2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود. اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقت ...

گلم اصلا اصلا اصلا خودتو ناراحت نکن حتی یک لحظه 

من بار اول ازم هشت تا تخمک گرفتن ،هیچ کدومشون بعد دو روز جنین نشدن ،و اصلا انتقال نداشتم ،بار بعد توکل به خدا کردم و یه عالمه اووبوست ،رویال زل،و فرتیل لایت،ویتامین ایی،فولیک اسید ،پیاده روی و....بعد سری بعد جنین شدن ، دستگاه های مرکز هم خیلی مهمه

مامانا من نگرانم  طبق حساب مرکز امروز ۶ هفته و دو روزمه ولی اصلا تهوع و علایم هیچی ندارم فقط ر ...

نه بابا منم ندارم شکر خدا نگو ها من همش گفتم لک ندارم افتادم به خونریزی😭😭😭😭😭😭بگی از فردا میگیریا خدارو شکر کنیم اقلا میتونیم ۲لقمه چیزی بخوریم حالمون بد نشه🌷ماشاللله😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ازمایش دوم دی اف ای شوهرت نرمال شده خدا روسکر،ببین یه چیزی بهت بگم تا زمانی که چشممون به این اعداد و ارقام باشه خدا هم کاری نمیکنه،وقتی چسممون و از این اعداد و ارقام برداشتیم و مطمین باشیم هر وقت خدا بخواد باردار میشیم ودفکرمون رو درست کنیم بعد تلاش کنیم ایشالله کار درست میشه

گلم اصلا اصلا اصلا خودتو ناراحت نکن حتی یک لحظه  من بار اول ازم هشت تا تخمک گرفتن ،هیچ کدومشون ...

بحث مشکل همسرمه.با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن.آزو نبود اما اسپرماش اکثرا مرده بودن..جنین شناس ناامیدمون کرد.واسه همین نمیخوایم دیگه اینجا ادامه بدیم.خب اگه اسپرمی که با بیوپسی میگرن اینقد ضعیفه که باید اهدایی بگیریم چرا دوستانی که شوهراشون آزو هستن براشون جنین تشکیل میشه و بعضیا هم بار اول مثبت میشن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها کسی هست از قبل انتقال متفورمین داشته باشه من از قبل انتقال داشتم هنوزم دارم میخورم ضرر ن ...

اره عزیزم.من میخوردم..ی نوعش ک.اسمش گلای وانس بود فعلا ادامه بده تا زمانی ک دکترت بگه قطع کن..ضرری نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واژينال ميذارم  از اول انتقالم ٣تا شياف داشتم هر سه روز درميونم امپول ولي يهو يه روز خونريزي ك ...

الانم لک یا خونریزی داری؟و با لک رفتی قلبش و دیدی عزیزم؟💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون گلم😘 یکی بهم گفت تو سایت ۹۸ درصد اسپرماش مردن دلم ترکید

عزیزم دی اف ای  اومده پایین ولی تحرک و مورفو تغییری نکرده،حتما باید بررسی بشه،،،ایشالا که خیره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

تلاش کنیم ولی اول توکل کنیم و چشممون و برداریم از دست دکترا و ازمایش،بعد تلاش کنیم و پیگیر درمان باشیم ،مخاطب همه ی این حرفها خودم هسنم ،چون من اینجوری بودم،توکلم صفر بود،فقط میرفتم دکتر و تلاش میکردم،خدا هم خوب حالمو جا اورد،بار اول پانکچر هشت تا تخمک پوک،بار دوم پانکچر دو تا تخمک بی بقیه سی،انتقال دادم منفی شد،بار بعد پانکچر کیعیت تخمکم خوب بود و دکتر راضی بود میگفت صد در صد باردار میشی انتقال داد منفی شدم،فهمیدم تا خدا نخواد با بهتزین تخمک باردار نمیشم،چون دوستم تخت جفتبم بود فقط دوتا تخمک ضعیف داشت دو روزه بودن جنین هاش انقدر توکل به خدا داشت با همون دو تا تخمک ضعیف باردار شد و الان بچه اش یک سالش هست

بحث مشکل همسرمه.با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن.آزو نبود اما اسپرماش اکثرا مرده بودن..جنین شناس ناامیدمون ...

ته ضعیف نیست ببین از بچه های همبن تایپیک با دی اف ای ۷۰ درصد با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن بار اول باردار شد خودم شاخ دراورده بودم

تلاش کنیم ولی اول توکل کنیم و چشممون و برداریم از دست دکترا و ازمایش،بعد تلاش کنیم و پیگیر درمان باش ...

من تخمکم کیفیتش خیلی خوب بود.خود جنین شناس میگفت تا حالا تخمکی با این کیفیت ندیدم.ولی خب نشد که بشه.دیگه قسمت ما هم این بود.نمیشه کاریش کرد.نمیخوام وقتمو با غصه خوردن و افسوس الکی تلف کنم.

من میخوام زود دوباره دست به کار بشم.فقط الان دنبال یه دکتر خوب هستم تو تهران.کاقعا کسی اینجا نمیشناسه؟ دکتر نصر واسه مورد ما هم اهدایی پیشنهاد میکنه؟ دوکتر چوبساز چطوره؟ نوبت دهیش چطوریه؟ میشه زود ازش نوبت گرفت؟این چوبساز و نصر متخصص زنانن درسته؟ خودشون ارجاع میدن به اورولوژ؟ میشه راهنماییم کنین؟

اره عزیزم اونسری که سرنگس خوب بود بازم کبود میشد. انوکسا هم قبلا میزدم اصلا کبود نمی شد . نمیدونم چر ...

به من گفتن هپارین بهتر و قوی تره

ته ضعیف نیست ببین از بچه های همبن تایپیک با دی اف ای ۷۰ درصد با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن بار اول باردا ...

خو منم همینو میگم.واسه همین دیگه نمیخوایم اینجا ادامه بدیم

بحث مشکل همسرمه.با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن.آزو نبود اما اسپرماش اکثرا مرده بودن..جنین شناس ناامیدمون ...

توکلت فقط به خدا باشه،مرکزتو عوض کن،از خدا بخواه بهترین مرکز و دکتر و سر راهت قرار بده،تو ازمایش حداکثر و میزنه ،شوهرت اسپرم زنده داره ،شاید اصلا نیاز بیوپسی نداشته باشه ،مرکزتو عوض کن 

نه بابا منم ندارم شکر خدا نگو ها من همش گفتم لک ندارم افتادم به خونریزی😭😭😭😭😭😭بگی از فردا میگیر ...

لک که خوب بهتره نداشته باشیم خدای نکرده بیفتم به لک باید استراحت مطلق بشم داستان مرخصی استعلاجیو ... شروع دردسرمه ولی اصلا انگار نه انگار نه تهوعی هیچی فقط هی گرسنه میشم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم