الان بعد دارو ها مورفولوژی چند شده؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

سلام به همگی من 25 تیر نوبت دارم اولین جلسه هست روز دوم یا سوم پریودیم هم میشه اولین جلسه سونو می گیرن شنیدم یه سونو واژینال روز دوم می گیرن درست؟ اگه بشه روز سوم یا بیشتر دیگه میفته به ماه بعد؟ یه سوال دیگه سونو واژینال تو پریودی که خیلی افتضاح چیکار کنم تا حالا که اصلا سونو واژینال نداشتم و اینکه شوهرم 40 سالش و کارش همش تو افتاب می ترسم گرما وو سنش رو کیفیت اسپرم اثر بذار اولین نوبت 25 تیر باشه کارای اصلی و گرفتن اسپرم و انتقال تقریبا کی میشه یعنی قبل از مهر میشه چون گرما خیلی برای اسپرم بده اینم همش تو گرماست ممنون میشم راهنماییم کنید

سه تا جنین منم ab و b بودن اتفاقا اون یکی بسته که فریز موند توش جنین گرید a هم هست همون موقع از دست ...

عه وا جدا؟؟؟ يعني ربطي ب گريد نداره؟ من شش تا گريد سي دارم كه سراغشون نرفتم طفل معصوما موندن تو فريزر دلم براشون يه ذره شده😔گفتن سي ارزش انتقال نداره😔

...
سلام به همگی من 25 تیر نوبت دارم اولین جلسه هست روز دوم یا سوم پریودیم هم میشه اولین جلسه سونو می گی ...

سلام عزیزم سونوها روز اول ،دوم و سوم قاعدگی انجام میشن،تو این سه روز میتونی بری سونو،برای سونو هم وقتی پریود باشی لباس زیر تا درنمیاری از کنار شورتت دستگاه سونو را میفرسته داخل اصلا نگران نباش عزیزم شما چون بار اولتونه یه مقدار به نطرت سخت میاد ولی مشکلی نیست تو مرکز ناباروری همه خانما تو پریودی سونو میشن. درمورد همسرتون باید بگم بله گرما رو کیفیت اسپرم اثر میزاره هرشب به مدت ربع ساعت یخ بزارید روبیصه های همسرتون اون محیطا کلا خنک نگه دارن با اب سرد خودشونا بشورن انشاءالله نتیجه میگیرید

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم سونوها روز اول ،دوم و سوم قاعدگی انجام میشن،تو این سه روز میتونی بری سونو،برای سونو هم وق ...

سلام ممنون از جوابتون خوب پس من جلسه اولم روز دوم پریودی هست میفته به ماه بعد ؟ میشه جای دیگه سونو بگیرم ببرم اونجا قبول می کنن

عه وا جدا؟؟؟ يعني ربطي ب گريد نداره؟ من شش تا گريد سي دارم كه سراغشون نرفتم طفل معصوما موندن تو ...

نميدونم عزيزم دستيار جنين شناس گاندي اينجوري گفت البته اونجا جنين شناسش خيلي كار بلده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم