2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
یعنی اگر هایپر بشی زودتر پریود میشیم ممنونم

نميدونم ولي اون زودتر پريود شد البته به منم گفتن كه زودتر ميشي ولي من سر ٢٨روز شدم بعد يه پريود كه گذشت رفتم سونو گفت هنوز تخمدان ها اكتيو نيست برو پريود بعدي بيا براي انتقال

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم😘😘 میگم چرا امروز شیافمو هر کاری میکردم نمیرفت تو انگار راهش بسته شده بود منم بزور گذا ...

چه جالب من از چند روز بعد انتقال تا الان شیاف رو به زور میدم تو، از دوست مامام پرسیدم گفت مال تغییرات همونیه، ولی شاید مال شما ربط داشته باشه، بپرس حتما

سلام دوستان من چهارساله نازایی دارم و یه باراری پوچ ..مشکل خاصی هم نداریم یه ذره تحرک اسپرم پایینه.. ...

نه گلم آشنا نیستم متاسفانه ولی شنیدم آی یو آیش خیلی خوبه حتی چند نفر که چند تا جا میکرو کرده بودن اونجا با آی یو آی باردار شدن

زینبی تقصیر خودم شد من همیشه شیاف و اندازه ۲بند انگشت میفرستادم داخل امروز ی بند انگشت بیشتر نرفت من ...

اشکال نداره گلم خودتو سرزنش نکن، دقیقا منم اوایل دو بند انگشت میرفت، ولی بعد یه بند شد، منم همون قدر میدادم تو حال نداشتم بیشتر فرو کنم🙈🙈🙈🙈😂😂😂

پس دیگه کلا نگران نباش فقط استراحت، احتمالا جایی زخم شده خوب میشه

عزیزم حتما خیری درش هست، بذار پای این که خدا خودش داره مستقیم مداخله می کنه، خدا حتما حواسش بهت هست

ممنونم زینب جون از دلگرمیت الهی که همینطور باشه خودش میدونه که هیچکسو ندارم...التماس دعا

الحمدالله❤
سلام بچه ها من امروز هفتم انتقالمه شدید درد پری دارم یعنی از فردای انتقال این درد شروع شد امروز خیل ...

چرا نا امید باشی گلم، توکل کن به خدا، می تونی 8 روز دیگه هم آز بدی به جای 10 روز اگر طاقت نداری، منم همین کارو کردم 

پروژسترون ضخیم میکنه رحم؟ اخه به من گفت نازک مسکنه استرادیول ضخیم میکنه

عزیزم

پروژسترون و استروژن دو هورمون مهم زنانه هست که هر دو برای رحم و بارداری و تخمک گذاری صحیح مهم و کاربردین.

قرص شما مربوط به کمبود استروژن هست

هر دو مربوط به  دیواره رحم و منظم کردن و نگه داشتن  آندومتر هستن. 

برای حفظ دیواره رحم از شیاف استفاده میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها از آزمایشگاه بهم زنگ زدن شماره رو دیدم میخواستم سکته کنم بعد گفت فردا بیا باید آزمایشتو ...

نگین گلم فقط توکل کن بخدا😍

تو خودتو برای بدترین حالت آماده کن چون اینجور وقتی ببینی مشکلی نیس خیلی شاد میشی....ببخشید اینقدر  رک گفتم چون میدونم خیلی سخته این روزایی که میگذرونی خواهر جان.

من از خدا میخوام بچه ای سالم بهت ببخشه گلم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،