2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها من چرا اينجوريم😐؟؟؟؟

يهو تلو تلو ميخورم يعني احساس ميكنم سرم ميخواد گيج بره وبعضي وقت ها بالاي سرم درد ميكنهو بعضي وقت ها تهوع هم بهش اضافه ميشه

داروهامم:

آنوكسا و روزي٣استراديول و روزي ٣تا شياف و يه امپول پروژسترون

بله عزیزم. انشاءالله شما هم اینبار حتما مامان میشی😍❤️ فقط حتما بررسی های لازمو انجام بده. تو این تا ...

مرسی عزیزم.خدا نی نی تو سالم برسونه تو بغلت.و دامن همه منتظرا رو هم سبز کنه.

حتما پستهای اول رو میخونم. 

شما بعد اتتقال شیرسویا و یا مکمل فرتیل سی ام استفاده کرده بودی؟

خدایاشکرت🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چرا اينجوريم😐؟؟؟؟ يهو تلو تلو ميخورم يعني احساس ميكنم سرم ميخواد گيج بره وبعضي وقت ها&nb ...

سرگیجه رو من وقتی زیاد درازم پا میشم یکم دارم.راستی از اول انتقالت ۳تا شیاف داشتی و ۱عدد امپوو پروژسترون؟؟؟

و شیافات و کجا میزاری؟ یعنی واژینال اینا منظورمه و هر۸ساعت میزاری؟ و امپولت و ساعت چند میزنی؟😊🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
به به !!!چ جای خوبی پیدا کردم😍😍😍 سلام خانمای گل

سلام عزیزم خوش اومدی.💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چرا این قدر استرس داری، یهو 6 _7 کیلو ظرف یک روز اضافه کنی بده و ادرارت کم و تیره بشه خطرناکه  ...

برا من جالب بود زمان پانکچر و انتقال ۳  کیلو وزنم کم شد .از قضا سرکنگبین صفرا فزود!!!

خدای مهربونم شکرررررت .

بچه ها من رفتم پیش دکتر نصر اونم با چه مصیبتی ۶ ساعت کامل منتظر شدم تا نوبتم شد. آزمایش های من و همسرمو دید و توضیح دادم که من ۶ بار ای وی اف کردم و منفی شده اما حتی یه سونو هم نکرد و گفت مشکل شما جز مشکلات ناشناخته هستش و هر دو مشکلی ندارین. اگر خواستی با من ادامه بدی جنین ها رو انتقال بده گاندی و بهم آمپول دکا داد دو تا که یکی رو ۲۱ روز بعد شروع پریود بزنم و دومی رو ۲۸ روز بعدش بعلاوه استرادیول و انوکسا. حالا سوالم اینه بدون اینکه سونو کنه چرا به من دارو داد؟ شاید من رحمم یه اشکالی داره که تا حالا اینقدر منفی شدم. کلا خیلی به دلم ننشست خیلی سریع هم رفت. حالا من موندم چی کار کنم واقعا دکتر خوب پیدا کردن خیلی سخته. بهش اطمینان کنم و باز انتقال بدم یا برم پیش یه دکتر دیگه. طاقت یه شکست دیگه رو اصلا ندارم

بچه ها من رفتم پیش دکتر نصر اونم با چه مصیبتی ۶ ساعت کامل منتظر شدم تا نوبتم شد. آزمایش های من و همس ...

اولا سلام به همه خانم های محترم گروه....

دوم سلامممم ترلا جان خوبی؟ شناختی؟ پارسال بهمن انتقالمون باهم بود اینجا پیام میدادیم تو گروه...امیدوارم این سری  نتیجه بگیری

مرسی عزیزم  واای خدا  انقد حامله از نزدیک ندیده بودم🥰😍خدا نی نی همتونو حفظ کنه و ایشالا ...

خداروشکر اینجا امیدوار میشی وافعا

منم بعد۹سال و بار۴ مثبت شدم عزیزم🌷🌷

منو شوهرم هر دو ضعیفیم خیلی دکتر گفت ای وی اف... گفت هر موقع تصمیم گرفتی روز اول پریودت بیا.... پس پ ...

آره گلم ادامه بده، سبک زندگیت رو سالم کن، آنتی اکسیدان ها و مکمل هایی مثل ولمن ویتامین سی و ای برای همسرتون و ولوومن، یا اوابوست برای خودتون عالی هستن

اخه ویتامین ای 400 جدا میخورم...الان با دوز کمتر تو بقیه هم هست از این نظر منطورمه ...بعدم همشون روش ...

عزيزم ويتامين اي محلول در چربي سعي كن هفته اي دوبار بخوري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷