2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم سلام من یه سقط ده هفته داشتم بعد دکتر گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده چون شوهرم کم تحرکی داشت و ...

خودت طبیعی باردار شدی که سقط شد؟ امروز شوهرم بعد73روز دارو مصرف کردن رفت آز داد تغییری نکرده بود. حالم خیلی بد شد. تو بد شرایطی 6میلیون تومن دارو خریدیم. دیگه نمیتونم ضرر کنم. بخدا از وقتی جواب آزمایش رو دیدم حال هردومون داغونه. احساس می‌کنم لیاقت خوشبختی و آرامش ندارم 

. تو شهرستان خیلی دوری از تهران زندگی می‌کنیم.اون دوباری که رفتم رویان کلی اذیت شدم کلی. ذخیره خودم 1.9 هست وبعد از آزمایشات تکمیلی بعد از با دوم فهمیدم که باید هپارین و آ اس آ مصرف کنم. همسرم هم dfiش بالا بود. میدونم حال خیلیا مث منه. اما من کم آوردم. این مساله شده همه زندگیم. خواهش میکنم با توجه به شرایطم راهنماییم کنید چکار کنم. باختم دیگه. ببخشید که امواج منفی میدم. نمیدونم با کی درددل کنم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

عزیزم قدم نو رسیده رو بهت تبریک میگم خوشحالم بخیر خوشی بغل گرفتی😍🌹خدا براتون حفظش کنه 🌸 

برای ماهم دعاکن عزیزم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انتقال منم ٩ خرداد بود با عارفي فردا ميرم سونو

وای عزیزم به سلامتی و خبرهای خوب بیای حتما💙 بیا خبر بده ببینیم ما هم با شماییم ببینیم با سونو شکمی معلوم شد یا واژینال🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الهام جون خیالت تخت به نینی فشار نمیاد... خواهر من تا نه ماه ویار داشت بنده خدا بلند میشد سرش گیج م ...

سلام عزیزم خوبی🌹منو ببخش با تاخیر جواب میدم اخرش اورژانسی بیمارستان رفتم یعنی هیچ جونی برام  نمونده بود 

برام دارو تجویز کردن چند روزیه بهترم شکر خدا !

نه عزیزم فعلا برای جنسیت زوده اینجا خیلی دیر میگن کلا روز شماری میکنم این سه ماه بخیر بگذره برام دعاکن عزیزم

عزیزم قدم نو رسیده رو بهت تبریک میگم خوشحالم بخیر خوشی بغل گرفتی😍🌹خدا براتون حفظش کنه 🌸  بر ...

سلام الهام جون خوبی چیکارا میکنی خوبی؟سونو رفتی عزیزم 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم کمر درد رو نمی دونم ولی اگر تعداد دفعات بالا آوردن زیاد باشه الکترولیت های خون بهم میریزه و باید ...

کندر دارم گلم هیچی برام تاثیر نداشت اخرش دارو گرفتم  

سلام الهام جون خوبی چیکارا میکنی خوبی؟سونو رفتی عزیزم 🌷🌷🌷

سلام گلم منم خوبم خودت درچه حالی ؟

برای سونو جمعه وقت دارم گلم 

ميدونيد دليلش چيه وقتي دكتر تاكيد ميكنه فقط فلان آزمايشگاه چون دكتر و اون آزمايشگاه دارن باهم كار مي ...

میدونم ابن سینا رو قبول ندارن 

خودمم قبولشون ندارم چون نه پزشک زنان و. نه  سونولوژ تو هفته پنج و چهار روز با سه بار سونو نتونست خارج رحمی منو با اون همه درد و علایم تشخیص بده خوده ابن سینا نامه دادن منو فرستادن پیش دکتر نصر وگرنه من دکتر نصر نمیشناختم 

اونجا دکتر تا سونو. کرد. تشخیص داد معجزه شد چون یکی از لوله ها از مطب تا بیمارستان ترکید یکیش هم حین عمل ترکیده بود 

من به این چیزا زیاد اهمیت نمیدم مهم برام تشخیص و صحت کار پزشک  هست شیوعی هم خدایی خوب بود. 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
گلم روزش مهم نیست، اگر انتقال خون قبول کنه خوبه و مناسب میشه، من که خودم آزمایشگاه کاج دادم که زرنان ...

زينبي جون هيچ كدوم از اين فاكتوراي انعقادي شما مشكلي نداشت؟؟ ميخوام بدونم زرناني واسه جهش هتروزيگوت چي توصيه ميكنه

...
خودت طبیعی باردار شدی که سقط شد؟ امروز شوهرم بعد73روز دارو مصرف کردن رفت آز داد تغییری نکرده بود. حا ...

اگر ازمايشات انعقادي رو دادي و متوجه شدي بايد ا اس ا مصرف كني فك كنم قبل از انتقال اصولا ب٦ و ب١٢ هم بدن به شما، اين نكته رو با دكتر مشورت كنين

...
خودت طبیعی باردار شدی که سقط شد؟ امروز شوهرم بعد73روز دارو مصرف کردن رفت آز داد تغییری نکرده بود. حا ...

عزیزم دفعه اول طبیعی شدم که سقط شد

این حرفا چیه عزیزم من خودم توی این چهارسال یه چیزایی کشیدم که بچه ها میدونن از اون مواردی که هزارنفر یکی برای من پیش اومده 

اون از خارج رحمی دوقلو توی هردولوله که بدلیل تشخیص دیر پزشک هردولوله م ترکید منی که سالم بودم و مشکل فقط اسپرم همسر بود به جایی کشیدم که شب و. روزم گریه بود که به چه روزی افتادم

بعد هم انتقالای پشت هم منفی 

منم تکمیلی دادم غلظت خون شدید دارم 

دوتا پانکچر پشت هم به فاصله یک ماه شدم چون اولی رو داروم تقلبی بود و تخمکام آزاد. نشدن پیگیری هم کردم دیدم اعصابم خیلی بهم میریزه برم دنبالش دیگه انرژیمو گذاشتم برای ادامه درمان خودم 

برای میکرو چندتا اسپرم هم کافیه اعصابت رو برای این خورد. نکن 

شرایط همسرم منم خیلی بد بود. ولی هردفعه جنینای با کیفیت داشتم

توکل کن به خدا و قدم هاتو قوی تر بردار این راه سختیهای زیادی. داره ولی با تلاش و. زود خسته نشدن میشه به نتیجه رسید زمانش هم دست خداست هروقت صلاح بدونه حتما برامون مقدر میکنه 

هیچ تلاشی پیش خدا بدون اجر نمیمونه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نگین گلم فقط توکل کن بخدا😍 تو خودتو برای بدترین حالت آماده کن چون اینجور وقتی ببینی مشکلی نیس خیلی ...

سلام مريم جون خوبي عزيزم ؟

اتفاقا من هم هميشه توي دوراني كه براي بچه دار شدن دكتر ميرفتم و توي تمام مراحل درمان ناباروري همينطوري فكر ميكردم يعني نه اينكه نااميد باشم ها ولي هميشه به اون بدترين حالت هم فكر ميكردم و عاقبتش رو براي خودم تصور ميكردم اينطوري هميشه دلم آرومتر ميشد .

البته ان شا الله كه ني ني نگين جون سالم و سلامت مياد توي آغوشش .