2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بله تیترت کمه باید از اول سه تا واکسنش رو بزنی، گلم شما گربه یا حیوان خانگی داری؟؟ چون توکسوپلاسموز ...

سلام زينب جان اينا چيه؟ همه بايد اين آزمايشو بديم؟ نگران شدم آخه ما هم يك گربه داريم البته تو پاركينگ نگهش ميداريم ولي همش تو دست و پاي ماست وقتي ميرميم پاركينگ. بعد انتقال البته اصلا نگذاشتم بهم نزديك بشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@مرجانوآسمان     سلام مرجان جوني خوبي؟ ميگم پودراينوفوليك و همينطور قرص ب ٦ و امپول ب١٢ ...

سلام عزیزم. ببخشید من خونه نبودم از جعبه قرص هام عکس بذارم.

دکتر طرازی نبود خودش.اما گفته بود با دکترای دیگه ویزیت بشین تا بیام.

در اصل اینا رو دکتر ظفردوست نوشت. ولی خوب مدل کارشون مثل همه.

فقط lgG ام بالا بود. دو تا فاکتور پای وان و اون یکی دیگه که برای ژن غلظته رو هم نداده بودم ، که گفت باید اینا رو استفاده کنی.اونم لازم نیست بدی، که مشکل داشته باشه چه نداشته باشه ، بخاطر همین فاکتور باید این داروها رو استفاده کنی و داروش یکی هست.پس نمیخواد دیگه آز بدی.

راستی آمپولام ۴ تا بود، هفته ای یکی.هفته قبل زدم.امروزم میزنم ، دو تام برای هفته های آینده می مونه.

آنوکسا هم گفت داری. ولی نداد.فک کنم با استرادیول از نوبت بعدی که برم بهم بدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم من امرور پانكچر شدم ولي هايپر شدم، دلم درد ميكنه و يه كمي ورم كرده يكمم نفسم سنگينه. دارم د ...

عزیزم به سلامتی، چند تا تخمک داشتی؟؟ 

منم دقیقا مثل شما بودم، آخرین نفر مرخص شدم باز هم سرم گیج میرفت، خودم اصرار کردم بذارین برم که اجازه دادن

دارو به منم ندادن ولی خودم شدیدا رعایت مردم، برنج و نون و شیرینی کم می خوردم ولی تخم مرغ و مرغ و گوشت و آبمیوه زیاد، بعد هم که پری شدم دیگه خیالم راحت شد و رژیم غذایی عادیم رو یواش یواش شروع کردم

@مرجانوآسمان     سلام مرجان جوني خوبي؟ ميگم پودراينوفوليك و همينطور قرص ب ٦ و امپول ب١٢ ...

راستش بعد از انتقال رو نمیدونم. این ۴تا آمپول رو که داد قبل انتقال تموم میشه. قرص ها رو هم یک بسته داد.

اما پودر زیاده تعدادش ، فک کنم برسه به بعد انتقال.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام زينب جان اينا چيه؟ همه بايد اين آزمايشو بديم؟ نگران شدم آخه ما هم يك گربه داريم البته تو پاركين ...

گلم نگران نباش، اینا جزء آزمایشات روتین قبل بارداری هست و همه متخصص زنان ها می‌نويسن، ولی حتما تماس با گربه نداشته باشین نه شما نه همسرتون و اگر می تونین اون رو دور کنید، قرار نیست همه گربه ها توکسوپلاسموز داشته باشن ولی احتیاط باید بشه، حالا هم اگر نگرانی با دکترت درمیون بذار تا خیالت 100% راحت بشه

کاش حتما تکرارش کنی خیلی بهتره، چون 0.01 کم هست،و با سونو شما خیلی مطابقت نداره من دوست دارم با تخمک ...

والا بهم گفتن اول با خودت امتحان ميكنيم من ال اچ و اف اس اچم دوماهه بالا رفته و پريودم نامنظم .قبلش اينجوري نبودم اصلا .حالا قراره اول براي خودم امتحان كنن و بعدش اگه نشد بزم سراغ اهدايي .يه نفر پيدا كرده دوستم برام و اون ميدونه و من .شوهرم خانومه وو نميخواد بشناسه و دوستم هم به كسي نميگه .

والا بهم گفتن اول با خودت امتحان ميكنيم من ال اچ و اف اس اچم دوماهه بالا رفته و پريودم نامنظم .قبلش ...

توکل به خدا، ان شاء الله با مال خودت بشه، خیلی کار خوبی کردین بین خودتون مونده

منتظر خبر مامان شدنت هستیم به زودی😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲