2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم درک‌ میکنم این انتظار چقدر تلخه😔 انشالله خدا یه جوری برات جبران کنه که از لحظه لحظه بارداریت ...

فدای تو رویا جونم عزیزم ،الهی که بسلامتی زایمان کنی موقع زایمان ماها رو دعا کنی مامان خوشگل 😍😍😘😘 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم، من پرژسترونم هم زیر جلدی داده که تو بازو باید بزنم،نمیدونم اینم مثل عضلانی درد داره یان ...

عزيزم هنوز استفاده نكردي زير جلديشو ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان اینم بگم من هیچ امپولی نزدم فقط قرص مدروکسی پروژسترون خوردم اونم دوازده روز قبل تموم شده. بنظ ...

عزیز دلم مبارکت باشه. به نظر منم مثبته تستت😍 اخه تو‌عکس معمولا کمرنگتر هم می افته. فردا صبح حتما دوباره یکی بزن و بعد برو از بده. انشاءاالله که خوش خبری😍😍😍

عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت می کنی عیبی نداره. اگه بری بیمارستان مگه دوباره بهت نمی دن؟ دیگه بالاتر ...

نميدونم بايد تا يكشنبه صبر كنم همش احساس ميكنم رو ميز دكتر جا گذاشتم يعني بهم ميدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خدا دلتو شاد کنه 

ممنون عزیزم ـ توکل به خدا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیز دلم مبارکت باشه. به نظر منم مثبته تستت😍 اخه تو‌عکس معمولا کمرنگتر هم می افته. فردا صبح حتما دو ...

خدا از دهنت بشنفه عزیزم . بخدا همسرم وقتی گفتم مثبته از جا پرید باورمون نمیشه . ان شاءالله بخاطر دل خانواده مم که شده ما هم حاجت روا بشیم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
منم ۱۱ ساله عزیزم  خسته شدم

توکل به خدا کن عزیزم ـ ان شاءالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه

خدا از دهنت بشنفه عزیزم . بخدا همسرم وقتی گفتم مثبته از جا پرید باورمون نمیشه . ان شاءالله بخاطر دل ...

عزیزم من فک کردم از این کیتای تخمکگذاری گذاشتی 

اگه بی بی چکه قطعا درسته شک نکن مبارکت باشه

الهی مرا  آن ده که آن به 
من دیشب رفتم درمانگاه برام زد درد داشت.شب هم تا صبح جاش درد میکرد. 

خودت بزن خيلي راحته من خيلي ترسو هستم ولي تكيه ميدم به بالشت آروم ميزنم سخته هروز بري درمانگاه

عزیزم من فک کردم از این کیتای تخمکگذاری گذاشتی  اگه بی بی چکه قطعا درسته شک نکن مبارکت باشه

بی بی چکه عزیزم . من تو سیکل میکرو بودم . قرار بود اینبار پریود شم گونا اف بزنم برم واسه پانکچر مجدد..ـامیدوارم ناامید نشم. چون سابقه سقط دارم بیشترر از اون نگرانم . یکم زیر دلم درد میکنه  سه روزم از موعدم گذشته . فقط نسبت به غذا خیلی حالم بده هر غذایی میخورم انگار بومیده بدم میاد . من فک میکردم اثر قرصاست