2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه با دفترچه کلی پولش میشه، دیگه وای به حال آزاد، یه متخصص زنان پیدا کن برات تو دفترچه بنویسه بگو دک ...

ممنوووون عزيزم 🥰🥰

شما خودت هم انجام دادي تو آزمايشت مشكلي هم بود؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای چه عالی خدا خیرت بده تمام بدنم از فکر کردن بهش می لرزید. ممنونم از توضیحات کاملت🙏

خواهش ميكنم عزيزم رفتي از خودت خبر بده خيالت راحت هيچي نميفهمي استرس الكي هم نداشته باش  موفق باشي🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنوووون عزيزم 🥰🥰 شما خودت هم انجام دادي تو آزمايشت مشكلي هم بود؟

من انجام دادم نه مشکلی نبود خدا رو شکر، ولی واقعا آیتم های ایمنی رو اصلا بار اول لازم نبود انجام دادم، البته چون دو تا آی یو آی منفی داشتم دیگه دکتر زرنانی نوشت 

سلام دوستان من دوماه پیش پانکچرشدم جنین هام فیریزشدن،خودم چون آندومتریومای دوطرفه دارم برام دیفریلین ...

سلام خانمی منم اندومتریوما یک طرفه دارم ولی دیفرلین قبل پانکچر زدم، از روال شما اطلاعی ندارم، فقط اومدم بهت امیدواری بدم خدا رو شکر نتیجه گرفتم در اوج نا امیدی، شما هم ان شاء الله مامان میشی😍😍😍😍

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

وااااااای هانا عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍نتیجه زحماتت رو بغل گرفتی، نوش جونت، ان شاء الله همیشه کنار هم شاد باشین واسه ما هم دعا کن تا آخرش خوب پیش بره

الهی خدا خیلی زودتر از اونچه فکرشو کنی دلتو شاد کنه دفعه چندمت بود انتقال دادی؟روز چندم آز دادی؟ م ...

ممنون‌ عزیزم، دفعه دوم‌بود و روز ۱۴، منم دیگه جنین ندارم، همسرم هم دیگه همکاری نمیکنه تا همین جاشم به سختی قبول کرده، به من نگاه نکن گلم، این ماه این همه آزمایش مثبت داشتیم، امیدت به خدا باشه، انشالله مثبتی❤️❤️🌺🌺🌸🌸

ان شاالله خوش خبری

ممنون عزیزم 

انشالله🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نیااسمان جون  خیلی برات ناراحت شدم،ایشالا به زودی خدا معجزش رو نشونت بده عزیزم شما هم احساس پ ...

ممنون‌عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم، منم از روز ۸ به بعد‌احساس پری  داشتم ولی کم و گاهی، بیشتر صبحها، ولی تورو خدا علائم رو مقایسه نکنین اصلا ، چون واقعا شبیه هستند،  امیدتون به خدا🥰🌸❤️

سلام دوستان من چهارساله نازایی دارم و یه باراری پوچ ..مشکل خاصی هم نداریم یه ذره تحرک اسپرم پایینه..اینماه تصمیم دارم برای ای وی اف اقدام کنم ..میخوام برم بیمارستان دولتی ارش ..کسی اشنایی داره با این مرکز؟ میشه منو راهنمایی کنید چه روزی مراجعه کنم ؟؟ چکار کنم که زیاد معطل نشم ..چون من تهران نیستم و خیلی فاصله دارم از تهران .

یه سوال دیکه اینکه ایا همون مراجعه اولم قبول میکنن ای وی اف کنن یانه؟؟

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...