2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔊🔊🔊🔊سلام دوستان من پانکچر کردم کلا سه تا تخمک داشتم امروز قرار شد تماس بگیرم برای جنینهام ببینم ...

انشالله که سه تاش حرکت میکنن ... چرا یه دونه.

گامبولی ها خوابن ،نیومده خسته ن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هستی جون باید ببینی نظر دکترت چیه ،معمولا سه تا پریود بدن استراحت کنه و اون سه ماه مکمل تقویتی واسه ...

یعنی حتما باید سه تا پریود بگذره؟ نمیشه دومین پریود بعد از پانکچر دوباره بریم برا پانکچر؟☹☹

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟ من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه ...

این ازمایش یه موهبتی هست که تو نسل ما جریان پیدا کرده تا خدایی نکرده جنین مشکلی داشته باشه خیلی زود متوجه بشی و جلوی یه ناهنجاری رو بگیری.

و حتما ، حتما جای معتبر برو بگو کجا هستی بچه ها کمک میکنن کجا بری

چون انجامش مهمِ و تشخیص درست از اون هم مهمتره.

اصلا پشت گوش نندازی ها

انشالله که صحیح و سالم هست و خوشحالی تون چند برابر میشه😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خداروشکر عزیزم.انشالله ک تا آخرم بارداریت عالی و راحت پیش میره.امروز چند وقتت بود؟

ممنون گلم...به حساب انتقال ک 18هفته و4روزم..ولی دکتر سونو برحسب lmpمیگفت ک 18هفته و5روز بود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم اصلا دروغ نیست و سقط ربطی نداره به استراحت تو اون دو هفته، ان شاء الله + شدی خیلی احتیاط کن ول ...

حالا دو روز استراحت میکنم دراز کش

ولی بعدش بلند میشم نمازم مثه ادم عادی میخونم

مرسی عزیزم ان شالله🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ان شاالله دو هفته دیگه جشن مامان شدنت رو بگیریم😍😍😍😍

😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

مرسی ان شالله شماهم زودتر لکتون قطع بشه خیالتون راحت بشه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستایه خوبم من امروز 4 تا جنین فریز 4 روزه برام انتقال دادن خاهش میکنم برام دعا کنید نمیدونم چ ...

سلام عزیزم ان شاالله دو هفته دیگه جشن مامان شدنتو بگیریم.درمورد دستشویی رفتن من خودم چون قبلش رفته بودم دستشویی بعدش نرفتم ولی یکی از هم اتاقیام گفت سوزش دارم دکتر براش قرص نوشت.گفت احتمالا عفونت گرفتی

ولی نگران نباش ما پرستارا بهمون گفتن برین دستشویی مثانتونو خالی کنین موقع شیافه...یا مثلا میگفتن راه برین همون نیم ساعت اول مهمه و جنین میچسبه...ولی خب ما احتیاطا خوابیدیم چند ساعت 

اما نگران نباش جنینای خوشگلت تا الان چسبیدن به دلت محکم😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ما یزد رفتیم بیمارستان مادر میدونم که دکتر افلاطونیان بیشتر وقتشو توی همون بیمارستان مادر هست ...

عزیزم ممنون که جواب دادی.چقد خوبه.اینطوری هرروزی که بریم فردا صبحش حتما نوبت بهمون میدن.شوهرم مشکل اسپرم داره الیگو اسپرمی.خودم هم انگار ذخیرم ۰.۸ هست.یه دوره انجام دادیم با بیوپسی از شوهرم نمونه اسپرم گرفتن.خودم پنج تا تخمک داشتم که چهار تا جنین تشکیل شد ولی رشدشون تو دوسلولی متوقف شد دقیقا شنبه همین هفته بود.جنین شناس اینجا هم که همش داره میگه جنین اهدایی حوصلشو ندارم اصلا.میخوام پیش چند تا دکتر ویزیت بشم بعد یکیشو انتخاب کنم.شوهرم خیلی یزد رو دوس داره مخصوصا که سه سال اونجا کار کرده میگه همه جاشو هم بلدم راحت تریم. نمیدونم اول برم پیش دکترای تهران ویزیت شم یا بیام یزد. دعا کنین هر چی خیره برامون پیش بیاد این روزا خیلی بی قرارم.چپ و راستم هم بچه ریخته.هر وقت تلویزیون رو هم روشن میکنم همش نینی نشون میده😒😒😒 خلاصه شرایطم خیلی داره رو مخم راه میره.وضع الانم سخته اما خب امید دارم که منم مادر بودنو تجربه کنم.سختی داره اما آخرش شیرینیه مطمئنم 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم ممنون که جواب دادی.چقد خوبه.اینطوری هرروزی که بریم فردا صبحش حتما نوبت بهمون میدن.شوهرم مشکل ا ...

فداتشم گلم.اره هروقت بری حتما فردا صبحش نوبت میدن بهت اما تاکید کن که میخوای خود دکتر افلاطونیان رو ببینی.و اینکه ببین یه وقت مسافرت نباشه گلم

درمورد انتخاب دکتر هم من خودم واقعا نمیدونستم پیش کی برم.منم ذخیرم نسبت به سنم پایین بود.شوهرمم اوضاع اسپرماش داغون بود که شیراز پیشنهاد اهدایی دادن بهمون

ولی اولاش یکم شک داشتم درمورد انتخاب افلاطونیان.اما خداروشکر خیلی دکتر خوب و صبور و مهربونیه.فقط اینکه نسبت به تهران یکم روش درمانشون قدیمیتره.مثلا اعتقاد چندانی به ازمایشهای ایمنی انعقادی ندارن.اما اگه انجامشون دادی ببر دکتر حتما ببینه.ولی خداییش دستش برای من و خیلی از دوستام خوب بود و جواب گرفتیم.حس خیلی خوبی به ادم میده خود دکتر.عین پدر ادم مهربونه😍😁 و اینکه امید میده بهت.البته امید الکی نمیده ها.مثلا بعد انتقال اومد بهمون سر زد بعد یکی از بچه ها گفت اقای دکتر من فقط دوتا جنین داشتم و گفتین خیلی کیفیتش خوبه،ولی فکرکنم میخواستین دلم نشکنه اینجور گفتین😐

دکتر گفت نه دخترم مطمئن باش کیفیتش خوب بوده که گفتم.من تعارف ندارم که باهاتون

من و هم اتاقیام ۶تا بودیم ۴تامون نتیجه گرفتیم دفعه اولمون...بعضیا هم بودن چندین بار میومدن.اما اونجا خانمهایی رو میدیدم که میگفتن بقیه دکترا ناامیدمون کردن ولی با دکتر افلاطونیان نتیجه گرفتیم.همین بهم خیلی حس خوب و مثبتی میداد..میخوام بگم اصلا فکرای منفی نکن،ان شاالله برای شما هم خوب جواب میده و نتیجه میگیری ازش اما خب قبلش خوب تحقیق کن که با اعتماد به دکترت پیش بری...تنها ضعفی که دکتر افلاطونیان داره یکی اینه که زیاد پیگیر منفی شدن نیست و بعد مثبت شدن دیگه باردارا رو ویزیت نمیکنه...چون سرش خیلی شلوغه جدیدا

ولی نگران نباش گلم.شرایط روحیتو درک میکنم.بخاطر اتفاقایی که افتاده حساستر شدی.حس میکنی تنها کمبود زندگیت بچه ست و بقیه میخوان بچه هاشونو به رخت بکشن.بخدا خودمم اینجور بودم.چون بدجور عاشق بچه بودیم خودم و شوهرم.ولی خدا کمکمون کرد و دلمونو شاد کرد...عزیزم شک نکن مامان میشی به زودی.من قبل رفتن برای میکرو یه مدت دنبال این پیجا و مطالب جذب انرژی و این چیزا بودم.باورت میشه قبل تخمک کشی یه بی بی چک خریدم با خودکار قرمز دوتا خطشو قرمز کردم!بعد توی دفترم نوشتم خدایا شکرت که تا عروسی فلانی (دقیقا دوماه بعد انتقالم)من مامانم و فندقام توی شکمم هستن!که به لطف خدا دقیقا همینجور شد(البته من دوقلو تصور کردم اما همینکه خدا منو لایق این حس فوق العاده دونست شب و روز ممنونشم و دعاگوی منتظرا).میخوام بگم سعی کن خودت یکم حال روحیتو عوض کنی.نذار انرژیای منفی قلب و ذهنتو درگیر کنن خانمی.من دلم روشنه خیلی زود مامان میشی به لطف خدا❤طبق معمول پیامم طولانی شد😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستی چه روزایی یزد هست؟ 

فکرکنم کلا هست ولی روزای زوج میومد بیمارستان...

03536230030

این شماره بیمارستان مادر هست.تماس بگیر ببین چی میگن گلم

انشالله که سه تاش حرکت میکنن ... چرا یه دونه. گامبولی ها خوابن ،نیومده خسته ن

آره به باباشون رفتن😂😂😂 شوهرم میگه خستگیشون به من رفته 😂😂😂 قربونت عزیزم برام دعا کن❤❤❤